مهاجرسرا
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - نسخه قابل چاپ

+- مهاجرسرا (https://www.mohajersara.org/forum)
+-- انجمن: آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-4.html)
+--- انجمن: ویزاهای غیر مهاجرتی آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-26.html)
+--- موضوع: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک (/thread-6013.html)

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - الهه سابق - 2012-08-18

دوست عزیز آگهی همشهریو بگیر، توی قسمت تورهای مسافرتی آژانسها آگهی دادن. درضمن توی اینترنت هم میتونی بگردی.
اگه نتونستی از آنکارا وقت بگیری باکو و قبرس هم ایرانیارو مصاحبه میکنن

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - ansari1234 - 2012-08-19

قبرس آفیسر فارسی زبان داره اخه زبانم خوب نیست ؟خیلی مهمه برام اولای مهر ماه باشه

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - الهه سابق - 2012-08-19

تا پارسال که یادمه میتونستی مترجم ببری با خودت. آفیسر فارسی زبان نداره

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - الی الی - 2012-09-02

سلام
بچه ها کسی موفق شده جدیدا خودش وقت سفارت بگیره از آنکارا یا دوبی؟
امیدی هست یا باید از طریق آژانس اقدام بشه ؟!
ممنون

.................کسی نیست!!!!وقت مصاحبه.................... ؟! بچه ها!!!

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - mghdv2011 - 2012-09-07

سلام دوستان من گرین کارت دارم آیا همسرم که ایران هست میتونه از طریق ریزای توریستی بیاد آمریکا یه مدت بمونه و بر گرده ؟

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - N84 - 2012-09-10

سلام
من و خواهرم امسال هرجفتمون برای تحصیل از کشور خارج شدیم. الان اون انگلستان هست و من آمریکا. من می خواستم بدونم کسی تا حالا تجربه داشته یا اطلاعاتی داشته که اگر کسی از لندن برای ویزای توریستی آمریکا اقدام کنه درحالی که دانشجوی اونجا هست احتمالا چه اتفاقی می افته. می دونم که از کانادا برای دانشجوها تقریبا راحت ویزا می ده. حالا اگر بخوایم شانسمون رو امتحان کنیم فکر می کنید با دعوت نامه اقدام کنه یا نه. ضمن اینکه ما فامیل نزدیک هم داریم تو آمریکا ولی از من خیلی دوره از نظر مسافتی. ما خیلی مسافرت نرفتیم ولی کم هم نبوده و ویزای شنگن هم داریم. خواهرم 27 سالشه و ویزای منم مالتیپل هستش.

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - نانا89 - 2012-09-13

حدود ۳ ماه ‍پیش پدر و مادر من برای ویزا به آنکارا رفتند که هر دو کیس نامبر دادن که سایت را چک کنند. یک
ماه پیش کلیرنس مادرم آمد و ویزا را گرفت اما جوابی برای پدرم نیامد . به سفارت ایمیل زدم جهت پیگیری این
پاسخ را به من دادند:
Please provide ASAP a complete employment history, including dates of employment

Looking forward to your reply,

می توانید کمکم کنید که باید از جای خواصی این فرم رو تهیه کنم ؟؟

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - الهه سابق - 2012-09-13

(2012-09-07 ساعت 09:21)mghdv2011 نوشته:  سلام دوستان من گرین کارت دارم آیا همسرم که ایران هست میتونه از طریق ریزای توریستی بیاد آمریکا یه مدت بمونه و بر گرده ؟
در مورد خودم که همسرم سیتیزن هستش، پارسال بهم ویزا ندادن و گفتن به هیچ عنوان به همسر سیتیزن ویزا نمیدن. احتمال میدم در مورد کیس گرین کارتی هم همین مشکل وجود داشته باشه

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - الی الی - 2012-09-16

(2012-09-02 ساعت 13:07)الی الی نوشته:  سلام
بچه ها کسی موفق شده جدیدا خودش وقت سفارت بگیره از آنکارا یا دوبی؟
امیدی هست یا باید از طریق آژانس اقدام بشه ؟!
ممنون

.................کسی نیست!!!!وقت مصاحبه.................... ؟! بچه ها!!!

خودم جواب خودم و بدم!!!
موفق شدم وقت یگیرم از دوبی.خودم.تلفنی. برای همین ماه!!!!.

حالا یه سوال! خواهش می کنم راهنمایی کنین. وقت خیلی کمه!!!!!!!
ترجمه های مدارک برای 2010 هست و با تایید هستن، به نظرتون قبول میکنن یا دوباره ترجمه کنم جدید؟
باید مدارک تایید هم بشه (شناسنامه، ازدواج، جواز کار...)؟
دوم اینکه دوتنامه چقدر مهمه؟اون کسی که می خواستم بگسرم ازش مسافرته، و فکر نمیکنم دعئتنامه به دستمون برسه . اگه بدون اون ممکن نیست عقب بندازم به نظرتون مصاحبه رو؟
(راستی من اینارو برای مادرم می پرسم که برای دیدن من می خواد بیاد )

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - الهه سابق - 2012-09-16

دوست عزیز دعوتنامه اهمیتی نداره. چون یه چیز رسمی نیستش. ترجمه هات حتما باید تایید داشته باشه. اینکه ترجمه ها قدیمی هستن مشکلی نیست ولی اگه عقدنامه میبرن بهتره دوباره بدن ترجمه چون ممکنه فکر کنن که شخص شاید توی این فاصله طلاق گرفته باشه و حالا داره میره آمریکا بمونه.
راستی یکی از دوستامون که پسرش آمریکا کار میکنه، هفته پیش از دوبی ویزا گرفت. تاحالا هم مسافرت خارجی نرفته بود و فقط یک بار رفته بود کربلا. البته حساب بانکی حدود 20 تومن برده بود و ترجمه سند خونه. خلاصه خیلی راحت ویزا گرفت. البته چون شما گرین کارتی هستی اوضاع فرق میکنه و احتمال داره که به مادرتون ویزا ندن

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - boshra - 2012-10-03

من خودم گرین کارت دارم
کار درست حسابی هم ندارم و البته در دالاس دانشجو هستم
تلفنی از سفارت دبی وقت گرفتم
رو هفته پیش
برای دیروز
که پدر و مادرم رفتند مصاحبه
بدون هیچ مشکلی و حتی هیچ مدرکی نگرفتند
به مادرم ویزا دادن و به پدرم گفتن یه ماه دیگه یکی رو بفرست با پاست بهت ویزا بده
البته از شرایط کالی پدرم پرسیدن و کمی گپ زدند راجع به اقتصاد ایران که پدرم گفت من دو تا کارخانه دارم و خونه و این حرفا
همین!

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - myangel - 2012-10-09

سلام به همه دوستان
اگه مجرد باشیم ولی ساپورتهای خوبی داشته باشیم
و اگر خوش سر و زبون باشیمو و بتونیم آفیسرو قانع کنیم
میتونیم ویزا بگیریم؟؟؟
ضمنا کسی اگر تجربه این مسیر رو داره به اشتراک بذاره تا استفاده کنیم یعنی مجرد باشه
ساپورت خوبی هم یعنی مالی و سایر داشته باشه

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - الهه سابق - 2012-10-09

دوست عزیز ساپورت مالی داشتن خوبه ولی فقط یکی از آیتمهاست. شما باید مدارک محکمی داشته باشیدکه ایران برخواهید گشت. مجرد بودن نقطه منفی هستش چون نشون میده شما تعلقی به کشورت نداری که بخوای برگردی.
اگر چندین سفر خارجی داشته باشی و ویزای شینگن هم داشته باشی و مدارکی مثل اشتغال به کار و تحصیل هم داشته باشی، شانست بالا میره.
باید بدونی آفیسر اصلا نمیذاره شما حرف بزنی که بخوای با سر و زبون قانعش کنی. آفیسر سوال میپرسه و شما هم باید همون سوالارو کوتاه و کامل جواب بدی.
وقتی شما اپلای میکنی، قبل از اینکه بری واسه مصاحبه، تصمیم گرفته شده که شما شامل ویزا میشی یا نه. مصاحبه 10 درصد تعیین کنندس نه بیشتر

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - shalch - 2012-10-14

سلام به همه دوستان عزیز در مهاجر سرا
خواستم تجربه خودم در گرفتن ویزای توریستی را در اینجا بگم که شاید کمک کوچکی به دوستان باشه.
من از طریق تلفن از کنسولگری دبی وقت گرفتم و صبح روز یکشنبه30 سپتامبر ساعت 8 صبح نوبت به من دادن البته به در خواست خودم.من مجرد هستم شرکت بازرگانی دارم و34 سال سنم هست سفر اروپایی هم در 5 سال اخیر داشتم.
صبح روز مصاحبه ساعت 7 رفتم جلوی کنسول گری حدود 40 نفر قبل از من تو صف بودند از ساعت 7:30 به ترتیب 10 نفر به 10 نفر پس از کنترل پاسپورت و پرینت برگه وقت با برگه ای که خود مامور در ورودی داشت اجاره ورود می داد که پس از مراحل بازرسی 1 شماره می دادت که اون شماره تا زمان مصاحبه باید همراهمان باشد.پس از ورود به ساختمان اصلی مجدد در صفی ایستادیم برای تحویل پاسپورت و فیش واریز پول(600 درهم) وپرینت برگه اول فرم که عکس بر روی ان چاپ شده dc-160 به همراه 1 عدد عکس که البته از من عکس نخواست و گفت همین عکس اسکن شده خوبه و نیازی به عکس نیست! بعد شماره که در مرحله بعد از بازرسی به من داده بودند را از من پرسید و بر روی فرم نوشت و پس از وارد کردن یکسری موارد به کامپیوتر پاسپورت و صفحه اول پرینت فرم dc-160 به من داد و گفت برو گیت شماره 1 برای انگشت نگاری .در گیت شماره 1 پس از گرفتن پاسپورت و صفحه اول پرینت فرم dc-160 انگشت نگاری شدم و مسوول گیت گفت منتظر بشینید تا شمارتون و صدا کنند.پس از حدود50 دقیقه شماره من و اعلام کردن که به باجه 6 رفتم و آفیسر که اقای کره ای یا زاپنی بود با زبان فارسی با من سلام و احوال پرسی کرد که برای راحت توضیح دادن به صورت خلاصه آفیسر را آف و خودم را م می گزارم.
آف:سلام ؛روزت بخیر .خوبی؟
م:سلام.روز شما هم بخیر .ممنون
م:شمارم را به شما بدم؟
آف:نه ،بزار پشت شیشه
آف:برای چی می خوای بری امریکا؟
م:تفریح
آف:چه مدت؟
م:20 روز
آف:کجا ها می خواهی بری؟
م:نیویورک؛لاس وگاس و لس انجلس
آف:کارت تو ایران چی هست؟
م:شرکت بازرگانی
آف:سربازی رفتی؟
م:نه؛خرید خدمتم.
آف:همون مدل که پول می دادن می خریدن یک زمان؟
م:بله
آف:خوشبختانه با ویزای شما موافقت شد؛اگر عجله برای برگشت نداری الان پاسپورتت را بده به پنجره کنار ورودی سفارت تا بین 2 تا 3 روز کاری به ادری هتلت بفرستیم اگر هم باید بری برو ولی هفته بعد پاسپورت را بده کسی بیاره تا ویزا رو بزنند داخل پاسپورتت!!
م:نیاز به fbi check نیست؟
آف:نه,شما نیاز نداشتی و آلان می تونی پاسپورتت و بدی و بری هتل منتظر باشی تا بفرستیم.
م:ممنون پس منتظر می مونم.
آفیسر پاسپورتم و داد و من به پنجره کنار درب ورودی تحویل دادم و 30 درهم هم برای پست از من گرفتن و بر چسبی پشت پاسپورت زدن و گفت آدرس هتل و تلفن تماسم را بنویسم و یک رسید به من داد و گفت منتظر باش بین 2 تا 5 روز کاری می رسه !!من گفتم آفیسر گفته 2تا 3 روز !!گفت اون حداقل و گفته!!من برگشتم هتل و بلیط پروازم و 4 روز عقب انداختم و هتل را هم مجدد در خواست تمدید کردم و همون اتاق قبلی و خواستم چون پشت پاسپورتم شماره اتاقم و ثبت کرده بودم و نمی خواستم مشکلی پیش بیاد.
بعد 4روز که پاسپورتم نرسیده بود زنگ زدم اداره پست گفت ما امروز دریافت کردیم ولی چون جمعه و شنبه تعطیل هستیم یکشنبه میرسه دستت!!من گفتم عجله دارم گفت اگر می تونی تا قبل 8 شب خودت و برسونی به اداره پست بیا بگیر.من سریع تاکسی گرفتم و با قبض رسید پاسپورتم را گرفتم.که شظ همون روز تا 3 ماه وقت دارم وارد آمریکا بشم. امیدوارم تونسته باشم کمکی به قسمتی از سوالهای زیادی که دوستان دارند کرده باشم و امیدوارم همه موفق به گرفتن ویزا بشن.

RE: کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک - boshra - 2012-10-14

دوست عزیز تبریک میگم
کلا من این به عقلم میرسه که اگه شب قبل اینا با جی اف یا بی اف یا همسرش بهشون خوش گذشته باشه ویزا میدن اگرم یکم فقط خوش گذشته باشه برگه ابی میدن اگرم اصلا خوش نگذشته باشه بهت برگه قرمز میدن..
ایشالا بهت خوش بگذره!