2012-05-08 ساعت 22:00
من در ایران خجالت می کشیدم که ته مانده غذا در رستوران را به خانه ببرم چون مثل بقیه گمان می کردم این کار بی کلاسی است. ولی در امریکا حتی اگر یک لقمه از غذا هم مانده باشد می گویم آن را در جعبه بریزند و می برم چون همه امریکایی ها هم این کار را می کنند. البته نه فقط به خاطر پولی که بابت آن پرداخته ایم بلکه به خاطر اینکه غذای ته مانده من به غیر از خود من برای هیچ فرد دیگری قابل استفاده نیست و اگر از آن استفاده نکنم به هدر می رود. در امریکا و در میان مردم دور ریختن و هدر دادن غذا بسیار بد است گرچه با اینحال مقادیر زیادی غذای ته مانده به طور روزانه دور ریخته می شود.
با آرزوی موفقیت برای شما