2012-05-20 ساعت 13:09
(2012-05-20 ساعت 12:49)khorma نوشته:دوست عزيز، شما هيچ پيگيري نكرده ايد؟! نبايد ايميل بزنيد؟(2012-05-19 ساعت 21:34)payan نوشته:با سلام خدمت دوستان.(2012-05-19 ساعت 15:03)مريم361 نوشته: دوستان سلام . كسي هست كه در ابوظبي مصاحبه داشته و كلير هنوز كلير نشده باشه . من با همسر و پسرم 3 آپريل مصاحبه داشتيم و گفتند همه چي اوكي است و 6 هفته ديگر سايت را چك كنيد . .لي هنوز كه خبري نشده مي خواستم ببينم ايا ما ادرس درست مي ريم واسه چك كردن. و ؟آيا بايد بهشون ايميل بزنم يا نه. مرسيدوست عزیز توی سایت سفارت ابوظبی با مراجعه به آدرس http://www.abudhabiivo.net/ میتونید فقط از وضعیت پرونده خودتون مطلع بشید یا مینویسه در دست بررسی است یا اینکه مینویسه ویزاتون آماده است ومثل آنکارا نیست که بصورت گروهی کیس نامبرهای کلیرشده رو نشون بده .
مدت زمان کلیر شما هنوز زیاد نشده ،به امید کلیر شدن همه بچه های آنکارا و ابوظبی
من حدود 4 ماهه كه از مصاحبه ام در ابوظبي مي گذرد و هنوز كلير نشدم.
از زمان آزمايش پزشكي هم حدود 4 ماهه كه مي گذرد، مي خواستم بدونم اعتبار ويزاي من از 4 ماه پيش شروع شده و نهايتا 2 ماهه ديگه اعتبار خواهد داشت؟ بنابر اين اگر در طول 2 ماه آتي كلير نشوم ويزا ديگر به من تعلق نمي گيرد؟ آيا اگر كلير شدم ،امكان دارد قبل از گرفتن ويزا، يك بار ديگر آزمايشات پزشكي را تكرار كنم و به سفارت ارائه دهم تا زمان مجاز ورود به آمريكا براي من از همان روزي كه ويزا گرفتم تا شش ماه بعد ، اعتبار داشته باشد؟ كارت واكسن انيستيتو پاستور را در بيمارستان دبي براي آزمايشات پزشكي 4 ماه پيش تحويل دادم و هيچي دستم نيست. آيا براي تمديد زمان ويزا ، جدا از انجام مجدد آزمايشات پزشكي در دبي ، بايد به اتيستيتو پاستور مراجعه كنم و دوباره واكسن هارا بزنم و كارت جديد واكسن بگيرم؟
ممنون مي شوم اگر كسي كه در اين زمينه اطلاع دارد پاسخي به من بدهد.
با اينكه اطلاعات چنداني از ابوظبي ندارم، ولي براساس شنيده ها و خوانده هايم از دوستان قبلي، مديكال اونجا بر خلاف آنكارا 1 سال وقت داره و همين يك نكته مثبته.
ولي من توصيه مي كنم به جاي مديكال بيشتر به كليرنس توجه كنيد و يك پيگيري انجام بدهيد.
انشا... حله و مشكلي نيست.
2012, Bay Area, CA