کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۳
اینم یک پست ثابت و پر و پیمون برای این که حوصله ی مامان سایه و بقیه منتظران یه کمی بیاد سر جاش.
خلاصه سفرنامه های 2012 (قسمت دوم)
فرودگاه امام
- برای اطمینان خاطر می توان خروج از کشور را 2-3 روز قبل از پرواز از اداره گذرنامه استعلام کرد.
- حتما قبل از رفتن به فرودگاه ساعت پرواز رو چك كنيد چون بعضي از تاخيرها از قبل اعلام می شود و لازم نيست تو فرودگاه معطل شوید.
- قبل از عزیمت به فرودگاه نسبت به تهیه دلار مورد نیاز خود اقدام نمایید. قیمت دلار در فرودگاه بیشتر از صرافی های سطح شهر است.
- برای رفتن به فرودگاه امام:
1- استفاده از اتومبیل شخصی و گذاشتن آن در پارکینگ فرودگاه
2- استفاده از تاکسی سرویس 1833 (هزینه 25000 تومان)
- 2 تا 3 ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حضور داشته باشید. مخصوصاً پنج شنبه ها که به دلیل ازدحام جمعیت کارها بیشتر از حد معمول طول می کشد.
- عوارض خروج پس از چک این از طریق شعبه ی 24 ساعته بانک ملی قابل پرداخت است.
- در بعضی موارد کارت معافی یا پایان خدمت از آقایان درخواست کرده اند. کارت خود را دم دست بگذارید تا در صورت نیاز به مامور مربوطه نشان دهید.
فرودگاه آنکارا
برای برقراری ارتباط با مردم، خرید و استفاده از یک کتاب «ترکی در سفر» کمک خوبی خواهد بود.
پیشنهاد: یک دفترچه جیبی همراه داشته باشید. نشانی مورد نظر (مثل آدرس مطب)را به زبان ترکی بر روی آن نوشته و از مردم کمک بگیرید.
- سعی کنید در فرودگاه از تبدیل دلار به لیر خودداری کنید. صرافی ها (Doviz) و بانک های داخل شهر با نرخ بهتری عمل تبدیل را انجام می دهند. بانک ها برای تبدیل، گذرنامه طلب می کنند.
برای عزیمت از فرودگاه به داخل شهر روش های زیر قابل استفاده اند:
1- استفاده از تور لیدرهای ایرانی (نفری 20 لیر): باید منتظر بمونید تا ظرفیت اتومبیل آنها تکمیل شود.
2- استفاده از اتوبوس های هاواش (Havas): محل استقرار اتوبوس ها سمت راست خروجی فرودگاه 300 متر پایین تر، کرایه نفری 10 لیر و عزیمت به ترمینال و متروی Ulus- ادامه مسیر تا هتل با تاکسی (کرایه تاکسی حدود 10 لیر)
3- استفاده از اتوبوس های اگو (Ego): خط شماره 442، کرایه نفری 5 لیر و عزیمت به میدان کیزیلای (Kizilay)- ادامه مسیر تا هتل با تاکسی
4- استفاده از تاکسی های فرودگاه: کرایه 60 تا 80 لیر، برای کیس های شلوغ و بچه دار گزینه ی مناسب تری است.
- در صورت استفاده از پرواز غیر مستقیم تهران- استانبول- آنکارا و احیاناً مفقودی چمدان یک برگه ی مفقودی بار از فرودگاه می گیرید و به رسپشن هتل تحویل می دهید. چمدان را برای شما ارسال خواهند کرد. محض احتیاط مدارک مهم را داخل چمدان به قسمت بار تحویل ندهید و با خود به داخل هواپیما ببرید.
معاینات پزشکی دکتر معتمد سفارت
توجه مهم: تمامی موارد جمع آوری و ارائه شده، نقل قول غیر مستقیم و نتیجه گیری حاصل از سفرنامه های 2012 است. تکرار این مطلب در این قسمت به علت اشاره به موارد پزشکی از قول افراد غیر متخصص است که ممکن است با سلامتی افراد در ارتباط باشد. از دوستان پزشک تقاضا می شود در صورت مشاهده ی موارد نادرست و نامفهوم مراتب را سریعاً تذکر دهند تا نسبت به تصحیح فوری و آپدیت پست اقدام شود.

دکتر معتمد سفارت (دکتر اونگان در آنکارا و بیمارستان آمریکایی استانبول) بر اساس سن متقاضیان ورود به آمریکا و جداول موجود در این زمینه موظف به تزریق چندین واکسن مختلف به مراجعین است. به دو علت توصیه می شود تزریق واکسن ها در داخل کشور انجام شود:
1- هزینه ی واکسن ها و معاینات پزشکی در ترکیه به دلار محاسبه می شود. اکثر هموطنان سعی می کنند با تزریق واکسن ها در داخل کشور در هزینه های مربوطه صرفه جویی کنند.
2- تزریق بعضی از واکسن ها ممکن است باعث بیماری جزیی فرد شوند. در این صورت زمان کافی برای بهبودی فرد تا زمان مصاحبه وجود دارد.
روال کار در بزرگسالان به این صورت بوده که پس از تزریق واکسن مربوطه در مراکز بهداشت، بیمارستان ها و کلینیک های خصوصی و هلال احمر، مستندات مربوطه به همراه پاسپورت ها به انستیتو پاستور (http://fa.pasteur.ac.ir) برده شده و کارت واکسن بین الملل زرد رنگ برای آنها صادر می شده است (نمونه کارت زرد). در کودکان ترجمه ی کارت واکسن کافی بوده و برای آنها کارت بین المللی صادر نمی شود.
متاسفانه عملکرد نامطلوب تعدادی از هموطنان در گذشته باعث بی اعتمادی دکتر معتمد سفارت در آنکارا به کارت های واکسیناسیون صادره توسط انستیتو پاستور شده و علیرغم واکسیناسیون کامل، بعضی از دوستان متحمل تزریق اضافی و هزینه های مربوط به آن شده اند. لذا توصیه می شود:
- درصورت امکان کارت واکسن خود را ترجیحاً در مکانی غیر از انستیتو پاستور مثلاً نزد یک پزشک متخصص عفونی که اجازه صدورکارت بین المللی داشته باشه کامل کنید.
- در صورت امکان لیبل واکسن خود را جدا کرده و بر روی کارت زرد الصاق نمایید.
نام فارسی و دفعات تزریق بعضی واکسن ها در بزرگسالان به شرح زیر است:
MMR (Rubella=R= سرخک، Measles= M= سرخچه، Mumps=M= اوریون)- دفعات تزریق: دو بار به فاصله یک ماه- حاوی عامل زنده ولی ضعیف شده ی بیماری
MR (Rubella=R= سرخک، Measles= M= سرخچه)- واکسن MMR جایگزین آن شده است.
DT (Tetanus= T= کزاز، Diphtheria=D= دیفتری)- واکسن دیفتری کزاز مخصوص نوزادان
Td (Diphtheria=d= دیفتری، Tetanus= T= کزاز)- واکسن دیفتری کزاز مخصوص کودکان و بزرگسالان- دفعات تزریق 3 بار
Influenza Type B (HIB)- واکسن آنفولانزا، برای پاییز و زمستان تزریق می¬شود.
Hepatitis A & B- واکسن هپاتیت که سه بار با فواصل یک ماهه تزریق می گردد.
Varicella (=Chicken Pox)- واکسن آبله مرغان: در صورت ابتلا به بیماری در کودکی نیازی به تزریق نیست و تست آنتی بادی و تیتر بالای آن کافی خواهد بود.
Meningococcal = مننژیت
Pneumococcal= ذات الریه- در یک مورد به کودک حاضر در یک کیس تزریق شده است.
BCG (Bacille Calmette-Guerin)ایمنی علیه عامل مولد سل: در آمریکا جزو برنامه ی واکسیناسیون عمومی نیست.
نشانی مطب:
بلوار آتاتورک، کنار پارک قو (Kugulu park)، آزمایشگاه دوزن (Dozen Lab.)
- آدرس دکتر به ترکی را بر روی کاغذ بنویسید و برای گرفتن راهنمایی از آن استفاده کنید.
- جهت دسترسی به مطب دکتر از میدان کیزیل آی Kizilay میتوانید از تاکسی یا اتوبوسEGO یا کارتی استفاده کنین (خیابان سر بالایی را باید بروید). باید سوار اتوبوس قاضی عثمان پاشا Gazi Osman Pasha یا G O P شوید ،دومین ایستگاه ( پارک قو) پیاده شوید. از کنار پارک حدود 50 متربه سمت میدان کیزیلای برگردید. واحد 237 مطب دکتر است. زیر آزمایشگاه فروشگاه لباس هست. از نقشه ی آنکارا داخل سایت می توانید استفاده کنید(اینجا).

در مطب دکتر
مدارک لازم: گذرنامه، پرینت نامه دوم سفارت و شماره پرونده (2 عدد)، پرینت تاییدیه وقت دکتر، عکس پشت نویسی شده با زمینه ی سفید (2 عدد)، کارت واکسیناسیون زرد بین الملل، ترجمه ی کارت واکسیناسیون بچه ها
مراحل انجام معاینات پزشکی
1- بدون توجه به وقت تعیین شده کمی زودتر از شروع کار مطب (ساعت 9) به محل مراجعه کنید.
دو آسانسور وجود دارد: سمت راست (طبقات زوج)، سمت چپ (طبقات فرد). با آسانسور سمت راست به طبقه 4 بروید.
2- گذرنامه ها، پرینت نامه دوم سفارت، یک عکس پشت نویسی شده، پرینت تاییدیه وقت دکتر و شماره پرونده را تحویل منشی دهید. رسیدی به شما خواهد داد.
3- رسید منشی طبقه چهارم با پاسپورت ها و پرینت نامه دوم سفارت را به طبقه 5 ببرید و منتظر شوید تا نمونه خون و عکس قفسه سینه شما گرفته شود. به ازای هر نفر 47.5 دلار بپردازید.
4- برای معاینه و تزریق احتمالی واکسن به طبقه 4 برگردید.
دکتر موارد زیر را انجام خواهد داد:
- چک کردن کارت واکسن زرد بین الملل
- سئوال در مورد:
شغل، تحصیلات، رشته ی تحصیلی، سن، قد و وزن تمام افراد کیس، استفاده از عینک، اعتیاد، مصرف داروی خاص، بیماری هایی مثل افسردگی، بیماری های روانی، قلبی ، بیماری های خاص، تیروئید، دیابت، آبله مرغان، سرطان، سابقه ی جراحی و نیز سیگار، تاتو، نشان یا علامت در بدن
- گوش دادن به ضربان قلب و معاینه سینه، شکم و پشت بدن
5- پرداخت ویزیت دکتر به مبلغ 70 دلار به ازای هر نفر به منشی
نکات مهم:
- یک ماه قبل از روز معاینات پزشکی از تزریق واکسن های حاوی عامل زنده بیماری مانند MMR خودداری کنید.
- از آزمایشگاه درخواست کنید نتیجه ی تست آنتی بادی شما را به زبان انگلیسی صادر و مهر کنند.
- مطب شنبه ها تا ساعت 13 باز و یکشنبه ها تعطیل است.
- براي وقت دكتر بايد اصطلاح راندِوو (randevu) را بكار ببريد.
- حتی الامکان از حرف زدن در مطب، تبادل اطلاعات پزشکی و ایجاد همهمه در مطب خودداری کنید.
- به تنهایی قادر به انجام تمامی مراحل هستید. از سپردن امور به لیدرهای درون مطب اجتناب کنید.
- خوش رو و خنده رو باشید چرا که بر دکتر و سایر کارکنان تاثیر خوبی می گذارید.
- اگر خانم باردار در کیس شما هست حتماً مراتب را به دکتر اطلاع دهید تا از تزریق احتمالی بعضی واکسن ها و رادیوگرافی اجتناب شود.
- موقع عکس گرفتن تمام لباس های بالا تنه و زیورآلات (گردنبند) خود را در می آورید. به خانم ها لباس مخصوص عکس برداری داده می شود.
- موقع رادیولوژی سینه، نفس خود را حبس کنید تا مجبور به تکرار این مرحله و پرداخت هزینه اضافی نشوید.
- قد و وزن همه ی افراد کیس را در ایران اندازه گیری و یادداشت کنید تا هزینه ای بابت آن نپردازید.
- به سوالات دکتر با تامل و کمی مکث جواب دهید تا اعتماد او را جلب کنید.
- حتی الامکان از ارایه دانسته های علمی و اظهار نظر در امورات پزشکی نزد دکتر اجتناب کنید.
- دکتر در مورد ابتلا به بیماری آبله مرغان (Varicella =Chicken Pox) سئوال خواهد کرد. در صورتی که قبلاً مبتلا شده اید ضمن پاسخ مثبت، آثار به جا مانده بر روی بدن خود را به او نشان دهید. می توانید نتیجه ی تست آنتی بادی انجام شده در ایران را به او ارائه کنید. در صورت قانع نشدن، شما را بین دو گزینه مخیر خواهد کرد: تست آنتی بادی (هزینه= 35 دلار برای هر نفر) یا تزریق واکسن (هزینه= 70 دلار برای هر نفر). اگر به تیتر بالای آنتی بادی در خون خود مطمئن هستید تست و اگر مطمئن نیستید تزریق واکسن را انتخاب کنید.
- بیشتر واکسن های MMR موجود در برنامه ی رسمی واکسیناسیون ایران مخصوص نوزادان هستند. با علم به این موضوع سعی کنید هر دو نوبت تزریق واکسن برای بزرگسالان را در داخل کشور انجام دهید. حتی در صورتی که این واکسن در کارت واکسیناسیون فرزندان یک کیس درج شده است، حتی الامکان نسبت به تزریق مجدد آن برای بچه ها اقدام کنید.
- جراحی بینی (رینوپلاستی)، سزارین و لیزیک چشم جزو سوابق جراحی محسوب می شوند.
- از لیف کشیدن محل تست توبرکولین در بچه ها خودداری کنید.
- بیمارستان آمریکایی استانبول تست توبرکولین بچه ها را انجام نمی دهد و شما را به یک مرکز دولتی کوچک معرفی می کند. در صورت استعلام از طریق ایمیل به شما خواهند گفت که فقط تست انجام شده در خاک ترکیه را قبول می کنند. ولی در مواردی از مراجعین نتیجه ی تست انجام شده در ایران را نیز درخواست کرده اند. پیشنهاد می شود این تست را در ایران انجام دهید و نتیجه را به استانبول ببرید تا در صورت تقاضا تحویل بیمارستان شود.
- روز پنج شنبه تست توبرکولین انجام نمی شود چون روز یکشنبه تعطیل بوده و دکتر نمی تواند بچه را ویزیت کند.
- بچه ها آزمایش خون و عکسبرداری از سینه ندارند.
6- در روز مقرر با همراه بردن تمام گذرنامه ها و مراجعه ی مجدد به منشی دکتر دو پاکت دریافت می کنید. یکی حاوی معاینات پزشکی که روز مصاحبه به سفارت تحویل می دهید و دومی حاوی سی دی عکس قفسه سینه که با خود به ایالات متحده خواهید برد.
کلام آخر(برای تحمل راحت تر اونگان):
در طول مراحل پزشکی وقتی مورد ناراحت کننده ای می بینید:
1- به هدف نهایی خود فکر کنید. رسیدن به هر هدف والایی، هزینه های مالی و روحی دارد که باید بپردازید.
2- پایین بودن ارزش پول ملی و پرداخت هزینه های پزشکی به دلار باعث بالا رفتن مخارج شما خواهد شد. کادر پزشکی کشور بیگانه را در پایین بودن ارزش پول ملی خود مقصر قلمداد نکنید.
3- واکسن های تزریق شده توسط پزشک معتمد سفارت ایالات متحده علی القاعده از بهترین انواع موجود هستند. هزینه برای سلامتی خود و خانواده را با روی باز بپذیرید.
4- توجه کنید که دکتر معتمد در صورت ابتلای شما به یکی از بیماری های مشمول برنامه ی واکسیناسیون مقصر شناخته خواهد شد. لذا او در حد توانش سعی خواهد کرد از اخلاق پزشکی و مقررات حرفه ای خود عدول ننماید.


(دو قسمت خلاصه دیگه تحت عنوان "در سفارت" و "آنکاراگردی" در دست تهیه است. بعد از اتمام خلاصه ها همه رو می ذارم داخل یک فایل پی دی اف خوشگل تا اگه خواستین پرینت بگیرین چیز قشنگی از آب در بیاد. اینقدر هم نگران کارنت شدن نباشید. هنوز هیچی نشده استرس از سر و روی پست هاتون می باره. همون خدایی که امسال برنده مون کرد تو بقیه مراحل هم پشت و پناهمونه. همتون ویزا می گیرین 2013 ها!. امضاء: عمو سعیدBig Grin)


پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۳ - توسط Saeedv13 - 2012-08-09 ساعت 16:20
تقویم تاریخ - توسط bayat_r - 2012-11-26 ساعت 21:48
تقویم تاریخ - توسط bayat_r - 2012-12-05 ساعت 10:25
RE: تقویم تاریخ - توسط zavosh - 2012-12-12 ساعت 10:02
تقویم تاریخ - توسط bayat_r - 2013-01-21 ساعت 16:31
تقویم تاریخ - توسط bayat_r - 2013-02-01 ساعت 01:14
تقویم تاریخ - توسط bayat_r - 2013-02-11 ساعت 01:05
تقویم تاریخ (ورژن جدید) - توسط bayat_r - 2013-02-12 ساعت 17:30
RE: تقویم تاریخ (ورژن جدید) - توسط nimo80 - 2013-02-12 ساعت 17:53
تقویم تاریخ - توسط bayat_r - 2013-03-11 ساعت 09:58
تقویم تاریخ - توسط bayat_r - 2013-04-01 ساعت 23:40
تقویم تاریخ - توسط bayat_r - 2013-04-13 ساعت 13:54
تقویم تاریخ - توسط bayat_r - 2013-05-21 ساعت 01:13
RE: سخنی از در دوستی - توسط iman63ir - 2013-02-02 ساعت 22:53
RE: سخنی از در دوستی - توسط kavirr - 2013-02-02 ساعت 23:23
RE: سخنی از در دوستی - توسط roeentan - 2013-02-02 ساعت 23:33
RE: سخنی از در دوستی - توسط bayat_r - 2013-02-02 ساعت 23:36
RE: سخنی از در دوستی - توسط lilac - 2013-02-02 ساعت 23:40
RE: سخنی از در دوستی - توسط usa lover - 2013-02-02 ساعت 23:46
RE: سخنی از در دوستی - توسط r_ent - 2013-02-03 ساعت 10:33



کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان