2012-09-12 ساعت 22:18
(2012-09-12 ساعت 17:27)wushu kung fu نوشته:نقل قول:ممنون که جواب دادین. نه خیر به هیچ وجه ناراحت نمیشم. مسلما ... اما این دلیل نیست که من حق شما رو خوردم٬ چون شما حقی نداشتی بیشتر از من و البته کسان دیگه که ثبت نام کردن. این کمال خودخواهیه که دیگران ثبت نام نکنن تا بلکه شانس شما بیشتر بشه. اینطور فکر نمیکنین؟
امیدوارم که این حرف های من هم شما رو ناراحت نکرده باشه. اینجا به نظرم یه محل برای همدردیه کسانیه که به هر حال خواسته یا ناخواسته اومدن و دچاد غربت شدن. با گفتن حرفاشون و شنیدن مشکلات و موفقیت های دیگران امید بگیرن و غیره نه اینکه توضیح بدن چرا بدون انگیزه برای مهاجرت لاتاری ثبت نام کردن!
من فکر نمیکنم جای گفته باشم ثبت نام نکنید بلکه گفتم اگر واقعا میخواهید برید ثبت نام کنید ( کار ندارم خدمت داری نداری پول داری نداری چون اگه بخوای انشالله جور میشه ) بله فقط گفتم اگه واقعا آماده هستید و میدونید که میتونید برید ثبت نام کنید نه این که ثبت نام نکنید تا بله آقای ف مثلا قبول شه بلکه این کاملا خودخواهی.
شما خودتون میگید از روی کنجکاوی و بیکاری ثبت نام کردید !!
اما در مورد اون استخری که گفتید من کاملا نگرفتم ولی فکر کنم منظورتون این بود که من که شنا بلدم به دیگران که شنا بلد نیستن میگم نیای توی آب درسته ؟؟ ولی من خواهم گفت دوست عزیز شما که شنا بلد نیستید وارد 4 متری نشید و به همون 1 متری قانع باشید و گر نه غرق میشید
دوست من حرف های شما من ناراحت نمیکنه و این خیلی خوبه که حداقل شما اومدید و گفتید من پشیمونم
سلام. ممنون ار پاسختون. راستش این آخرین پاسخ منه که نمیخوام این موضوع کش پیدا کنه. من فقط بحثم اینه که کسی قصد مهاجرت داره باید اول از همه الفبای مهاجرت رو بدونه. کسی که میخواد سفر کنه به کشور دمکراتیک به نظرم اول از همه باید الفبای دمکراسی رو بدونه. و این رو بدونه که هر کسی هر کاری رو که میتونه و دوست داره انجام میده . ثبت نام در لاتاری هم جزو همون موارده که من چه فکر کنم قبلش چه نکنم٬ چه آماده باشم چه نباشم٬ چه از روی بیکاری باشه یا کنجکاوی یا هر برچسبی که شما میخواید روش بذاری٬ میتونم که ثبت نام کنم و جایی منو منع نکرده و این نباید کسی رو آزار بده و به نظرم بهش میکن حقوق بشر. یا کسی که شنا بلد نیست به خودش مربوطه که بره تو ۱ متری یا ۴ متری. عواقبش هم با خودشه. به همون مقدار که شما حق داری استفاده کنی اون همحق داره. اون دسته از افرادی که این موضوع رو قبول ندارن همونایی هستن که میان اینجا و میگن چرا همه جا چینی و مکزیکیه و چرا همه فرصت های شغلی IT رو هندی ها گرفتن و برای من جا نیست و ....
در هر حال من معذرت میخوام از همه دوستان اگه بحث تاپیک منحرف شد.
بیایم به نظرات و حقوق دیگران احترام بذاریم.
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر