2012-11-25 ساعت 12:05
(2012-11-25 ساعت 04:09)negi نوشته:(2012-11-25 ساعت 02:50)arian307 نوشته: بچه ها این فرم کوفتیه ds-230 رو باید چطور پر کنم بالاخره؟؟؟؟تو instruction گفته توی ویزای k1 & k2 فقط پارت یک پر شه... اما وقتی تو همون پارت 1 اسم و فامیل رو مینوسی خودش تو پارت 2 هم اسم و فامیلت رو اضافه میکنه...تو لینکی که خودشون دادن نوشته :آرین جان هر دو رو پر کن و خیال خودت رو راحت کن. منم همین کار رو کردم و بله، آفیسر ازم خواست که امضا کنم.
Form DS-230 Part I (Biographic Data),
اما خودم که سرچ کردم تو این لینک http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3194.html میگه :
You and each family member who will travel to the United States with your under your visa category must complete the DS-230 Part I and Part II.
Note: You should only sign Part I. Part II of the form you will sign during your visa interview.
خیلی مهمه... دوستانی که اینترویو رو گذروندن میشه بگن زمان مصاحبه آیا حرفی شده در مورد پارت 2 و یا این که پایین همچین فرمی رو تو سفارت امضا کردن یا نه؟ کلا با این فرم لعنتی چی کار کردن و کدوم پارت رو پست کردن واسشون...
ممنونم
مرسی نگی جون... دوستان دیگه هم لطفا تجربه هاشون رو بنویسن... 1 هفته ست دارم دیوونه میشم... و دیوونگیم هم دلیل داره... از دوستان دیگه هم خواهش میکنم بگن با این فرم چی کار کردن؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت