کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
موارد ریزی که قبل از مهاجرت از آن نباید غافل بود؟
این روزها حکایت حال و روز من شده است« شپشک آید و زن زاید و مهمان عزیز، هم زدر آید» از طرفی برف و یخبندان، از سویی قطعی اینترنت، از طرف دیگر شروع ترم جدید و کلاسها و استرس آن، از جهت دیگر کمر درد و.... چنان فرصت ها را گرفته، که حتی وقت نشده سلامی خدمت شما عرض کنم.

حالا هم مثل ماشینهای تصادفی، در حالیکه شاسی ام به هم ریخته و کج کج راه میرم،به عجله نشسته ام پای کامپیوتر محل کارم تا مطلبی بنویسم و در برم توی خونه که استراحت ، درمان کار است. ولی قبل از آن ذکر این نکته ضروری است که من با ایجاد هر مبحث جدیدی، به انتظار نظرات شما دوستان مینشینم تا بعد از مدتی بتوانم، کامل تر و جامع تر، آنرا در وبلاگ شخصی ام منتشر کنم. لذا باذکر نظرات خوبتان در هرچه بیشتر، مشتری دار شدن ام، یاری فرمایید که اکنون....

آن روزهای آخر قبل از پرواز به خارج از کشور، چنان روزهای پر از هیجان و استرس است که تا کسی تجربه نکند، نمی تواند آنگونه که باید، آنرا هم حسی کند. از طرفی بدو بدو پس از کلاس زبان، بایدخودتان را برسانید بازار، برای خرید. هنوز مشغولید که باز خانواده زنگ میزند و میپرسند نمیخواهید این روزهای آخر بیایید بیشتر ببینیدمتان؟ و شما حق به آنها میدهید چراکه دلتنگی هایشان از اکنون شروع شده است.

از سوی دیگر باید هرچه زودتر نسبت به فروش و یا بسته بندی و انبار کردن وسایل زندگیتان، تصمیمی بگیرید و وه که چه کشنده است این تصمیم گیری!!؟؟ در این حین و بین صاف و صوف کردن حسابهای بانکی و وامها و بدهی ها و بستانکاریها هم قوز بالا قوز است و هزاران مورد دیگری که خودتان بهتر میدانید.

ولی من از آن روزی که آمدم، تازه دارم به مواردی که آن روزها مهم نبوده پی میبرم که چه راحت از قلم افتاده اند و اکنون چه سخت، مشکل ساز شده اند. قصد دارم بعضی از آنها را برای دوستان به مشارکت بگذارم:

1- موارد پزشکی و دندانپزشکی: هرچه تونستم تلاش کردم که خانمم را راضی کنم که بی خیال جراحی شکم و لاغری؛ لیزر کردن ریش و سبیل ؛ کوچک کردن دماغ ؛بلند کردن قد ؛خوشگل کردن دندانها ؛خالکوبی و تتو کردن ابروهایش بگذرد تا اگر خدا بخواهد وقتی برگشتیم ایران. ولی دراین وانفسا درد دندان کرم خورده و نیاز به عینک و چراحی دیسک کمر را درمانی نیست جز اینکه چندین برابر هزینه ی ایران، باید خرج کنیم تا بجای ترمیم همه ی دندانهایش، از پس یکی از آنها بر آییم.

2- کار با کامپیوتر و اینترنت: نمیدونید که چقدر بعد از درد کمرم،یه جای دیگه ام سوخت وقتی که کلی پول به این متخصص ماساژ(کارتوپراکترChiropractor) دادم تا پس از کمی ویکس مالی کمرم، بگه باید روی زمین سفت بخوابم. مخصوصا ً وقتی که «انواع درد کمر» را توی گوگل سرچ کردم و دیدم چه بهتر و جامع تر، هزاران راه درمان پیشنهاد کرده و من راه جستجوی اینجور مطالب مورد نیاز و مفید را بلد نبودم. ولی هیچ چیزی برام بیشتر زور نگفت که بخاطر بلد نبودن کار با ویروس کشی کامپیوتر، مجبور شدم کلی پیاده بشم.از نصب مسنجر و دیگربرنامه های کامپیوتری و نحوه ی دانلود فایلها و ... میگذرم.

3-تهیه ی نامه های اداری: آخ آخ آخ !!! حالا که میخوام بگم، دوباره درد دلم تازه شد؛ خدا نیامرزد آدمهای حسودی که به محض شنیدن اینکه ما آمریکا هستیم، چطور واسه ی یه نامه ی اداری خانواده ام را سر دواندند و هر بار بهانه ای تازه. وکالت نامه فرستادیم؛ گفتند:چرا این کلمه را ذکر نکرده؛ پارتی فرستادیم؛ گفتند:چرا اونجوری گفته و .... خلاصه اینکه؛ عزیزانم حتی اگر فکر میکنید؛ هزار سال دیگه نامه ای اداری نیاز دارید، از تهیّه و ترجمه ی آن غافل نباشید و حتی اگر شده، وکالت نامه ای رسمی و عمومی هم به یکی از افراد مورد اعتمادتان،برای موارد احتمالی آینده بدهید.

4- ترجمه ی همه مدارک رسمی و دقت هزار باره در صحیح بودن تاریخها و اسپل نام ها: همگی با پاسپورت خودم وارد آمریکا شدیم؛ اما اکنون که ویزای جدیدمان آمده، تازه دقیق شده ایم که اسپل و تاریخ تولد خانمم در هر کدام از مدارکش مثل پاسپورت، ترجمه ی مدرک تحصیلی و ... یه جوری ثبت شده. حالا شما فکر میکنید کدوم درست تره و باید چه کرد؟ شما حواستان باشد.

5- کم کردن رفت و آمد با ...: برعکس اینکه باید دیگران راحتمان بگذارند که به کارهایمان برسیم، حالا این دوست میرفت، اون خویش و قوم میامد. نه تنها خسته از مهمانداری شده بودیم، بلکه هربار گریه و اظهار دلتنگی هر کدامشان، هنگام خداحافظی، یک سنگی میشد تا اوایل مهاجرتمان، برروی دلمان سنگینی کند و دلتنگی های خاص خود راباعث شود که مثنوی هزار من است.ای عزیز گرامی، شما این تجربه ی تلخ را تکرار نکن. از وقتت استفاده کن و بجز خانواده ی درجه ی اوّل، با دیگران کم تر رفت و آمد کن تا جسم و روحت برای تجربه ی تنهایی بعد از هجرت، آماده تر باشد.

از ذکر موارد بسیار ریزی که شاید در حوصله ی این مکان نباشد میگذرم و اکنون میشنویم، نکته هایی که در این رابطه به ذهن شما میرسد. پیروز باشید.
دوستان گرامی، برای خواندن نوشته های بیشتری از اینجانب، میتوانید با کلیک کردن در«اینجــا- از دیار نجف آباد تا آمریکای جهانخوار»به وبلاگ شخصی ام تشریف بیاورند تا بیشتر درخدمتتان باشم..... موفق و پیروز باشید. ارادتمند حمید
پاسخ


پیام‌های این موضوع
موارد ریزی که قبل از مهاجرت از آن نباید غافل بود؟ - توسط lexington - 2010-01-12 ساعت 23:30



کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان