(2013-07-09 ساعت 09:29)زری وحدتی نوشته: من و همسرم تصمیم داریم بریم کالیفرنیا.
ولی هنوز شهر رو دقیقا انتخاب نکردیم.
من تخصص اصلیم معماریه. که خوب با مشورت با دوستان زیادی تصمیم گرفتم نگهش دارم واسه همین جا چون اون ور اصلا براش کار گیر نمیاد.
تخصص بعدیم اشپزی تخصصی( بین الملل و سنتی ایران) و قنادی حرفه ای (بین الملل و سنتی ایران)و تشریفات هتل است.(مدرک فنی حرفه ای دارم)
می خوام بدونم کسی خبر داره من با این مدارک و بدون سابقه کاری مفید میتونم کار پیدا کنم یا نه ؟ بحث زبان رو که خوب میدونم باید قوی باشه منم دارم کلاس میرم برای زبان و به شدت میخونم و فکر کنم تا سال دیگه بشه روش حساب کنم ولی فعلا زبان در حد متوسط ام !
خیلی نگرانم که نکنه با تصمیم غلط در باره رفتن به این همه کلاس اشپزی و قنادی وقت و هزینه ام را هدر بدم؟میدونم که باید اون ور هم یه دوره هایی بگذرونم برای اشپزی در یه سری کالج هنر اشپزی اما اصلا نمیدونم چه کالج هایی خوبن و اینکه ایا کلاس هایی که الان دارم میرم برای انواع دسر ها انواع سالاد ها انواع فست فود ها واقعا به دردم میخوره یا نه ؟
ممنونم میشم بچه هایی که در کالیفرنیا هستند نظرشون رو بهم بگن.
من همیشه میگم ، فنی حرف اول رو میزنه در آمریکا
آشپزی هم فنی هست و خیلی پر طرفدار اینجا، اونم با وجود مردمی که شدیدا به غذا و خوردن و شامو ناهار اهمیت میدن،
کوممونیتی کالجها برای گرفتن سرتیفیکت بهترین گزینهها هستن
در شهر سن دیگو Mesa College, Miramar College, City College هستند
برای گرفتن کار هم مسلما به عنوانه چف شروع به کار نخواهید کرد ولی خیلی سریع اینکرس میگیرید به لول بالاتر
در کل به نظرم آینده دار هست و میشه روش حساب باز کرد ولی نه با عجله
موفق باشید
behnevis = gharo ghati