در مورد سوشي همانطور كه دوستان فرمودند سوشي اصيل مال ژاپني هاست و خيلي هم خوشمزه است
نودل هم نوع ژاپني اش خوشمزه تر از چيني است و كره اي آن اصلا تعريفي ندارد
ملخ در ايران هم خورده ميشود
يادم ميآيد وقتي سرباز بودم در بلوچستان ملخ آمده بود و هواپيماهاي سمپاش را فرستاده بودند آنجا كه نابودشان كنند اما محلي ها مخالفت ميكردند و ميگفتند چرا نعمت خدا را حرام كنيم و خودم ديدم كه با تورهاي بزرگ ملخ ها را صيد ميكردند و مصرفشان ميكردند
انصافا غذاي خوشمزه اي بود
يك نوع دانه غير روغني هم دارند كه به چاي سفيد معروف است و هر روز قبل از صبحانه دم كرده آنرا ميخورند و باعث ميشود تا اواخر عمر موهايشان سياه بماند
جالب اين است كه هميشه ترشي و برنج را در منوي صبحانه دارند
اما با تمام اين حرفها فكر ميكنم بهتر است آدم گياهخوار باشد تا اين جك و جانورها را ببلعد
نودل هم نوع ژاپني اش خوشمزه تر از چيني است و كره اي آن اصلا تعريفي ندارد
ملخ در ايران هم خورده ميشود
يادم ميآيد وقتي سرباز بودم در بلوچستان ملخ آمده بود و هواپيماهاي سمپاش را فرستاده بودند آنجا كه نابودشان كنند اما محلي ها مخالفت ميكردند و ميگفتند چرا نعمت خدا را حرام كنيم و خودم ديدم كه با تورهاي بزرگ ملخ ها را صيد ميكردند و مصرفشان ميكردند
انصافا غذاي خوشمزه اي بود
يك نوع دانه غير روغني هم دارند كه به چاي سفيد معروف است و هر روز قبل از صبحانه دم كرده آنرا ميخورند و باعث ميشود تا اواخر عمر موهايشان سياه بماند
جالب اين است كه هميشه ترشي و برنج را در منوي صبحانه دارند
اما با تمام اين حرفها فكر ميكنم بهتر است آدم گياهخوار باشد تا اين جك و جانورها را ببلعد
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید