(2016-03-14 ساعت 10:41)heidary1356 نوشته:(2016-03-14 ساعت 10:13)a4542 نوشته: دوستان متاسفانه ویزای امارات برای ما آماده نشد و به عید و قیمتهای بالای عید رسیدیم من از دوستان مطلع یه سوال دارم اگه ما روز سه شنبه مدیکال رو انجام بدیم میتونیم روز چهار شنبه جواب اونرو بگیریم و اگه روز چهر شنبه پاسپورتها رو تحویل سفارت بدیم و بلیط برگشت رو هم نشون بدیم امکان این هست که پنجشنبه ویزا رو به ما تحویل بدن .دوستان و مدیران محترم لطفا راهنمایی بفرمایید چون اگه بخواهیم ایام نوروز بریم حداقل 4 میلیون تومان باید بیشتر هزینه کنیم .
با سلام اگه بچه زیر 12 سال نداشته باشید مدیکال شما همان روز یا نهایتا فردا اماده می گردد اما سفارت خیلی خیلی خوش شانس باید باشید که پاسپورت را در روز چهارشنبه تحویل بدهید و روز پنچشبه با ویزا تحویل بگیرید
اما اگر بتوانید روز سه شنبه پاسپورت را تحویل سفارت بدهید روز پنچشنبه امکان تحویل ویزا خیلی زیاد است
ولی به نظر من شما سعی کنید تمام چانه زنی را در مدیکال انجام بدهید تا در سفارت
به امید موفقیت
دوست عزیزم ممنون از پاسخگویی شما ما بچه 7 ساله و 12 ساله داریم.اگه پاسپورتها رو چهار شنبه تحویل بدیم امکان اینکه یکشنبه ویزا رو تحویل بگیریم هست یا نه؟و سوال دیگه اینکه آیاnmcساعت 9 شب هم مدیکال انجام میده؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا: