2016-05-30 ساعت 03:43
(2016-05-29 ساعت 08:47)Elyar84 نوشته:شما تا سه هفته صبر کنید اگر نیومد به آدرستون بعد به اداره سوشال مراجعه کنید(2016-05-28 ساعت 15:00)joybar نوشته:(2016-05-28 ساعت 11:10)alborz3718 نوشته: سلام دوستاندوست عزیز اگر درهنگام ورود در فرودگاه ادرس را عوض نکرده باشید به همان ادرس فرم ۲۶۰ که قراره ادرس شما در آمریکا باشد ارسال میشود
کسی که وارد خاک آ م ر ی کا شود و به اداره سوشال سکوریتی مراجعه ننماید در اینصورت در صورت صدور خودکار ssn این کارت به چه آدرسی ارسال می شود ؟ یعنی این کارت نیز به همان آدرس گرین کارت که در فرم 260 وارد نموده ارسال می گردد؟
سلام
ولي من ادرسمون رو توي فرودگاه عوض كردم
الان تكليف چيه؟
ممنون ميشم اگه جواب بدين
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه