2017-01-20 ساعت 21:39
(2017-01-20 ساعت 20:19)قرباني نوشته: سلام
دوستان مصاحبه دوم من در ارمنستان انجام شد
من كيسم كه به علت نداشتن پرينت تلفن و چت و اثبات رابطه ريفيوز شده بود
به علت پيگيري خودم و همسرم بعد از گذشت دو سال از از اينترويوي اول مون دوباره همون كيس نامبر وقت اينترويو گرفت
و ايشود شدم
مدارك اثبات رابطه به جزء سند و شناسنامه و عكس عقدوعروسي كه اولين مصاحبه ام بردم اين سري واچر هتل هامون و كپي از صفحات پاسپورت كه نشون ميداد چه سفرهايي باهم بوديم به اضافه كلي عكس و پرينت چت و تماس هامون از واتس آپ بردم
دقيقا شبيه مصاحبه اول اتاق ١١ مصاحبه شدم و اين دفعه كنسولگو پسر كچل و مهربوني بود كه بهم تبريك گفت
بعد از سه روز كاري كامل كه وسطش تعطيلات افتاد پاسمو به همراه يه پاكت گرفتم
---------------------------------------------------------------------
در مورد مديكال بايد بگم تو بيمارستان ٥٠ هزار درام و در يه كلينيك خصوصي كه تست جداگانه گرفت ١٠ هزار تا كه جمعأ ٦٠ هزار تا شد
پرداخت كرديم و درمورد دكترم بگم دكتر من دكتر انوشه بود كه منشي فوق العاده اي داشت بهترين خاطره از ارمنستان برخورد عالي و توضيحات كامل
منشي دكتر انوش بود جواب رو خودشون سفارت فرستادن فقط من رفتم يه سي دي رو ازشون تحويل گرفتم
-------------------------------------------------------------------
در موردهتل ٤شب ماريوت تو ميدون جمهوري بودم كه اي بد نبود و ٥شب هتل توليپ تو خيابون ابويان بودم كه خوب بود
هتل تميز و اقامت خيلي خوبي بود
در مورد تاكسي هزينه ها ٦٠٠ درام بود بعضيا هم زوري هزار درام ميگرفتن اما اگه تاكسي متر روشن كنيد همون ٦٠٠ تاس
در مورد خريد فقط دالما خوب بود و يه شنبه بازار كه من از هتل پياده رفتم و بعد نبود صنايع دستي شون زيبا بود
---------------------------------
ارمنستان تو ماه دي واقعا سرد انقدر كه هرچي بگم كم گفتم
راستي بيشتر ايراني ها اونجا همه چي رو ضبدر ١٠ حساب ميكردن به فرص مثال هزار درام رو ده هزار تومن مي دونستن
از sas خريد مي كرديم اما آخرين روزا متوجه شدم فروشگاهي به اسم city قيمتاش بهتر بود
بيشتر ايراني ها هتلي به اسم رويال پلازا بودن كه مي گفتن قيمتش مناسب بوده و همينطور آني پلازا
اما من از توليپ بيش از حد راضي بودم
-----------------------------------------------
روزاي سختي رو تو سه سال و چند ماه گذروندم اكتبر ٢٠١٣ تا الان واقعا يه روزايي در اوج التماس به خداوند بودم
اما زمانبندي خداوند براي من بعد از گذشت سه سال بود
لطفا همه سعي تون رو كنيد در دوران انتظار آروم باشين و فقط به خودتون برسين كلاس و تفريح
مثل من خودتونو پير نكنيد كمي هم به خدا اعتماد كنيد
سلام دوست عزیز خیلی خیلی مبارکتون باشه
پیگیریهای مداوم و صبوری نتیجه داد گر چه گاهی با
نومیدی و بیقراری همراه بود ...
دو روزه برای قهرمانان شهرم بسیار غمگینم ...
هنوز راز و نیازشون با آتش به پایان نرسیده ...
ولی الان که خبر دریافت ویزاتون رو خوندم براتون
خیلی خوشحال شدم بعد از چهار سال که همه میدونیم
چند برابر میگذره با لطف خدا موفق شدید
برای شما و همسرتون آرامش ، شادی و سلامتی
آرزو دارم سفر بسلامت