کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
گران‌ترین شهرهای آمریكا در سال 2010




بررسی سبد كالاهایی ازجمله نرخ اجاره‌بها، خواروبار و سرگرمی و هزینه‌های مرتبط با اقامت ازجمله مواردی است كه در طبقه‌بندی اخیر گران‌ترین شهرهای آمریكا به آن توجه شده است. این روزها كافه آرتیسته یكی از پربهاترین و معروف‌ترین كافه‌رستوران‌های نیویورك به‌دلیل اقتصاد ضعیف و درآمد پایین تعطیل شده است. پس از آن در ماه اخیر هم «چانترله» به همین سرنوشت دچار شد و این روزها هم نمایندگی «جی‌سی‌پنی» در منهتن به حراج گذاشته شده و تخفیف كالاهای خود را اعلام كرده است.

تعطیلی شركت‌ها و تولیدكننده‌های بزرگ در نیویورك به خوبی دلیل انتخاب این شهر به‌عنوان گران‌ترین شهر آمریكا را در این رده‌بندی جهانی نشان می‌دهد؛ به‌گونه‌ای كه هزینه‌های امكان و زندگی در نیویورك حتی این روزها از بوستون، هوستون و واشنگتن دی‌سی هم پیش افتاده است.
اما مقصر چه كسی است؟ اجاره‌بهای متوسط مبلغ ٤٣٠٠ دلار در هر ماه برای یك خانه دوخوابه مبله‌نشده یا موارد دیگر را می‌توان به گرانی‌های اخیر شهرهای بزرگ نیویورك اضافه كرد. اما بعد از شهر نیویورك این‌بار لس‌آنجلس در مقام دوم این فهرست قرار گرفته است و شهروندان این شهر این روزها مخارج بالای تامین زندگی روزانه را تحمل می‌كنند كه بخشی از آن مرتبط با هزینه‌های گران رفت و آمد میان مناطق شهری لس‌آنجلس می‌شود.
پراكندگی و دور بودن مكان‌های شهری انبوه جمعیت در مواقعی ترافیك سنگین شهری را در لس‌آنجلس ایجاد می‌كند و از سویی پرداخت ٦٣ سنت برای هر لیتر بنزین هزینه حمل‌ونقل شهری را همچنان افزایش می‌دهد.

در پس شمارگان
اداره مركر به‌عنوان یك نهاد آمریكایی برای بررسی وضعیت گرانی سرانه زندگی در شهرهای آمریكا و براساس ضرورت‌های موجود برای دسترسی به آمار در این زمینه پیمایشی را انجام داده است.
این پیمایش در اوایل سال جدید در زمینه اندازه‌گیری و برآورد هزینه سبد كالای ٢٥٣ شهر جهان اقدام كرده است. این سبد كالا به بررسی بیش از دویست محصول تولیدی در شهرهای مورد نظر می‌پردازد.
از سوی دیگر بررسی الگوی مخارج و هزینه‌ها از اجاره‌بهای آپارتمان گرفته تا قیمت یك همبرگر ازجمله دیگر شاخص‌های مورد نظر این موسسه در پیمایش اخیر بوده است.
موسسه «مركر» در این میان برخی از شهرهای آمریكا را برای نمونه و ارزیابی شاخص‌های مورد نظر انتخاب كرد و ١٠ شهر گران آمریكا در این گزارش شرح داده شده است. البته كارشناسان این موسسه باور دارند كه بسیاری مطالعات دیگر نیز باید انجام داد تا به ریشه‌های شناخت اینكه چرا نیویورك و لس‌آنجلس گران‌ترین شهرهای آمریكا به شمار می‌آیند دست یافت. پیش از سال ١٩٧٠، اهالی نیویورك كه متمایل به زندگی در لس‌آنجلس بودند به‌دلیل شهره بودن این شهر به انواع جرم و جنایت مبلغ اضافه‌ای می‌پرداختند.
اما ناگهان شهر رو به توسعه و پیشرفت نهاد و به همین دلیل بود كه چندی بعد تقاضا بر عرضه پیشی گرفت و وقتی شهر به رونق و رشد چشمگیری رسید بالطبع قیمت خانه‌ها نیز دوچندان شد.
اما این روزها می‌بینم كه این هزینه‌ها نسبت به گذشته كاهش یافته است و البته باور عمومی این است كه هنوز تا رسیدن قیمت‌ها به كف واقعی خود و كاهش دوباره راه درازی در پیش است. پژوهش موسسه مركر نشان می‌دهد كه هزینه‌های اداره یك خانوار در نیویورك دو برابر لس‌آنجلس است كه در جایگاه دوم گرانی هزینه زندگی شهرهای جهان قرار گرفته است.
شهر فرشته‌ها، نیویورك، می‌تواند به خوبی در جذب سرمایه‌گذاران و افراد متمول اقدام كند؛ از سوی دیگر این شهر یكی از بازار‌های هدف افرادی است كه علاقه‌مند هستند روزگارشان را در آب و هوای مدیترانه‌ای گرم این شهر سپری كنند.
با این حال انفجار اخیر قیمت‌ها در این شهر موجب شد تا افرادی كه قرار بود روزگاری صاحبخانه شوند با مشكلات عمده‌ای ازجمله رهن‌نامه‌های متعدد و بدون پشتوانه، افزایش آمار ضامن‌های بانكی برای خرید خانه و بیكاری مواجه شوند، عواملی كه هركدام پس از بحران‌های اخیر مالی در آمریكا به وجود آمده است.
شاید به همین خاطر است كه با افزایش نرخ بیكاری و كاهش ارزش دارایی افراد رفت و آمد در این كشور از شهری به شهر دیگر با دشواری‌های زیادی به لحاظ هزینه‌های مالی مواجه شده است.
اما هر ١٠ شهر آمریكایی مورد نظر در تحقیق موسسه «مركر» در رتبه‌بندی جهانی نیز رشد چشمگیری داشته‌اند به شكلی كه رتبه جهانی نیویورك از ٢٢ به ٨ و لس‌آنجلس از ٢٧ به ٢٣ نسبت به سال ٢٠٠٨ ارتقا یافته‌ است.
همچنین رشد سریع و بی‌محابای گرانی در دیگر شهر‌های آمریكا رتبه‌بندی جهانی آنها را تغییر داده؛ به شكلی كه وایت پلین از ٨٩ به ٣١ و سن‌فرانسیسكو از ٧٨ به ٣٤ و هونولولو از ٧٧ به ٤١ ارتقا پیدا كرده‌اند.
اما این آمار گرانی را از نظر شهروندان جور دیگری هم می‌توان دید. خیلی از این نقاط منافع و سود‌های ملموس و غیر‌ملموسی را برای شهروندان خود به همراه دارند.
در واشنگتن‌دی‌سی، سرزمین خطوط مترو، نرخ آمار بیكاری براساس مركز آمار بوریو تنها ٨/٣‌ درصد است.
با وجود تخمین‌های نگران‌كننده در حضور تجارت، میامی روزگار اقتصادی خوبی را پشت سر می‌گذارد و توانسته ائتلاف بزرگ شركت‌های اقتصادی را برای ایجاد گروه متخصصان به كار گیرد و بوستون با وجود گرانی‌های روبه‌رو مامنی برای دانشگاه هاروارد و MIT یكی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان است. دانشگاه‌هایی كه قطعا در آینده‌ای نه‌چندان دور كارشناسان و استادانی را تربیت خواهند كرد كه شاید بتوانند راه‌حلی برای بحران‌های اقتصادی امروز پیدا كنند.

فهرست شهرهای گران
١ - نیویورك
٢ - لس‌آنجلس
٣ - وایت‌پلین
٤ - سن فرانسیسكو
٥ - هونولولو
٦ - میامی
٧ - شیكاگو
٨ - بوستون
٩ - هوستون
١٠ - واشنگتن دی‌سی
پاسخ


پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس) - توسط ostokhan - 2017-04-18 ساعت 22:29



کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان