2010-12-04 ساعت 06:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-04 ساعت 20:29 توسط nicole.gemini.)
(2010-12-04 ساعت 01:16)farshidkhalafi نوشته: راستش همسایه ما صاحب نانوایی بربری هست و میتونم کارشو یاد بگیرم بیام اونجا نون بربری راه بندازم اما فکرشو کنید من بشم شاطر نونوایی به کلاسم نمیخوره همون رستورانو ترجیح میدم.یا سوهان پزی رو
اتفاقا خوب فکری است.. راجع بهش جدی فکر کنید... میتونید دستگاه نون سنگگ پزی را از تهران بیاورید و اینجا راهش بندازید... میدونید کدوم را که میگم؟ اگر در تهران باشید همونی که در محله سعادت آباد تهران کار میکنه... نانهاش عالیست... با آنهایی که در تنور پخته میشوند هیچ فرقی نمیکنه..... بعضی ها اینکار را کرده اند ولی نمیدونم کجای آمریکا کار میکنند...
البته یک آقای ارمنی در اورنج کانتی کالیفرنیا خودش همین دستگاه را همینجا درست میکنه و از آمریکا هم مجوزش را میگیره ولی خوب بنظرم خیلی گرونتر درمیاد..... شنیدم واسه نانهایی که با این دستگاه در اورنج کانتی درست میکنند باید تو صف ایستاد.....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.