2010-12-04 ساعت 16:37
(2010-12-04 ساعت 06:22)nicole.gemini نوشته:(2010-12-04 ساعت 01:16)farshidkhalafi نوشته: راستش همسایه ما صاحب نانوایی بربری هست و میتونم کارشو یاد بگیرم بیام اونجا نون بربری راه بندازم اما فکرشو کنید من بشم شاطر نونوایی به کلاسم نمیخوره همون رستورانو ترجیح میدم.یا سوهان پزی رو
اتفاقا خوب فکری است.. راجع بهش جدی فکر کنید... میتونید دستگاه نون سنگگ پزی را از تهران بیاورید و اینجا راهش بندازید... میدونید کدوم را که میگم؟ اگر در تهران باشید همونی که در محله سعادت آباد تهران کار میکنه... نانهاش عالیست... با آنهایی که در تنور پخته میشوند هیچ فرقی نمیکنه..... بعضی ها اینکار را کرده اند ولی نمیدونم کجای آمریکا کار میکنند...
البته یک آقای ارمنی در اورنج کانتی کالیفرنیا خودش همین دستگاه را همینجا درست میکنه و از آمریکا هم مجوزش را میگیره ولی خوب بنظرم خیلی گرونتر درمیاد..... شنیدم واسه نانهایی که با این دستگاه در اورنج کانتی درست میکنند ساعتها باید تو صف ایستاد.....
مرسی از راهنماییت دوست خوبم.
من تصمیم دارم واسه چند سالی کار آزاد داشته باشم.یه چیزی توی همین مایه ها که الان صحبتشه.باید جوانب رو بیام اونجا بررسی کنم بعد تصمیم بگیرم.اما حتما چنین کارایی رو میکنم چون از کارمندی بیزار شدم.تخفیف دوستان هم سر جاشه ها
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی