کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش طبخ اغذیه ایرانی برای مهاجران
آموزش طبخ ته چین مرغ به شیوه (خودم)دانشجویی!



دوستان این غذا یا به تعبیری پیش غذا بسیار راحت و ساده است.

در تمام کشور های خارج از ایران ، سینه مرغ یخ زده ، در تمامی سوپر مارکت ها و شاپ سنتر ها موجود هستش.

1- اول سینه مرغ رو با 2لیوان آب و نمک و زرد چوبه و اگر هم پیاز موجود بود ، به مدت 20 دقیقه بپزید.

2- برنج رو آب کش کنید ، یا اگر آب کش بلد نیستید ، وقتی دَم می کنید ، دَم کامل نکنید! یعنی نیم پز کنید!

3- بعد مرغ را ریش ریش کنید ، با دستان مبارک!

4- یک قالب ماست 600 گرمی کافی هستش ! بعدش مرغ ریش ریش شده با ماست و زعفران به مقدار لازم (زعفران آب شده) و اگر پودر سیر داشتین که چه بهتر (1 تا 2 قاشق مربا خوری) ، همراه با نمک و فلفل و ادویه که خودتون دوست دارید (اما به مقدار کم ) با یکدیگر کاملا مخلوط کنید.

5- بگذارید این مایع مخلوط به مدت 20-تا 30 دقیقه بماند.

6 مایع را با برنج کاملا مخلوط کنید.

7-کف قابلمه رو با کره یا آب روغن آغشته کنید.

8- مایع مخلوط با برنج رو در قابلمه ریخته و روی آن رو صاف کنید.

9- 45تا 50 دقیقه ، با شعله کم یا اگر گاز برقی دارید با درجه 2 یا یک بگذارید بپزد.

10- نوش جان! ته چین آماده شد.


Big GrinTongueSmile
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: Hossein81 ، mohammad.maleki ، سمانه777 ، kasrafo ، taleghani ، msar


پیام‌های این موضوع
ته چین مرغ - توسط Ali Sepehr - 2009-12-18 ساعت 17:15
خورش آلو - توسط Ali Sepehr - 2009-12-20 ساعت 21:14
کباب کوبیده - توسط hvm - 2009-12-21 ساعت 01:53
خوراک دال عدس - توسط Ali Sepehr - 2009-12-21 ساعت 16:22
RE: خوراک دال عدس - توسط tehranipoor - 2010-05-23 ساعت 20:01
RE: آموزش طبخ اغذیه ایرانی برای مهاجران - توسط xbox - 2010-12-23 ساعت 02:15



کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان