2010-12-23 ساعت 02:15
آموزش طبخ ته چین مرغ به شیوه (خودم)دانشجویی!
دوستان این غذا یا به تعبیری پیش غذا بسیار راحت و ساده است.
در تمام کشور های خارج از ایران ، سینه مرغ یخ زده ، در تمامی سوپر مارکت ها و شاپ سنتر ها موجود هستش.
1- اول سینه مرغ رو با 2لیوان آب و نمک و زرد چوبه و اگر هم پیاز موجود بود ، به مدت 20 دقیقه بپزید.
2- برنج رو آب کش کنید ، یا اگر آب کش بلد نیستید ، وقتی دَم می کنید ، دَم کامل نکنید! یعنی نیم پز کنید!
3- بعد مرغ را ریش ریش کنید ، با دستان مبارک!
4- یک قالب ماست 600 گرمی کافی هستش ! بعدش مرغ ریش ریش شده با ماست و زعفران به مقدار لازم (زعفران آب شده) و اگر پودر سیر داشتین که چه بهتر (1 تا 2 قاشق مربا خوری) ، همراه با نمک و فلفل و ادویه که خودتون دوست دارید (اما به مقدار کم ) با یکدیگر کاملا مخلوط کنید.
5- بگذارید این مایع مخلوط به مدت 20-تا 30 دقیقه بماند.
6 مایع را با برنج کاملا مخلوط کنید.
7-کف قابلمه رو با کره یا آب روغن آغشته کنید.
8- مایع مخلوط با برنج رو در قابلمه ریخته و روی آن رو صاف کنید.
9- 45تا 50 دقیقه ، با شعله کم یا اگر گاز برقی دارید با درجه 2 یا یک بگذارید بپزد.
10- نوش جان! ته چین آماده شد.
دوستان این غذا یا به تعبیری پیش غذا بسیار راحت و ساده است.
در تمام کشور های خارج از ایران ، سینه مرغ یخ زده ، در تمامی سوپر مارکت ها و شاپ سنتر ها موجود هستش.
1- اول سینه مرغ رو با 2لیوان آب و نمک و زرد چوبه و اگر هم پیاز موجود بود ، به مدت 20 دقیقه بپزید.
2- برنج رو آب کش کنید ، یا اگر آب کش بلد نیستید ، وقتی دَم می کنید ، دَم کامل نکنید! یعنی نیم پز کنید!
3- بعد مرغ را ریش ریش کنید ، با دستان مبارک!
4- یک قالب ماست 600 گرمی کافی هستش ! بعدش مرغ ریش ریش شده با ماست و زعفران به مقدار لازم (زعفران آب شده) و اگر پودر سیر داشتین که چه بهتر (1 تا 2 قاشق مربا خوری) ، همراه با نمک و فلفل و ادویه که خودتون دوست دارید (اما به مقدار کم ) با یکدیگر کاملا مخلوط کنید.
5- بگذارید این مایع مخلوط به مدت 20-تا 30 دقیقه بماند.
6 مایع را با برنج کاملا مخلوط کنید.
7-کف قابلمه رو با کره یا آب روغن آغشته کنید.
8- مایع مخلوط با برنج رو در قابلمه ریخته و روی آن رو صاف کنید.
9- 45تا 50 دقیقه ، با شعله کم یا اگر گاز برقی دارید با درجه 2 یا یک بگذارید بپزد.
10- نوش جان! ته چین آماده شد.
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]