کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
دانشجوهای گرین کارت بُرده، وام تحصیلی و چالشها
(2012-05-09 ساعت 22:37)ساری نوشته:  سوال من بیشتر در رابطه با هزینه هاش بود. اگه جسارت نباشه میتونم بپرسم شما رشتتون چی هستش و کدوم دانشگاهین و بابت اون سالی چقدر هزینه میدین؟

من در دانشگاه The University of Texas at Arlington هستم، البته از UT Dallas هم پذیرش در دو رشته اقتصاد و بازاریابی گرفته بودم، ولی ترجیح دادم که به این دانشگاه بیام و Logistics که میان رشته ای بین مدیریت و مهندسی صنایع هست رو بخونم. با تافل 80 و جی آر ای 1050 و معدل 13 پذیرش گرفتم؛ کاملاً هم بدون آمادگی رفتم این دو تا امتخان رو دادم. یعنی به محض اینکه تصمیم گرفتم توی آمریکا درس بخونم، اولین زمانی رو که برای این دو تا امتحان می تونستم ثبت نام کنم، انتخاب کردم و رفتم سر جلسه!

گرچه هر دو این دانشگاه هایی که اسم بردم، جزو یک سیستم دانشگاهی یعنی University of Texas System هستند، ولی UTD حدود 30 درصد بیشتر شهریه می گیره. از شهریه دانشگاه های دیگه هم اطلاع دقیقی ندارم، ولی به راحتی در وب سایت همه دانشگاه ها، می تونید پیدا کنید. به همین دلیل هم شهریه خودم رو نمی گم که تشویق بشید یه سری به سایت این دانشگاه ها بزنید و با جدول محاسبه شهریه هم آشنا بشید. در کل ایالت های نوادا، تگزاس، جورجیا و بعضی از دانشگاه های کالیفرنیا، کمترین شهریه رو در بین دانشگاه های آمریکا دارن.

همه مبلغ رو با ففسا پرداخت می کنم که البته از طریق ففسا، حدود 30 درصد هم بیشتر از شهریه در هر دوره به شما پیشنهاد وام می کنند که برای دریافت این وام اضافه بابت هزینه های جانبی زندگی دانشجویی، اختیار با خودتونه. همین طور از همون وام شهریه هم، هر چقدر لازم دارید، می تونید قبول کنید.

در ایالت تگزاس، در سال تا سقف 4000 دلار هم برای دانشجویان ارشد و دکترا که شهریه out of state پرداخت می کنند، به صورت بلاعوض تعلق می گیره؛ ولی به صورت first in first serve هست و ممکنه در زمانی که شما اقدام می کنید دیگه بودجه این کمک بلاعوض تموم شده باشه. من در سال تحصیلی گذشته، این مبلغ بهم نرسید، ولی برای امسال بهم تعلق گرفته.

بازپرداخت ففسا، با سود حدود 6 درصد و در یک دوره 10 ساله پس از اخذ آخرین مدرک تحصیلی شما است؛ یعنی مثلاً اگر خواستید بعد از دو سال فوق، دکترا بخونید، یا بعد از 2 سال دکترا خوندن، به دانشگاه دیگه ای برید و از اول حتی همون رشته رو شروع کنید، به هیچ وجه در زمان تحصیل الزام برای پرداخت نخواهید داشت. اگرچه اگر بتونید، می تونید هر ماه یه مبلغ کم مثلاً 100 دلار پرداخت کنید تا سود کمتری رو وام شما اضافه بشه. محاسبه تقریبی بازپرداخت در خود سایت ففسا وجود داره و یه حساب سر انگشتی اینه که به ازای هر 10,000 دلار وام، بعد از فارغ التحصیلی حدود 100 دلار در ماه پرداخت می کنید.

در کل باید در انتخاب مسیر تحصیل، دو دسته گزینه احتمالی رو در نظر بگیرید:

1- اول ایالت محل زندگی رو مشخص میکنید و بین دانشگاه های اون ایالت برای پذیرش اقدام می کنید یا اینکه با پذیرش گرفتن از دانشگاهی که دلخواه شماست، محل زندگی تون هم حداقل برای 5 سال دکترا خوندن، خود به خود مشخص میشه.

2- از همون اول با شهریه افراد غیر مقیم ایالت شروع می کنید یا یک سال صبر می کنید تا شهریه ایالتی رو بدید.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
پاسخ


پیام‌های این موضوع
RE: دانشجوهای گرین کارت بُرده، وام تحصیلی و چالشها - توسط mml - 2012-05-10 ساعت 08:34



کاربران در حال بازدید این موضوع: