کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
دانشجوهای گرین کارت بُرده، وام تحصیلی و چالشها
(2012-05-10 ساعت 15:05)ساری نوشته:  من قبل از این قبولی لاتاری، چون در حال اقدام برای پذیرش تحصیلی بودم، برای همین بیشتر با اون می سنجم و فکر میکردم معدل و نمرات زبان خیلی موثر باشه... بازم ممنون.
فقط تو خاطرات یکی از بچه ها خوندم که تافل تو ایران دادن خیلی راحت تر از اونجاست به خاطر لهجه و این مسایل اینو گفته بودن.. درسته؟؟ برای همین منم اومدنم رو عقب انداختم که هرطور شده اینجا یه نمره ی خوب از تافل بگیرم..

کاملاً حرف درستیه. من و خانمم هر دو این تجربه رو داریم که توی آمریکا امتحان دادیم و در مقایسه با بچه هایی که توی ایران از سطح زبانشون خبر داریم و می دونستیم که از ما پایین تر هستند، نمره کمتری آوردیم!

حواستون باشه که بعضی از دانشگاه ها، از دانشجویان مقیم آمریکا، امتحان تافل نمی خوان. از جمله همین UTD برای بعضی از رشته ها الزامی برای داشتن تافل نداره و همون جی آر ای رو می خواد. با این استدلال احتمالی که کسی که داره توی آمریکا زندگی می کنه اینقدری زبانش خوب هست که تا همین جا اومده و داره گلیمش رو توی این مملکت از آب می کشه بیرون. یعنی به نوعی انگلیسی به زبان دومش تبدیل شده و با دانشجویی که فقط با هدف تحصیل (یا بیرون زدن از یه کشور جهان سومی) می خواد وارد آمریکا بشه، شرایط متفاوتی داره.

اگه دانشگاه های مقصدتون رو مشخص کردید، باهاشون مکاتبه کنید که وقتتون سر دوباره تافل دادن تلف نشه...

و جالب اینکه دانشگاه UTA، هر سال به خیلی ها به علت نمره پایین تافل پذیرش نمی ده! هر دو یک سیستم دانشگاهی هستند و تقریباً ضوابط و سیاست های یکسانی هم دارن و باز این همه تفاوت در رویه ها وجود داره.

یه مطلب دیگه اینکه، گرچه برای دانشجویان گرین کارتی، شرایط معدل و نمرات امتحان رو خیلی سخت نمی گیرند، ولی به هرحال وقتی متقاضی زیاد باشه، مجبور می شن که رتبه بندی کنن و دست به انتخاب بزنن. همین UTD برای رشته finance جی آر ای 1240 می خواد و اصلاً هم قابل چونه زدن نیست و هم من و هم خانمم رو reject کردن؛ با اینکه خانمم لیسانس ریاضی محض داره و از نظر سابقه TA بودن در دانشگاه های دولتی تهران برای درس های ریاضی و آمار و تألیف کتاب و مقاله و توصیه نامه واقعاً دستش پر بود...

نکته دیگه اینکه، باید اشتیاق و علاقه و تجربه کاری در زمینه رشته ای که می خواید پذیرش بگیرید، در شما ببینند و سر این مسائل تقریباً هیچ جا کوتاه نمی یان. من هر جا که اپلای می کردم، برای جبران نمرات معمولی جی آر ای و معدل لیسانس، تقریباً 8-9 تا توصیه نامه قوی می فرستادم. از بین اینها چند تایی هم شرکت های خارجی مشهور در زمینه های مالی و حمل و نقل بودن، تا تونستم پذیرش بگیرم و بعد که وارد دوره شدم دیدم که از بین متقاضی ها، فقط به دو نفر پذیرش دادن. نمی دونم چقدر تونستم منظورم رو برسونم؛ می خوام بگم اگه تا گرفتن یه نمره خیلی عالی در تافل و جی آر ای نمی خواید صبر کنید، سعی کنید رزومه و application material ها رو به شدت تقویت کنید.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
پاسخ
تشکر کنندگان: ساری ، smith ، asal1907 ، apoornaki ، zaurvan ، mahakk ، Hedieh20 ، Lucky Luke ، ashkan66 ، mehdi2014 ، rbrb-2015 ، msar ، hamid87 ، mostafa2017


پیام‌های این موضوع
RE: دانشجوهای گرین کارت بُرده، وام تحصیلی و چالشها - توسط mml - 2012-05-11 ساعت 09:05



کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان