کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
دانشجوهای گرین کارت بُرده، وام تحصیلی و چالشها
(2012-07-28 ساعت 10:21)كاميلا نوشته:  ممنون از توضيحات بسيار مفيدتون
mml‌عزيز الان براي من يه سوال پيش اومد. اينكه ما ها كه مهاجر هستيم مسلما با خودمون پول نسبتا زيادي مياريم تا بتونيم خونه كرايه كنيم و وسايل بخريم و از اين جور چيزا.وخوب بايد در ابتدا پول رو در بانك بگذاريم.ميتونم بپرسم چقدر پول بايد در بانك باشه كه ففسا بهمون تعلق بگيره.نزديك چند هزار تا در حساب من و همسرم باشه به نظرتون ممكنه وام ندن يا كم بدن؟
ممنونم.

همیشه همون چیزی که حقیقت داره رو اعلام کنید. یه خورده وام بیشتر یا کمتر به استرس پاسخ غیرواقعی دادن و تبعات (و جریمه های احتمالی) بعدش، اونم برای کسی که برای اولین بار پا به آمریکا می ذاره و قراره هویت خودش رو در این مملکت شکل بده، نمی ارزه. همیشه اولین سؤال بعد از این جور کارا اینه که تا کی قراره پول خارج از حساب بمونه؟! و آیا به استرس اینکه پول نقد رو تو خونه یا همراه خودتون داشته باشید می ارزه یا نه؟! و مگه چقدر در نهایت می خواد تأثیرگزار باشه؟! مثلاً توی تگزاس ممکنه همون کمک بلاعوض سالی 3000 تا رو ندن؛ ولی در اصل وام تأثیری نخواهد داشت. فضای کلی جامعه اینه که نه مردم و نه دولت ذهنیتی مثل ذهنیت مردم ایران هنگام دریافت رایانه نقدی رو پرورش نمی دن.

با دیدن شماره گرین کارت، وضعیت اقامت، شماره تأمین اجتماعی و تاریخ شروع اقامت در آدرسی که در فرم های ففسا ارائه می کنید، به راحتی برای کارشناسان این سازمان قابل تشخیصه که شما مهاجر تازه واردی هستید. در کنار موجودی حساب بانکی، که هم برای شهروندان آمریکا و هم برای افراد مهاجر، به نوعی پس انداز خانوادگی برای مواقع ضروری محسوب می شه، از شما درآمد رو هم می پرسه و نظر من اینه که مثل همه سازمان های مالی دیگه در آمریکا، درآمد از میزان موجودی پول نقد براشون مهمتره. حتی در این فرم از شما می خواد که اگر سهام و اوراق مشارکت هم دارید، ارزش اونهارو هم بنویسید، ولی دقیقاً نوشته شده که به اعلام ارزش منزلی که الان در اون سکونت دارید، احتیاجی ندارند. با توجه به اینکه در سال های اول ورود، همیشه ما مهاجرهای تازه وارد از درآمد متوسطی برخوردار هستیم، به طور طبیعی تا مدت ها جزو اقشار مرفه جامعه محسوب نخواهیم شد.

طبق آمارهای موجود، دو سوم کل دانشجوهای آمریکایی در مقطع لیسانس از وام استفاده می کنند، حتی با اینکه خیلی از اونها شهریه in state پرداخت می کنند که فشار مالی کمتری برای خودشون و والدینشون داره. میزان استفاده از وام در دانشگاه های دولتی، با توجه به وضعیت اقتصادی دانشجوهایی که در این دانشگاه ها ثبت نام می کنند و همینطور در مقاطع بالاتر از لیسانس، به علت گرون تر بودن شهریه، از این نسبت دو سوم، بیشتر هم خواهد بود.

http://nces.ed.gov/fastfacts/display.asp?id=31

http://chronicle.com/article/Two-Thirds-...Get/42736/
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
پاسخ


پیام‌های این موضوع
RE: دانشجوهای گرین کارت بُرده، وام تحصیلی و چالشها - توسط mml - 2012-07-28 ساعت 15:58



کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان