مهاجرسرا

نسخه‌ی کامل: اعتبار پاسپورت برای سفر زمینی یه ترکیه
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سلام
من برای هفته ی دیگه برای سفر زمینی به ترکیه (ارزروم و بعد هم استانبول) برنامه ریزی کرده بودم که الان متوجه شدم که پاسپورتم تا 15 اسفند معتبره. کسی می دونه که دم مرز بازرگان برایشان مهمه که پاسپورت کمتر از 3 ماه معتبره؟ من سفرم کلا 10 روزه و قبل از تمام شدن اعتبار پاسپورتم حتما بر می گردم.

ممنون میشم اگر کسی قانونشونو می دونه یا تجربه ای مشابه داره راهنمایی ام کنه.
منم الان این مشکل رو دارم، پاسپورتم دو ماه وقت داره و مدت اقامتم در ترکیه 3 روز خواهد بود Sad ممکنه کسی راهنمایی کنه لطفا؟؟؟

(2012-02-03 ساعت 21:27)camelliauk نوشته: [ -> ]سلام
من برای هفته ی دیگه برای سفر زمینی به ترکیه (ارزروم و بعد هم استانبول) برنامه ریزی کرده بودم که الان متوجه شدم که پاسپورتم تا 15 اسفند معتبره. کسی می دونه که دم مرز بازرگان برایشان مهمه که پاسپورت کمتر از 3 ماه معتبره؟ من سفرم کلا 10 روزه و قبل از تمام شدن اعتبار پاسپورتم حتما بر می گردم.

ممنون میشم اگر کسی قانونشونو می دونه یا تجربه ای مشابه داره راهنمایی ام کنه.

(2012-05-23 ساعت 11:21)j0die.f0ster نوشته: [ -> ]منم الان این مشکل رو دارم، پاسپورتم دو ماه وقت داره و مدت اقامتم در ترکیه 3 روز خواهد بود Sad ممکنه کسی راهنمایی کنه لطفا؟؟؟
(2012-02-03 ساعت 21:27)camelliauk نوشته: [ -> ]

بهترین کار این هست که با سفارت ایران در آنکارا یا سفارت ترکیه در تهران تماس بگیرین
چراکه به کشور ترکیه مربوط میشه و نسبت به کشورهای مختلف قانون ها فرق میکنن
دوستان کسی اطلاع داره بعد از سه ماه حضور در ترکیه،چطور میشه ویزا رو تمدید کرد؟
قبل از سه ماه یعنی روز 89 یه بار میای ایران و دوباره میری ترکیه همین
من هم الان اين مشكل رو دارم و پاسپورتم فقط دو ماه اعتبار داره و ٥ روز ميخوام برم تركيه
خواهش ميكنم دوستان بگن كه مشكلي واسشون پيش نيومده و به سلامتي تونستن برن؟
تازگیا اعتبار پاسپورت ایرانیارو سه ماه کردن و بعد از سه ماه باید برگردیم و سه ماه در ایران بمونیم یعنی نمیشه تو مرز تمدید کردو دوباره برگشت کسی اطلاعی ازین موضوع نداره؟
بهترین کار این هست که با سفارت ایران در آنکارا یا سفارت ترکیه در تهران تماس بگیرین
بله همین طور هست