2013-03-15 ساعت 00:36
(2013-03-13 ساعت 15:28)ali heydari نوشته: [ -> ]سلام دوستان
اخرین اخبار رو میخاهم بدم همین الان از مصاحبه اومدم یه ضرب نشدم ولی باز خدارو شکر صورتی گرفتم بعد هم گفت دو هفته تا 4 هفته بعد سایت رو چک کن بعد که اسم وکیس نامبرتو دیدی بیا باشیرنی ویزاتو بگیر
امروز یه اقاوخانم جون بایه دختر کوچولو یه ضرب گرفتن
یه پسر ودوتا دختر هم یه ضرب گرفتن سمیرا هم مثل من صورتی گرفت
اما یه اتفاق بدهم افتاد یه مرد وزن با دوتا دختراشون بخاطر اشتباه تو ثبت نام بجای کشور ایران کشور ترکیه رو محل اقامت نوشته بود کیس نامبرشون 2013EU بود ریجکت شدن همه حاضرین ناراحت شدن
من از خانم پرسیدم مگه تو مهاجرسرا شما از دوستان نپرسیدید؟
متاسفانه اون گفت که مهاجر سرا چی هست پس باید نتیجه گرفت که هماجر سرا یه نعمت همه قدرش رو بدونن
از همه دوستان مهاجر سرا تشکر میکنم
در ضمن بنظر من باتور sky group بیاید جاتون خالی دیشب هم جنشی تدارک دیده بودن به مناسبت 4شنبه سوری با ایرانی های مقیم ترکیه جاتون خالی بود واقعا تور خیلی به صرفه است گشت 1روزه با نهار رایگان وترانسفر فرودگاهی هم که حرف نداشت
دست اقا فرزاد درد نکنه خیلی به دوستان کمک کرد
(2013-03-15 ساعت 00:36)saragh نوشته: [ -> ](2013-03-13 ساعت 15:28)ali heydari نوشته: [ -> ]سلام دوستان
اخرین اخبار رو میخاهم بدم همین الان از مصاحبه اومدم یه ضرب نشدم ولی باز خدارو شکر صورتی گرفتم بعد هم گفت دو هفته تا 4 هفته بعد سایت رو چک کن بعد که اسم وکیس نامبرتو دیدی بیا باشیرنی ویزاتو بگیر
امروز یه اقاوخانم جون بایه دختر کوچولو یه ضرب گرفتن
یه پسر ودوتا دختر هم یه ضرب گرفتن سمیرا هم مثل من صورتی گرفت
اما یه اتفاق بدهم افتاد یه مرد وزن با دوتا دختراشون بخاطر اشتباه تو ثبت نام بجای کشور ایران کشور ترکیه رو محل اقامت نوشته بود کیس نامبرشون 2013EU بود ریجکت شدن همه حاضرین ناراحت شدن
من از خانم پرسیدم مگه تو مهاجرسرا شما از دوستان نپرسیدید؟
متاسفانه اون گفت که مهاجر سرا چی هست پس باید نتیجه گرفت که هماجر سرا یه نعمت همه قدرش رو بدونن
از همه دوستان مهاجر سرا تشکر میکنم
در ضمن بنظر من باتور sky group بیاید جاتون خالی دیشب هم جنشی تدارک دیده بودن به مناسبت 4شنبه سوری با ایرانی های مقیم ترکیه جاتون خالی بود واقعا تور خیلی به صرفه است گشت 1روزه با نهار رایگان وترانسفر فرودگاهی هم که حرف نداشت
دست اقا فرزاد درد نکنه خیلی به دوستان کمک کرد
سلام خواهر منم برنده شده ،الان تاریخِ مصاحبش اومده ،من چون هند زندگی میکردم ،از همون جا ثبت نامش کردم و آدرس هند و اون اول دادم ،ولی الان چون آدرس عوض کردم داخل فرمها ،توی پروفیل هم عوضش کرده ،این داستان خانومو آقا هم که رجکت شدن مربوط به همین میشه ،یه لحظه ترسیدام ؟؟؟؟