مهاجرسرا

نسخه‌ی کامل: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سلام دوستان ماهم دیروز آمدیم دوتا از دوستان هم در فرودگاه دیدیم
فروشگاه ساس و در فرودگاه دستگاه بهترین نرخ اکسچنج را دارند .406
شهرشون بامزست ولی خوب گرونه امروز هوا آفتابیه .سرماش مثله تهرانه . هوا همش نم داره و بارون ریز میاد وما هتل meg هستیم .خیلی کمک کن و خوش برخوردن مثل هتل نیست مدلش ولی واقعا اتاقاش تمیز و شیک و صبحانه عالی در اتاق هر ساعتی سرو میکنن . به زوج ها اینجارو واقعا توصیه می کنم .اتاقاش بزرگ تمیز و مدرنه . زبانشونم خوبه مشکلی نیست ازین بابت . 5 دقیقه فاصله از رستورران ها و اماکن عمومی داره (پیاده ) . گرمایشم عالیه .گرممونه قشنگ تو اتاق پنجره باز میکنیم . خیلی خوشحالیم که ترکیه نیستیم . دعا کنین برامون .
دوستان یه سوال فنی ! Big Grin

پریز‌های برق تو ایروان عین خودمون ۲شاخست یا ارت دار و ۳شاخست؟!
(2012-12-09 ساعت 16:53)mk_2002ir نوشته: [ -> ]دوستان یه سوال فنی ! Big Grin

پریز‌های برق تو ایروان عین خودمون ۲شاخست یا ارت دار و ۳شاخست؟!

هیچ تفاوتی با ایران ندارد. آسوده باشید تمام وسایل برقی شما کار خواهد کرد. نیازی به تبدیل و ... هم نیست
(2012-12-09 ساعت 01:38)farokhi21 نوشته: [ -> ]
(2012-12-08 ساعت 23:13)SOROUSHSOFT نوشته: [ -> ][quote='مانترا' pid='248337' dateline='1354991530']
[سلام به همه دوستان
اینجا ارمنستانه Big Grin
هوا خوبه نم نم بارون هم میاد Wink
همین الان رسیدیم هتل (هتل اربونی)
-------------------------------------------------------------------------
سلام سروش جون
اتاق های هتل به اندازه کافی گرم هست یا باید لباس گرم پوشید؟

سلام آقا هتل اینقدر گرمه که ما هم مثل دوست خوبمون شارمین پنجره هامون بازه Big Grin
بچه ها امروز رفتم نمایندگی BEELINE و یک سیم کارن گرفتم با 1000 درام شارژ شد 1000 درام یعنی اصلا" برای سیم کارت پول نمیگیرن و هر چی پول میدین شارژ سیم کارتتونه
در مورد نرخ چنج ارز هم فروشگاه SAS بهترین نرخ رو میده و بابت هر دلار 407 درام میپردازه
ولی در مجموع فکر خرید رو از سرتون بیارین بیرون چون واقعا" قیمت ها بالاست و اصلا" ارزش نداره اینجا بخاین چیزی بخرین
نرخ کرایه تاکسی ها خوبه و راجت میتونید با مقدار کمی درام کل شهر رو بگردین
از اون بهتر مترو هست که با 100 درام یک بلیط تک سفره میخرین و خیلی راحت هم به همه جا دسترسی دارین و اصلا" هم شلوغ نیست فقط واگناش خیلی قدیمی هستند
اینجا ما با 6 کیس مهاجرسرایی هم دوست شدیم و همش با هم اکیپی در حال گشت و گذار هستیمBig Grin
امروز با مترو رفتیم مسیر دکتر رو هم پیدا کردیم و فردا نوبت دکتر داریم Smile
در مورد صبجانه هتل هم بگم که صبجانه کاملی میده فقط ایراد کار اینجاست که تمام سوسیس و کالباسی که تو هتل هست متاسفانه برای ما ایرانی ها قابل مصرف نیست(البته نه همه ایرانی ها Wink) و کلا" خوراکهای ارمنی با ذائقه ما ایرانی ها زیاد جور در نمیاد و کسانی که ترکیه میوفتن از نظر خوراک در شرایط بهتری هستن Smile
سلام دوستام من با پدرم می خوام برم... یک هفته مجبوریم ارمنستان باشیم...
کسی می تونه یک جای خوب به من معرفی کنه که هم قیمتش خوب باشه و هم تمیز؟
(2012-12-09 ساعت 19:50)arta_namazi2000 نوشته: [ -> ]سلام دوستام من با پدرم می خوام برم... یک هفته مجبوریم ارمنستان باشیم...
می تونی در مورد گلاید هاستل تحقیق کنی تو گوگل ، یک خونواده 4 نفری مدیریتش میکنن که قیمتش کمتر از شبی 20 دلار در میاد ، فعلا دو تا خواب خالی داره ، 3 ایستگاه مترو با میدون اصلی فاصله داره و مطمئن هست و صبحانه میدن ، اینترنت رایگان و ...
(2012-12-09 ساعت 23:02)Sepasttian نوشته: [ -> ]
(2012-12-09 ساعت 19:50)arta_namazi2000 نوشته: [ -> ]سلام دوستام من با پدرم می خوام برم... یک هفته مجبوریم ارمنستان باشیم...
می تونی در مورد گلاید هاستل تحقیق کنی تو گوگل ، یک خونواده 4 نفری مدیریتش میکنن که قیمتش کمتر از شبی 20 دلار در میاد ، فعلا دو تا خواب خالی داره ، 3 ایستگاه مترو با میدون اصلی فاصله داره و مطمئن هست و صبحانه میدن ، اینترنت رایگان و ...

این هاستل ها مگه سرویس بهداشتی مشترک ندارند؟ اینطوری آدم راحت نیست یک کم ....
(2012-12-09 ساعت 00:15)Sepasttian نوشته: [ -> ]منم امروز رسیدم و با یکی از دو تا از بچه های دیگه اینجا در ارتباطم ، اشتباه منو نکنید ، لباس گرم بیارید هوا سرده ، اینجا همونطور که بچه ها گفتن همه چی گرونه ، یک نوشابه 1.5 با یک چیپس معمولی گرفتم شد 12000 تومان ، تقریبا همه چیز چند برابر ایرانه ، اگه مثل من هاستلی میریدکه چیز خاصی نداره ، حتما با خودتون همه چیز ببرید ، مثل دمپایی ، صابون ، سه راه برق ، لیوان یک بار مصرف ، شامپو بدن و روغن مایع و نان و ... ،
سلام دوست عزیز
با آرزوی موفقیت: شما کدوم هاستل هستین؟
(2012-12-10 ساعت 01:15)mooj نوشته: [ -> ]
(2012-12-09 ساعت 00:15)Sepasttian نوشته: [ -> ]منم امروز رسیدم و با یکی از دو تا از بچه های دیگه اینجا در ارتباطم ، اشتباه منو نکنید ، لباس گرم بیارید هوا سرده ، اینجا همونطور که بچه ها گفتن همه چی گرونه ، یک نوشابه 1.5 با یک چیپس معمولی گرفتم شد 12000 تومان ، تقریبا همه چیز چند برابر ایرانه ، اگه مثل من هاستلی میریدکه چیز خاصی نداره ، حتما با خودتون همه چیز ببرید ، مثل دمپایی ، صابون ، سه راه برق ، لیوان یک بار مصرف ، شامپو بدن و روغن مایع و نان و ... ،
سلام دوست عزیز
با آرزوی موفقیت: شما کدوم هاستل هستین؟
من گلاید هاستل هستم Glide hostel

(2012-12-09 ساعت 23:23)arta_namazi2000 نوشته: [ -> ]
(2012-12-09 ساعت 23:02)Sepasttian نوشته: [ -> ]

این هاستل ها مگه سرویس بهداشتی مشترک ندارند؟ اینطوری آدم راحت نیست یک کم ....

اتاق هایی که منو دوستم هستیم سرویس بهداشتی مستقل داره ، اون دوتای دیگه هم فکر کنم به همین صورت باشه ، تا شما بخوای بیای اینجا هم خالی میشه ، شماره هاستل رو بگیر با آنا یا آرمن که 26 و 28 سالشنو صحبت کن
www.hostelinyerevan.am
(2012-12-04 ساعت 13:28)خانه نوشته: [ -> ]
(2012-12-04 ساعت 12:09)mahdiyegh نوشته: [ -> ]سلام دوستان مدرک پیش دانشگاهی لازم وقتی که من دانشجوی فوق لیسانسم ؟کسانی که دارن سوابق کار ارائه می دهند آیا فقط از جایی که کار می کردن سابقه می برن یا از همه جاهایی که کار کردن ؟در ضمن لازم این نامه از بیمه برده شود.

ببینید شما بایستی یکی از این دو مدرک ارائه کنید فقط یکیشو حالا اگه خواستید دو تاش هم ببرید ولی مهمه که حداقل یکیش داشته باشید:
1-مدرک دیپلم 12 ساله که تو ایران چون 11 سال تا دیپلم هستش باید یک سال هم پیش دانشگاهی ببرید که مجموعا بشه 12 سال
2-سابقه کار مورد تایید اونا(برای دونستن جزیات کاملش مهاجرسرا رو خوب بخونید)
که با توجه به وضعیت شما که فوق میخونید راحتترین کار دیپلم و پیش دانشگاهی هستش(البته اصل دیپلم+ترجمه اون+یک کپی/اصل پیش دانشگاهی+ترجمه+کپیش)
ولی مدرک لیسانستون هم ترجمه کنید ببرید چون از بچه ها خواستن بقیه چیزا هم مثه بیمه و سابقه کار و ....هم ترجمه خواستید بکنید بکنید و ببرید ولی تا نخواسته بهش ندید.
موفق باشید

راستی من که مثل دوستمون فوق قبول شدم، باید جایی در فرمهای آپدیت شده قید کنم و مجدد بفرستم، یا به آفیسر بگم، یا هیچی نگم.

(2012-12-05 ساعت 09:31)mahdiyegh نوشته: [ -> ]سلام دوستان
می خواستم درخواست یک کمک کنم .من پنجشنبه پرواز دارم . وبه خاطر تعطیلی این دوروز نتوانسته ام یکی از مدارکمو از دارالترجمه بگیرم .
می خواستم بدونم کسی از دوستان یکشنبه پرواز داره که بتونه این مدرک و از دارالترجمه برام بگیره و بیاره و من تو ارمنستان ازشون بگیرم .
من تا الان کلی دوندگی کردم از بدشانسی مدرکم تو وزارت خارجه مونده که اونم تا شنبه باز نمیشه لطفا" منو کمک کنید
با تشکر فراوان .

مگه تو ایروان مدا رک تائید وزارت خارجه میخاد؟؟؟
سلام دوستان کسی هتل congress Hotel نرفته ؟
من شنبه عازمم میخوام ببینم خوبه یا نه؟
سلام
1- مصاحبه سفارت در ارمنستان به زبان فارسی است؟
2- اگر دلار با خودمان داشته باشیم خطر ناک نیست، راهی هست مثل کارت اعتباری که از ایران دلار نبریم و با کارت در ایروان پول بگیریم؟
3- ضمنا آدرس ایمیل یا سایت دکتر در ایروان برای هماهنگی چیه؟
لطفا راهنمایی کنید
(2012-12-10 ساعت 17:16)lover usa نوشته: [ -> ]دوستان اگه از همينجا درام (پول ارمنستان) بخريم ببريم مشكلش چي هست ؟

سلام
چند قیمت داری ؟
(2012-12-10 ساعت 17:16)lover usa نوشته: [ -> ]دوستان اگه از همينجا درام (پول ارمنستان) بخريم ببريم مشكلش چي هست ؟

اینجا کمی گرونتره . اگه براتون مهم نیست میتونید اینکارو بکنید . در ایروان 1 دلار برابر با 407 درام چنج میکنن
(2012-12-10 ساعت 20:03)alih نوشته: [ -> ]سلام
دوستانی که رفته اند برای مصاحبه در ارمنستان قبلش مدارک رو باید پست کنیم یانه ؟
روال ایروان هم مثل آنکارا هستش ؟
ممنون
سلام
خير لازم نيست