کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه ها مبارکتون باشه خوشحالم برای همه تون.لطفا ما رو هم دعا کنید تا مدرسه بچه ها شروع نشده از این بلا تکلیفی بیرون بیایم.

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
[عکس: 2_0017.jpg]
تبریک به دوستان عزیز رجبعلی، iraj im, nora hashemi , n51 , shatsi ,sara_82

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک به همه دوستان کلیر شده

Big GrinCoolBig Grin
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چی گفتم بهتون بچه ها؟ خدایا شکرت. از همه کلیر شده ها رتبه میخوام شیرینی هااااااااااااااااا. Smile چه نفر کلیر شدن در کل؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
ما امروز بعد إز ٣ تا ايميل بالآخره ايميل مون رو جواب دادن و همون جواب هميشگي بابا إنكاره همين كه بعد إز ٣ هفته ايميل ما رو جواب بدي و اپديت ايميليمون كني ما راضي هستيم
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: bigharar ، رجبعلی ، پدی ، SK89 ، Aida.s ، e76779 ، shatsi ، payampars ، alihmh ، abshar_wf ، Pishoo_25 ، mhb161 ، zohre02 ، javid737 ، n51 ، daad
تشکر میکنم از کلیه دوستانی که تبریک گفتند، پیام خصوصی و یا رتبه دادند.
drmrs , daad , Mehrdadordi , mohammad fazli , bayat_r , linuxer , roeentan , proje , e76779 , shatsi , hamedhamed , deineath , mehdi389 , alihmh , Ali.US , SHABAH51 , sadeghi897 , lilistar , mehrana , gifa , fatimamolaee , mhb161 , sara_82 , mrr777 , jjbahale , arash bon , bigharar , pishoo_25 , KIMIA2005 , Niushagh , Szsanazsz , hossein jon , habibi ، smpf , Fardaye Roshan , sh-p , nyayesh , Nasimmmm , hamid_fs3 , maaarabi , abshar_wf , سوسو، اریوبرزن، گل نهال و پدی.
ببخشید اگر کسی را از قلم انداختم. برای همه مهاجرسرایی ها آرزوی خوشبختی و سربلندی میکنم.
با آرزوی کلیر شدن تمامی منتظران سه سفارت.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
تبریک خیلی زیاد به دوستانی که کلیر شدن هر چند جمعمون کوچیکتر می شه اما براشون واقعا خوشحالم یه هورای بلند برای همه این دوستان گل برای ما هم دعا کنین.
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: پدی ، iraj im ، e76779 ، payampars ، رجبعلی ، Arash R ، Aida.s ، alihmh ، javid737 ، Niushagh ، n51 ، اریوبرزن ، daad ، marigol61
(2013-09-16 ساعت 15:42)رجبعلی نوشته:  تشکر میکنم از کلیه دوستانی که تبریک گفتند، پیام خصوصی و یا رتبه دادند.
drmrs , daad , Mehrdadordi , mohammad fazli , bayat_r , linuxer , roeentan , proje , e76779 , shatsi , hamedhamed , deineath , mehdi389 , alihmh , Ali.US , SHABAH51 , sadeghi897 , lilistar , mehrana , gifa , fatimamolaee , mhb161 , sara_82 , mrr777 , jjbahale , arash bon , bigharar , pishoo_25 , KIMIA2005 , Niushagh , Szsanazsz , hossein jon , habibi ، smpf , Fardaye Roshan , sh-p , nyayesh , Nasimmmm , hamid_fs3 , سوسو، اریوبرزن، گل نهال و پدی.
ببخشید اگر کسی را از قلم انداختم. برای همه مهاجرسرایی ها آرزوی خوشبختی و سربلندی میکنم.

منو از قلم انداختی اما خیالی نیست مبارکت باشه برا ماهم 2آ کن.
منم امروز آپدیت شدم ایشالا جمعه منم کلیر میشم.جمعه ایمیله 400 کاراکتری زده بودم بعداز مصاحبه اولین ایمیلم بود شاید آپدیت امروزم از ایمیل بوده. allahım teşekkur ederim
همون جواب همیشگی:پروسه اداری شما هنوز تموم نشده و نمیدونیم چقدر طول میکشه. باید نگران باشم؟
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: e76779 ، payampars ، رجبعلی ، Arash R ، Aida.s ، alihmh ، Ehsan1358 ، javid737 ، Niushagh ، n51 ، Tir-Tapar ، پدی ، اریوبرزن ، lilistar ، daad
خوب بعداز كلير امروز كيا موندن دستا بالا
اوليش همسرم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: SK89 ، payampars ، رجبعلی ، Aida.s ، houmanmir ، alihmh ، SHABAH51 ، maaarabi ، alirezass ، zohre02 ، Ehsan1358 ، javid737 ، Niushagh ، پدی ، daad ، noura
(2013-09-16 ساعت 15:47)abshar_wf نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 15:42)رجبعلی نوشته:  تشکر میکنم از کلیه دوستانی که تبریک گفتند، پیام خصوصی و یا رتبه دادند.
drmrs , daad , Mehrdadordi , mohammad fazli , bayat_r , linuxer , roeentan , proje , e76779 , shatsi , hamedhamed , deineath , mehdi389 , alihmh , Ali.US , SHABAH51 , sadeghi897 , lilistar , mehrana , gifa , fatimamolaee , mhb161 , sara_82 , mrr777 , jjbahale , arash bon , bigharar , pishoo_25 , KIMIA2005 , Niushagh , Szsanazsz , hossein jon , habibi ، smpf , Fardaye Roshan , sh-p , nyayesh , Nasimmmm , hamid_fs3 , سوسو، اریوبرزن، گل نهال و پدی.

منم امروز آپدیت شدم ایشالا جمعه منم کلیر میشم.جمعه ایمیله 400 کاراکتری زده بودم بعداز مصاحبه اولین ایمیلم بود شاید آپدیت امروزم از ایمیل بوده. allahım teşekkur ederim
همون جواب همیشگی:پروسه اداری شما هنوز تموم نشده و نمیدونیم چقدر طول میکشه. باید نگران باشم؟
هيچ غصه نخورين ايشالا همه مون ويزا رو ميگيريم آركاداش هچ پرابلم يوكمو
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: abshar_wf ، payampars ، رجبعلی ، Aida.s ، alirezass ، zohre02 ، javid737 ، nedaba ، daad
(2013-09-16 ساعت 15:47)maaarabi نوشته:  تبریک خیلی زیاد به دوستانی که کلیر شدن هر چند جمعمون کوچیکتر می شه اما براشون واقعا خوشحالم یه هورای بلند برای همه این دوستان گل برای ما هم دعا کنین.
(2013-09-16 ساعت 15:47)abshar_wf نوشته:  
drmrs , daad , Mehrdadordi , mohammad fazli , bayat_r , linuxer , roeentan , proje , e76779 , shatsi , hamedhamed , deineath , mehdi389 , alihmh , Ali.US , SHABAH51 , sadeghi897 , lilistar , mehrana , gifa , fatimamolaee , mhb161 , sara_82 , mrr777 , jjbahale , arash bon , bigharar , pishoo_25 , KIMIA2005 , Niushagh , Szsanazsz , hossein jon , habibi ، smpf , Fardaye Roshan , sh-p , nyayesh , Nasimmmm , hamid_fs3 , maaarabi , abshar_wf , سوسو، اریوبرزن، گل نهال و پدی.

دوستان بازم اگر کسی رو از قلم انداختم عذرخواهی میکنم. راستش الآن دارم عین بارباباپا مرتب تغییر شکل میدم و در آن واحد چند کار رو با هم انجام میدم و از مغز علیلی چون مغز بنده Big Grin بیش از این انتظار نمیره. همتونو دوست دارم و امیدوارم لحظه به لحظه شاهد موفقیتهاتون باشم.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
سلام یه جواب فوری میخوام سفارت شنبه تعطیله یا پاسپورت تحویل میگیره
تشکر کنندگان: payampars ، رجبعلی ، zohre02 ، javid737 ، Niushagh ، پدی ، اریوبرزن ، daad
هورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک به تمامی دوستان کلیر شده

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــااااااااااااااااااااااااااااااااا تمامی دوستان ما را کلیر نما
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-09-16 ساعت 15:58)smpf نوشته:  خوب بعداز كلير امروز كيا موندن دستا بالا
اوليش همسرم

ما موندیم ما موندیم روحیمونو نباختیم
ما موندیم ما موندیم آنکارا رو از رو بردیم
ما موندیم ما موندیم روزای سختو با خنده گذروندیم

یعنی شعر گفتم واستون در حد لالیگا Big Grin

كسي از mrbonbon خبري داره ؟؟؟؟؟
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: payampars ، رجبعلی ، zohre02 ، SHABAH51 ، mrbonbon ، javid737 ، پدی ، lilistar ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان