کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-31 ساعت 19:07)avayebahar نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 16:29)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-31 ساعت 13:43)avayebahar نوشته:  من امروز تلفنی با ماهان 1331 باهاش حرف زدم. کارای مدیکالشو کرده بود. راستی میگفت مومنی گفته این روزا هر روز پاسپورت می پذیرن! البته نظر شخصی ای من اینه که این حرف برای آگوست معتبر بوده و برای سپتامبر نمی دانیم چی بشه

جل الخالق!
چرا جل الخالق! بهش پیغام بدید می خونه. من دیشب بهش پیغام دادم. تازه ازش خواهش کردم یه سوال درباره کیس من بپرسه، خندید گفت 20 نفر این سفارشو کردن و نمی دانم اصلا بشه پرسیدیا نه. من هم گفتم پس برای من هم بپرسید21 . قرار شد فردا عصر خبر بده چکار کرده.

اون جل الخالق واسع یه چیزی بود که بعدها می گم.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: avayebahar ، soli asali ، nedaba
خدا جواب دعاهامونو میده... ^_^
مگه میشه نگاهی به این همه چشم و دل پاک و مشتاق و همراه نندازه اصلا.... مهربون تر از این حرفاست ^_^
هممون ویزا می گیریم، خیلی زوووووود.... انتظارا تمام میشه و اینجا پر میشه از شادی و تبریک گفتنا و آرزوهای خوش برای سفر همدیگه...

Smile CHEER UP & SMILE Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
جناب alimomen عزیز تو رو خدا شما هم یه دعا برای هممون بکن... من همش منتظرم شما چیزی بگید یا یه پست لایک کنید...Rolleyes
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: avayebahar ، babak12 ، USA2014 ، teacherm ، sonyz2 ، alimomen ، عراقی ، soli asali ، lighter ، Alissa ، rezasadeghi ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba
دوستان نازنینم
تا چند دقیقه دیگه....وارد ماه سپتامبر می شیم...ماهی که سرنوشت خیلی از ما به اون گره خورده..و این اخرین ماهی که با هم هستیم..یک سال و چندی با هم بودیم ...شاید هم لحظه به لحظه با هم بودیم....همدیگرو راهنمایی کردیم....تو شادیها و غم ها شریک هم بودیم
هر چی بود گذشت.....
بیایید این سپتامبر طلایی رو با هم باشیم ....اختلافات کنار ...بهم اطلاعات بدیم...تا همگی ویزا گرفته و با خوشحالی این تاپیک رو به 2015تحویل بدیم
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
دوستان خوبم سلام من اگرچه کمتر مهاجر سرا میام اما همیشه قلبم کنارتان میماند تا لحظه اخر .واز جان و دل خوشحالی شما را از پروردگارم ارزو کردم .امشب هم ساعت ده ونیم با شما دوستان دستهایمرا برای اجابت دعا و انرژی مثبت به سویش دارز کردم میدانم خستگی شانه هایتان زیاد است اما دیگر راهی نمانده.به زودی نوید اینده عالی برای همگی داده خواهد شد و انچه را که همه ما منتظرش هستیم اتفاق خواهد افتاد .برای تک تکتان ارزوی بهترینها را دارم .
خدایا چه بگویم .....
اینجانب 2015 ایی برای همه تون دعا کردم از ته قلبماااا خدایییشش....Rolleyes
ولی اون موقع جو گرفتم ده هزار تا صلوات نذر کردم که اگر همه ی همه تون رفتید یه نفرتون هم نموندید بفرستم.
ولی الان که دارم حساب می کنم می بینم یه کم زیاده ده هزارتا فک کنم زیاد رفته بودم تو جو...SadBig Grin
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

سلام. ایشالا که سپتامبر ماه ویزا گرفتن همه منتظران است. شک نکنید Big Grin
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
(2014-08-31 ساعت 23:47)aidaz نوشته:  اینجانب 2015 ایی برای همه تون دعا کردم از ته قلبماااا خدایییشش....Rolleyes
ولی اون موقع جو گرفتم ده هزار تا صلوات نذر کردم که اگر همه ی همه تون رفتید یه نفرتون هم نموندید بفرستم.
ولی الان که دارم حساب می کنم می بینم یه کم زیاده ده هزارتا فک کنم زیاد رفته بودم تو جو...SadBig Grin
نذرتون که قبول بشه من قول میدم کمکتون کنم....
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

(2014-08-31 ساعت 23:47)aidaz نوشته:  اینجانب 2015 ایی برای همه تون دعا کردم از ته قلبماااا خدایییشش....Rolleyes

Smile))) مرسی از لطفت... نصفشو تقبل می کنم، با من ؛)
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، sonyz2 ، mahan L ، EmJay ، babak12 ، avayebahar ، siavash877 ، soli asali ، lighter ، marsein ، Maryrhm ، pari pari ، aidaz ، nedaba
فقط چند لحظه به من فکر کن ............ نگو لحظه چی رو عوض میکنه
همین چند لحظه برای یه عمر ............. همه زندگیمو عوض میکنه

00:00

هم اکنون ......................به سپتامبر ............. ماه پایان انتظار خوش آمدید.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
خاله سارای عزیز
سلام
برامون از حال و هوای ایروان تعریف می کنید؟
دو تا سوال هم داشتم

1. اگه کسی کلیر نشده باشه و پاسشو تحویل بده، سفارت چند روز بعدش باهاش تماس میگیره که بیاد پاسشو ببره؟ مثلا فردا پس فرداش اطلاع می دن یا می زارن هفته بعدش
2. دریافت پاس وکالتنامه می خواد؟

ممنون شاد باشین
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: عراقی ، babak12 ، avayebahar ، soli asali ، pari pari ، nedaba
خدایا این سپتامبر رو قشنگترین و خاطره انگیزترین ماه سپتامبر عمرمون قرار بده
( دستارو ببر بالا با صدای بلند بگو، خجالت هم نداره : D )
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
چشم آزاده خانم منم دعا میکنم که این ماه یک ماه تاریخی برای بچه های 2014 بشه و برای همه بچه ها یک سرنوشت خوب فراسوی مرزها رقم بخوره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
کیا تو دعا کردی؟
دعا نکرده نری بخابی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
آفریدگارم ...
ما را تنها به خودمان وا مَگذار
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: