RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - linuxer - 2013-08-31
(2013-08-31 ساعت 07:45)mohammad fazli نوشته: خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
براي lilistar عزيز
محمد جان التماس دعا
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - Mehrdadordi - 2013-08-31
(2013-08-31 ساعت 13:58)lilistar نوشته: سلام دوستان و باز هم تبريك به دوستان عزيز كلير شده
من هفته پيش يكشنبه به سفارت يه ايميل زدم براي پيگيري كارمون كه روز 5 شنبه اين جواب را به من دادند :
Dear .....
Please keep checking our website daily and be prepared to travel on short notice.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
حالا از اون short notice منظورش چيه ؟
سلام دوست عزيز ميگه كه مرتب چك كن وب سايت ما رو و اماده سفر به اينجا باش .. كليرت نزديكه قربان ?
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - dove - 2013-08-31
(2013-08-31 ساعت 13:58)lilistar نوشته: سلام دوستان و باز هم تبريك به دوستان عزيز كلير شده
من هفته پيش يكشنبه به سفارت يه ايميل زدم براي پيگيري كارمون كه روز 5 شنبه اين جواب را به من دادند :
Dear .....
Please keep checking our website daily and be prepared to travel on short notice.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
خیلی جواب خوبیه منظور اینه که به همین زودیا آماده سفر برای دریافت ویزا باشید
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - shahramkh59 - 2013-08-31
(2013-08-31 ساعت 14:03)eett نوشته: بچه ها
کسی بلیت برای ۳شنبه گرفته ؟ ظاهراً که اصلا بلیت نیست 
برا کجا عزیز جان؟
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - SHABAH51 - 2013-08-31
ایروان اعلام کرد. هر کی هست بگه برای هورا
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - amiz.abdollah - 2013-08-31
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ایروان
کلیییییییییر شدم
فقط دارم گریه میکنم
به همه تبریک میگم
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - amirfarahan - 2013-08-31
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم کلیر شدیم
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - امیر مهاجر - 2013-08-31
Dear .....
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
if something is short notice, you are told about it only a short time before it happens
یعنی به محض اینکه خبر دادند باید عازم بشید و وقت زیادی نخواهید داشت.
به امید خبرهای خوب.
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - Texassy - 2013-08-31
تبریک به همه دوستان کلیر شده
هدیه هم کلیر شد
هوووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - nooshshahnar - 2013-08-31
آمیزعبدالله،هدیه ی عزیزم، و بقیه ی دوستان که کلیر شدید مبارکتون باشه
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - rezagh - 2013-08-31
تبریک به ایروانیا ))))))))))))))))
هدیه هم کلیر شده .... بهت تبریک می گم.... خیلی خوشحالم برات )))))))))))))))))))
amiz.abdollah گل بهت تبریک می گم. ایشالا همیشه خوش خبر باشی و همیشه خبر های خوب بشنوی  
از هیجان دارم می میرم 
هووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
هدیه جان خیلی تبریک بهت میگم. دیدی آفیسر راست میگفت؟ خوب میدونست کی کلیر میشی.
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - mehrdad pharm - 2013-08-31
(2013-08-31 ساعت 13:59)Mehrdadordi نوشته: (2013-08-31 ساعت 13:33)nasim19 نوشته: (2013-08-31 ساعت 12:15)مهرنگار نوشته: (2013-08-31 ساعت 11:54)madareman نوشته: بچه ها من وهمسرم در روز 5 سپتامبر داریم میریم آنکارا . صحبتش کردیم یک خونه ای 2 خابه کرایه کنیم به مبلغ شبی 70 دلار نزدیک سفرت .. آیا خانواده ها هست که به ما بپیونده بابت هر شخص 10 دلار اضافه میشه البته دنبال خانواده ای که حداکثر 3 نفره باشن هستیم .ما تا 15 سپتامبر اونجا هستیم.
دوست عزیز ما هنوز کلیر نشدیم. 8 سپتامبر مییام آنکارا تصمیم داریم بمونیم تا تکلیف مشخص بشه.. من فکر میکنم قیمتی که بهتون دادن گرونه..شاید از شرکتهای ایرانی گرفته باشین.. ولی هستن شرکتهای ترک که همین آپارتمان ها رو به از 70 لیر تا 100 لیر میدن.. خود من در ماه مارس آپارتمان کرایه کردم شبی 100 لیر دو خوابه..
دوستان میشه بپرسم وقتی کلیر نشدین برای چی دارین میرین انکارا؟ یعنی منم اگر تا هفته دیگه کلیر نشدم باید برم انکارا؟ حالا وقتی رسیدیم انکارا برنامه بعدش چیه ؟ میشه یکی منو راهنمایی کنه که از قافله عقب نمونم؟؟؟ دوست من به دليل ازدحام در ماه پاياني يعني سپتامبر ، بعضي كيسها ممكنه تا لحظه اخر وقت قانوني كلير نشن ،
تجربه دوستان ٢٠١٢ اينبوده كه ٢٠ سپتامبر تعدادي هماهنگ به سفارت رفتن ، پاسپورتارو تحويل دادن و به جز يكنفر همگي ويزا رو دريافت كردن ) كه اون يكنفر هم از شغل حساسي بر خوردار بوده ..
اميدوام كه سفارتا كلا همه رو كلير كنن تا اون موقع ))
سلام دوستان.لازمه همه افراد كيس آنكارا باشند يا فقط برنده اصلي كفايت ميكنه؟
آمیز عبدالله و امیر فراهان و بقیه کلیر شدهها تبریک.
دیدید بازم حسم بیخودی نبود! میدونستم یه خبریه. داداش آماده باش. آمادهی آماده!
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - proje - 2013-08-31
تبریک
|