RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - سو سو - 2013-09-13
هرچند که 3 بار گذشته از اپدیت همگانی هیچ خیری ندیدیم اما بازم اپ دیت همگانی ی ی ی ی ی ی می خوااااااااااااااااااااااام
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - heidari1248 - 2013-09-13
گیفا جان دشمنت شرمنده ایشالله که نفست خیره، پیام شما رو به فال نیک میگرم.
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - n51 - 2013-09-13
ای وای برمن تا الان اعلام نکرد پس موند تا دوشنبه    
منکه فکر کنم رسما دیوانه بشم تقریبا امروز هر 30 ثانیه یک بار f5 زدم
ای خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخددددددددددااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - AOC Kermani - 2013-09-13
اميدوارم امروز آنكارا بتركونه و كلي هوراااااااا و تبريك هاي رنگي ببينم
أصلا دلم نمياد إز اين تاپيك بدون دوستان منتظر برم اميدوارم هرچه زودتر خبرهاي خوش از همه سفارت ها بياد و بعدش اين تاپيك رو براي هميشه شش قفله كنيم.به اميد اونروز كه خيلي دور نيست.
باور كنيد كه تنها نيستيد و ما دل تو دلمون نيست و داريم هزاران انرزي از آنكارا ميفرستيم .
تقديم به همه منتظران بخصوص پيشكسوتان و دوستان خوبم maarabi - zangeneh - Shatsi و... بقيه عزيزان.
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - heidari1248 - 2013-09-13
من این هفته میرم انکارا اینجا بمونم کارم تمومه
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - Niushagh - 2013-09-13
(2013-09-13 ساعت 16:23)Aida.s نوشته: ما هم الان دو روزه آپدیت نشدیم
الان این نشونه بدیه؟؟ یا مهم نیست ؟؟
بعد از ٥ بار آپ خانوادگي ما يك هفته س آپ نشديممممممممم
روحيه زير صفرررررر اعصاب موجود نيستتتتت اميد ... 
(2013-09-13 ساعت 16:36)soroshnia نوشته: باید این جمعه بیاید
بايدددددددد
(2013-09-13 ساعت 16:43)gifa نوشته: (2013-09-13 ساعت 16:39)heidari1248 نوشته: (2013-09-13 ساعت 16:24)gifa نوشته: (2013-09-13 ساعت 16:14)heidari1248 نوشته: دوستان عزیز منم امروز آپدیت نشدم، به فکر ما هم باشین
خب خدا رو شكر شمابالاخره اپديت شديد میگم آپدیت نشدم گیفا جان گفتم بالاخره ماهم یه ابراز وجودی بکنیم در زمینه عدم آپدیت
واي ببخشيد به خدا قاطي كردم انشالله امروز اپديت بشيد شرمنده
امروز ديگه كليررررررررر تو رو خداااااااااااااااااااااااا ديگه نمي كشمممممممممم
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - bigharar - 2013-09-13
خداااایا بچه های آنکارا رو دریاب قسمت می دهم به هر بنده ای که پیشت عزت و آبرو داره این بندگان خدا رو عصر جمعه شاد کن یا خداااا
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - sh-p - 2013-09-13
وای. چی .من کلیر شدم خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 
باور کنید نمی تونم بخوابم وقتی می خوابم از این خوابا می بینم .
ستاد دادن روحیه به خودم و هم قطاران عزیز
(2013-09-13 ساعت 17:26)bigharar نوشته: خداااایا بچه های آنکارا رو دریاب قسمت می دهم به هر بنده ای که پیشت عزت و آبرو داره این بندگان خدا رو عصر جمعه شاد کن یا خداااا
آ م ي ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - payampars - 2013-09-13
(2013-09-13 ساعت 16:57)n51 نوشته: ای وای برمن تا الان اعلام نکرد پس موند تا دوشنبه    
منکه فکر کنم رسما دیوانه بشم تقریبا امروز هر 30 ثانیه یک بار f5 زدم
ای خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخددددددددددااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میخوام ازت برای تمام دوستان
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - sh-p - 2013-09-13
بچه ها حالا که عمو سعید این مدیر با درایت و ....واقعا مدبر این جا نیست بیایید یقل دوقلی چیزی بازی کنیم بلکه این سفارت به قول ساناز جون کثافتبیشعورنفهمو........... آنکارا وایروان خجالت بکشن بچه های مارو کلیر کنند.   
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - maaarabi - 2013-09-13
(2013-09-13 ساعت 17:08)AOC Kermani نوشته: اميدوارم امروز آنكارا بتركونه و كلي هوراااااااا و تبريك هاي رنگي ببينم
أصلا دلم نمياد إز اين تاپيك بدون دوستان منتظر برم اميدوارم هرچه زودتر خبرهاي خوش از همه سفارت ها بياد و بعدش اين تاپيك رو براي هميشه شش قفله كنيم.به اميد اونروز كه خيلي دور نيست.
باور كنيد كه تنها نيستيد و ما دل تو دلمون نيست و داريم هزاران انرزي از آنكارا ميفرستيم .
تقديم به همه منتظران بخصوص پيشكسوتان و دوستان خوبم maarabi - zangeneh - Shatsi و... بقيه عزيزان. AOC عزیز، لطفا" آنکارا از طرف من به پنجره فولاد سفارت دخیلی، مخیلی، خلاصه یه چیزی ببند
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - Aida.s - 2013-09-13
یعنی این آنکارا به این فکر نمیکنه که ما شاید وقت لازم داشته باشیم برای بلیط گرفتن ؟!!! آخه برادر، خواهر من ، جناب سفیر ، ای درد و بلای کل خودتون و کنسول گریتون به جون شخص بنده یه کم هم خودتون و جای ما بذارید تا ببینید ما چقدر نگرانی داریم ، نگرانی بلیط ، نگرانی هتل ، نگرانی مهاجرت و.................
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - babash - 2013-09-13
(2013-09-13 ساعت 17:41)sh-p نوشته: بچه ها حالا که عمو سعید این مدیر با درایت و ....واقعا مدبر این جا نیست بیایید یقل دوقلی چیزی بازی کنیم بلکه این سفارت به قول ساناز جون کثافتبیشعورنفهمو........... آنکارا وایروان خجالت بکشن بچه های مارو کلیر کنند.    
نه جانم. مدیرهای بادرایت هیچ وقت محل مدیریت رو بی مدیر نمیذارن که.. الان من دو تا حرف بد زدم پاک شدم.
|