![]() |
نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - نسخه قابل چاپ +- مهاجرسرا (https://www.mohajersara.org/forum) +-- انجمن: آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-4.html) +--- انجمن: ویزای گوناگونی (Diversity Visa) (https://www.mohajersara.org/forum/forum-5.html) +---- انجمن: گرين كارت لاتاری ۲۰۱۴ (https://www.mohajersara.org/forum/forum-87.html) +----- انجمن: برندگان گرین کارت لاتاری ۲۰۱۴ (https://www.mohajersara.org/forum/forum-92.html) +----- موضوع: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت (/thread-6454.html) |
RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - maryam_fo - 2013-08-02 (2013-08-02 ساعت 16:15)saam2122 نوشته: با سلام نخیر به این معنی هست که مدارک شما رسیده و در پروسه قرار گرفته ...و باید از 15 آگوست به بعد به ادرسی که گفتن سر بزنید ببینید کارنت شدید یا خیر... RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - saam2122 - 2013-08-02 الان توی اون ویزا بولتن برای آگوست 2013 بولتنش رو گذاشتن ولی خیلی مبهمه شما دیدید؟ ممنون RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - saam2122 - 2013-08-02 کسی این بولتن رو خونده؟ http://www.travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_6028.html آیا مربوط به برندگان 2014 میشه؟ RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - آلیس-1980 - 2013-08-02 (2013-08-02 ساعت 17:30)saam2122 نوشته: کسی این بولتن رو خونده؟ دوست خوبم این مربوط به آخرین کارنتی های 2013 میشه. از 10 تا 15 آگوست اولین ویزا بولتن مربوط به 2014 میاد که توی نوشته های بالای جدول نوشته DV-2014 applicant . و مال ماه اکتبر هست. کم مونده دیگه ![]() RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - eli az - 2013-08-03 سلام به همه دوستان.من تازه عضواين سايت شدم وازنظرات ارزنده شمانهايت استفاده روميبرم.واقعاسپاس.سوالم اينه اگه ايميلي كه توفرم اعلام ميكنيم يه دفعه بلايي سرش بيادمثلامسدودبشه(اتفاقي كه اخيرابراي يكي ازايميلهاي من وچندتاازدوستام افتاد)چكاربايدكرد؟ازاعلام نتيجه قرعه كشي وبعدش بيخبرميمونيم نه؟بالاخره ممكنه اتفاق بيفته RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - aghaghia - 2013-08-03 (2013-08-03 ساعت 11:38)eli az نوشته: سلام به همه دوستان.من تازه عضواين سايت شدم وازنظرات ارزنده شمانهايت استفاده روميبرم.واقعاسپاس.سوالم اينه اگه ايميلي كه توفرم اعلام ميكنيم يه دفعه بلايي سرش بيادمثلامسدودبشه(اتفاقي كه اخيرابراي يكي ازايميلهاي من وچندتاازدوستام افتاد)چكاربايدكرد؟ازاعلام نتيجه قرعه كشي وبعدش بيخبرميمونيم نه؟بالاخره ممكنه اتفاق بيفته خیر شما خودتون هم برای مرحله بعدی میتونید سایت بولتن ویزا رو و سپس صفخه رویت قبولیتون رو 2باره چک کنید و از زمان و مکان مصاحبه تون باخبر بشید و بعد در مصاحبه ایمیل جدید بدین. در ضمن با هر ایمیلی که باهاشون مکاتبه کنید اگر اطلاعات کیستون داخلش باشه بهتون جواب میدن و میل تون رو ریپلای میکنند... RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - noobnoobi - 2013-08-04 (2013-08-03 ساعت 22:59)ara.y نوشته: مدارک من در تاریخ 16 جولای با پست د اچ ال به ک سی سی رسیده یک هفته پیش یک ایمیل برای گرفتن تائیده وصول مدارک ام به ک سی سی زدم و فقط جواب اتوماتیک همون لحظه دریافت کردم الان بعداز گذشت یک هفته هیچ جوابی دریافت نکردم حالا با چی کار کنم؟ دوباره باید ایمیل بفرستم یا باز هم صبر کنم؟ دوست عزیز صبور باشین کارهای پایانی 2013 ها در حال انجام شدن هست و سرشون شلوغه. خیلی ها هنوز بعد گذشت 4-5 هفته تاییده نگرفتن. پس خودتون رو در گیر تاییده نکنید و منتظر کارنت شدن باشید. RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - aghaghia - 2013-08-04 (2013-08-04 ساعت 21:44)گلپری نوشته: سلام من مدارکم رو فرستادم 20می ولی جواب دریافت نکردم همچنان صبر کنم..... اگر با پست فرستادین ایمیل بزنید و درخواست تایید کنید. اگر ایمیل زدین قبلا این بار تماس تلفنی بگیرین.... RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - abloom_ma - 2013-08-05 سلام بر دوستان عزیز 2014 امیدوارم همگی خوب باشید و این راه را تا آخر به خوبی و بدون استرس به پیش ببرید....فراموش نکنید که دقت در ارسال مدارک و صحیح پر کردن فرم های مربوطه یکی از رمزهای موفقیت شما خواهد بود...حتما مشخصاتی را که وارد فرم ها کرده اید قبل از ارسال چند بار با پاسپورت خود چک کنید که مغایرتی نداشته باشد و چنانچه مغایرت داشته و بعد از ارسال فهمیده اید صد درصد با اداره مهاجرت مکاتبه کنید و اشتباهات خود را تصحیح فرمائید.......موفق باشید RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - عسلبانو - 2013-08-06 (2013-08-04 ساعت 21:51)aghaghia نوشته:(2013-08-04 ساعت 21:44)گلپری نوشته: سلام من مدارکم رو فرستادم 20می ولی جواب دریافت نکردم همچنان صبر کنم..... من هم اوایل جون مدارکم فرستادم و تو سایت تی پی جی دیدم که آخرین وضعیتو نوشته has signed by Mr/Ms .T CAMPBELL on 14/06/2013 6 هفته بعد ایمل زدم به کی سی سی اما جواب داد چون حجم مدارک دریافتی زیاده فعلا نمیتواند که تایید کند که مدارک را دریافت کرده یا نه .دوباره ایمیل زدم که دیگه جواب ندادن .همین الان هم تلفن زدم همه اطلاعات ازم پرسید ولی آخرسرهم نگفت که مدارک و گرفته یا نه . الان چی کار کنم ؟ مدارک ایمیل کنم ؟پیشنهادتون چیه ؟ RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - aghaghia - 2013-08-06 (2013-08-06 ساعت 01:22)عسلبانو نوشته:وقتی پست میگه رسده حتما رسیده جای نگرانی نداره، صبر کنید، فقط صبر...(2013-08-04 ساعت 21:51)aghaghia نوشته:(2013-08-04 ساعت 21:44)گلپری نوشته: سلام من مدارکم رو فرستادم 20می ولی جواب دریافت نکردم همچنان صبر کنم..... RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - hamid.eng - 2013-08-06 من فرم 230 را با اطلاعات شغل جديدم آپديت كردم و براشون ايميل كردم و امروز بعد از 13 روز تائيديه كنتاكي مبني بر دريافت اون فرم به دستم رسيد : Thank you for your inquiry. The information you provided will be included in your case file for review. RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - نسرین ظ - 2013-08-06 (2013-08-06 ساعت 08:37)hamid.eng نوشته: من فرم 230 را با اطلاعات شغل جديدم آپديت كردم و براشون ايميل كردم و امروز بعد از 13 روز تائيديه كنتاكي مبني بر دريافت اون فرم به دستم رسيد : سلام آیا تغییرات آپدیت شده حتما باید به به اطلاع kcc رسانده بشه، یا میشه فرم های آپدیت شده رو بعد از مشخص شدن زمان مصاحبه به محل مصاحبه پست کنیم و با خود ببریم، یعنی با kcc مکاتبه نکنیم؟ از برندگان سال های قبل کسی بوده که بعدا کار رو انجام داده باشه و به مشکلی برنخورده باشه و برگه سفید گرفته باشه؟ با تشکر RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - آیدا اس - 2013-08-06 بچه ها ببخشید من بی ربط وارد این تاپیک شدم.از بچه های 2013 هستم که منتظر کلیر شدنم.خیییییلییی دلم میخاد زودت کلیر بشم .امید وارم همتون یک ضری ویزا تون رو بگیرید و به آرزو هاتون برسید.این وضعیت اصلا حس خوبی نیست.دعا کنید زودتر کلیر بشم. ![]() RE: نمونهٔ مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت - USA2014 - 2013-08-06 (2013-08-06 ساعت 11:40)آیدا اس نوشته: بچه ها ببخشید من بی ربط وارد این تاپیک شدم.از بچه های 2013 هستم که منتظر کلیر شدنم.خیییییلییی دلم میخاد زودت کلیر بشم .امید وارم همتون یک ضری ویزا تون رو بگیرید و به آرزو هاتون برسید.این وضعیت اصلا حس خوبی نیست.دعا کنید زودتر کلیر بشم.برات آرزوی خوب خوب دارم.ایشاله که به زودی کلیر شی و این خبر خوب رو به ما هم بگی و خوشحالمون کنی.کم کم این انتظار تموم میشه غصه نخور. |