![]() |
رشته عمران و معماری - نسخه قابل چاپ +- مهاجرسرا (https://www.mohajersara.org/forum) +-- انجمن: آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-4.html) +--- انجمن: زندگی در آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-27.html) +---- انجمن: ادامه تحصیل در آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-62.html) +----- انجمن: فارغ التحصیلان مهندسی (https://www.mohajersara.org/forum/forum-37.html) +----- موضوع: رشته عمران و معماری (/thread-552.html) |
RE: رشته عمران و معماری - rayan.s - 2011-06-16 (2010-02-17 ساعت 07:56)samin نوشته: سلاممن آدرس سایتش رو ندارم ولی میدونم که انجمن دارن که شماره اش رو می تونی از 08 ایرانیها بگیری. موفق باشی RE: رشته عمران و معماری - sorena - 2011-06-16 دوستان حقوق یه مهندس عمران اون ور آب تو چه حدودیه؟(محاسبه و نظارت) من دوست دارم اگه از ایران برم فوق لیسانسم رو بگیرم تو همون کشور مشغول به کار بشم(اگه آمریکا باشه که عالی میشه) میخواستم بدونم یه مهندس عمران از دانشگاه آزاد که معدلش هم بالا نیست اونجا میتونه کاری تو راستای رشته خودش انجام بده؟اگه آره با چه حقوقی؟ شنیدم باید از همون کشور مدرکت رو بگیری تا بتونی کار خوبی پیدا کنی.بر فرض اگه فوق رو اونجا بگیرم حقوقش چقدره؟ ممنون میشم دوستانی که اون ور آب هستن اطلاعاتی درباره این موضوع دارن راهنمایی کنن مرسی RE: رشته عمران و معماری - maz1359 - 2012-02-13 دوستانی که رفتن آمريکا لطف کنن يه توضيحی از وضعيت کار يابی، شرايط لازم، مراحلی رو که بايد پشت سر بذاريم و همچنين حداقل حقوق يک مهندس عمران رو واسه ما شرح بدن؟ دوستان تو اين تاپيک کم کاری نکنين. از همه واجب تر وضعيت کارمون تو آمريکاست. RE: رشته عمران و معماری - sunset - 2012-04-02 سلام دوستان تقریبا اکثر دوستانی که قبل از رفتن حضور فعالی در تاپیک های مختلف دارن بعد از رفتن حضورشون کمرنگ میشه. یا کلا نایاب میشن. میدونم که اوضاع چجوریه و زمانی آدم میرسه اونطرف اینقدر درگیر امور مختلف میشه که وقت امدن به اینترنت رو نداره یا درگیره کار پیدا کردنه یا رفتن سر کار. اما خواهشم از دوستان این که اگه شده هرچند کوتاه واقعیاتی که بعد از مهاجرت در خصوص موضوع این تاپیک رو تجربه کردین با بچه هایی که هنوز نیومدن در میون بذارین تا با چشم بازتری به مهاجرت بپردازن. مدت کوتاهیست که من آمدم آمریکا اما اگه از شرایط اینجا خبر داشتم به گونه ای دیگر عمل می کردم. الان هم نتیجه تحقیاتم رو در انجمن معماران مهاجرسرا زیر شاخه (آمریکا/ زندگی و کار در آمریکا/ اشتغال و کار در آمریکا) نوشتم. میدونم هنوز ناقص و خواهشم از بچه های معماری اینه که تجربیاتشون رو در زمینه کار معماری و ادامه تحصیل در این تاپیک با بقیه به اشتراک بگذارن تا راه حلی برای کلاف سردرگم کار معماری بیابیم. ممنون RE: رشته عمران و معماری - الی الی - 2012-04-02 مرسی از این تاپیک من معماری ام والان امریکام ولی تازه اومدم. هر اطلا عاتی بدست بیارم با کمال میل شیر می کنم RE: رشته عمران و معماری - sunset - 2012-04-03 (2010-02-17 ساعت 07:56)samin نوشته: سلام با درود http://www.siap.org من میخواستم عضوش بشم اما روش عضویتش بنظرم باید با ارسال نامه باشه حالا شما یه سر بزن اگه راه دیگری پیدا کردی یه خبر بده. RE: رشته عمران و معماری - یاشار و ماری - 2012-04-27 با سلام خدمت دوستان با معرفت مهاجرسرا من مهندس عمران هستم و 6 ماهه امریکام. 2 ماهه که دنبال کار میگردم هر کاری که فکر کنین، با فوق لیسانس، با لیسانس، اتوکدکار، حتی یک دونه مصاحبه هم دعوت نشدم. اینجا برای کار کردن بهتره امتحان EIT یا همون FE رو بدین که برای امتحان دادن اول باید مدرکتون رو بفرستید که ارزیابی بشه که حدود 400 دلار خرجشه. بعدش امتحان بدین که سالی 2 بار برگزار میشه و 100 دلار هم هزینه اون امتحانه. بدون اینها هم میشه کار گیر آورد ولی من نتونستم. اگه کسی پول داشته باشه و بتونه بره یه مستر یا دکترا از اینجا بگیره خیلی عالیه. چون که اینجا هم مثل ایران باید پارتی داشته باشی که البته معادل امریکایی پارتی، کانکشنه. همه میگن کانکشن داشته باشید. اگه برین دانشگاه خود به خود کانشکن هم درست میشه. من که فعلا دارم کارهای دیگه مثل بانک و این چیزها رو روشون کار میکنم تا بتونم اون امتحان ها روبدم. البته برای کار هم همچنان دارم اپلای میکنم .ولی زیاد امیدوار نیستم. از دوستان خیلی خیلی با معرفتی که احیانا رفتن امریکا و امتحان رو پاس کردن خواهش میکنم بیان و بگن قدم به قدم چیکار کردن. خیلی کمک میکنه و دعای عده کثیری از هموطن هاتون رو همیشه با خودتون دارین. RE: رشته عمران و معماری - rouzbehdarvishi - 2012-07-01 (2012-05-03 ساعت 21:07)hamed_gh نوشته:(2012-04-27 ساعت 11:13)یاشار و ماری نوشته: با سلام خدمت دوستان با معرفت مهاجرسرا با سلام جواب امتحانتون چي شد؟ RE: رشته عمران و معماری - shahroozshahrooz - 2012-07-02 1 -عزيزان من در آمريكا شغل مهندسي به ندرت گير مي آيد مگر اينكه خودتان شركت بزنيد . اصولا" بار اجتماعي كه " مهندس " در ايران دارد در آمريكا نيست . در آنجا يك مهندس يك ليسانس به حساب مي آيد ولا غير . تنها مدركي كه احترام خاصي دارد دكتري است آنهم از همه نوعش يعني دكتراي تاريخ همانقدر ارزش دارد كه دكتراي عمران يا برق . 2 - در مورد دانشگاهها نيز چند نكته اي بگويم . اولا" شهريه هاي دانشگاهها سرسام آور است بطور متوسط ترمي 15000 تا 20000 دلار در هر ترم آنهم تازه دانشگاههاي متوسط دليلش هم اينست كه سوبسيد را از روي " تحصيل " برداشته اند . اون عزيزي كه نوشته ترمي 1500 دلار خواهش مي كنم اسم دانشگاه را بنويسه تا من از اشتباه بيرون بيام . 3 - هاروارد دو نوع دانشجو مي پذيرد يا بايد در طول تحصيل شاگرد ممتاز از دانشگاه طراز اول باشي يا از خانواده هاي سرشناس . 4 - اگرچه با ويزاي دانشجويي حق كار كرذن نداري ولي همه كار مي كنند و مسئله اي نيز تا بحال بوجود نيامده . با درس خواندن كار هم ميشود كرد و آنقدر سنگين نيست . 5 - گرفتن پذيرش سخت نيست گرفتن ويزا سخت است . داشتن پذيرش دليلي بر گرفتن ويزا نيست برادر من فارغ التحصيل صنعتي شريف بود با بورسيه 5 ساله از "بركلي" ولي در دوبي به او ويزا ندادند و او آلان در لندن است . 6 - كلا" يك چيز را ايرانيان بايد مد نظر داشته باشند و آن اينكه No matter what " you do you must be the best ". 7 - كلك بازي و دور زدن و پيچوندن در خارج جواب نمي دهد اين كارها مخصوص كشورهاي عقب افتاده است . در آمريكا اگر كار بلد باشي سريعا" كار پيدا ميكني . 8 - البته در آمريكا هم كلك و حقه و دور زدن قانون هست اما در سطوح بسيار بالا و بر سر مبالغ بسيار زياد نه در سطح مردم معمولي . اگر سوالي باشد در خدمتم . RE: رشته عمران و معماری - rouzbehdarvishi - 2012-07-02 (2012-07-02 ساعت 10:20)shahroozshahrooz نوشته: 1 -عزيزان من در آمريكا شغل مهندسي به ندرت گير مي آيد مگر اينكه خودتان شركت بزنيد . اصولا" بار اجتماعي كه " مهندس " در ايران دارد در آمريكا نيست . در آنجا يك مهندس يك ليسانس به حساب مي آيد ولا غير . تنها مدركي كه احترام خاصي دارد دكتري است آنهم از همه نوعش يعني دكتراي تاريخ همانقدر ارزش دارد كه دكتراي عمران يا برق . پس ما که لیسانس عمران داریم در آمریکا باید چی کار کنیم؟ RE: رشته عمران و معماری - یاشار و ماری - 2012-07-16 (2012-05-03 ساعت 21:07)hamed_gh نوشته:(2012-04-27 ساعت 11:13)یاشار و ماری نوشته: با سلام خدمت دوستان با معرفت مهاجرسرا حامد عزیز خیلی متشکرم. راستش من که میرم سایت ncees از اونجا میرم abet میبینم که مدرک کشور ما جزو تایید شده ها نیست و باید 400 دلار بدیم تا ارزیابی بشه. در حال حاضر 400 دلار برای ما پول زیادیه و وقتی دیدم شما میگین 25 دلار دوبار امیدوار شدم و رفتم و چیزی دستگیرم نشد. اگه امکان داره و فرصتش رو دارید بیشتر توضیح بدین که مثلا کدوم صفحه بریم یا از کجا شروع کنیم. خیلی خیلی ممنونم. RE: رشته عمران و معماری - hamed_gh - 2012-07-21 (2012-07-16 ساعت 22:43)یاشار و ماری نوشته:(2012-05-03 ساعت 21:07)hamed_gh نوشته:(2012-04-27 ساعت 11:13)یاشار و ماری نوشته: با سلام خدمت دوستان با معرفت مهاجرسرا با سلام متأسفانه من اشتباه کرده بودم و حرف شما صحیح است. یا باید مدرکتون رو ارزیابی کنید با abet یا در حال تحصیل در یک دانشگاه امریکی باشید. برای اینکه اشتباهی نشه من پست قبلیمو تصحیح میکنم و دوباره میزارم. --------------------------------------------- با سلام امتحان FE فقط برای رشته مهندسی عمران نیست و خیلی دیگه از رشتههای مهندسی میتونم شرکت کنن ولی گفته میشه برای مهندس عمران امتیاز مثبت خوبی که پاس کرده باشه امتحان در ۲ بخش، عمومی و تخصصی است، برای آگاهی از مباحث این امتحان به لینک زیر مراجعه کنید: http://www.ncees.org/Documents/Public/FE...202009.pdf اگر تنها مدرک شما از دانشگاهی از ایران هست باید مدرک شما اول توسط ABET ارزیابی بشود تا بتونید این امتحان رو بدهید(هزینه ای نزدیک به 400 دلار) یا اینکه دانشجو و یا فارغ التحصیل دانشگاهی از آمریکا باشید که با مدرک آمریکاییتون اقدام کنید. دقت کنید قوانین هر ایالت برای اینکار متفاوت است پس حتما شرایط ایالت خود را در سایت چک کنید یا با آنها تماس بگیرید و شرایط خود را مطرح کنید. برای ثبت نام به سایت http://www.ncees.org مراجعه کنید و مدارک لازم و ریز نمرتتون رو به همراه مبلغ حدودا ۲۵$ به اونها بفرستین،بعد اونها با نامه به شما اعلام میکنن که مدارک شما مورد تایید هست و میتونین برای امتحان ثبت نام کنید ، سپس مجددا به سایت اونها میرید و برای نزدیکترین زمان ممکن ثبت نام میکنین و هزینه امتحان که فکر میکنم ۱۰۰$ باشه رو پرداخت میکنید این امتحان ۲ بار در سال و در آوریل و اکتبر برگزار میشه من خودم دو ماه پیش این امتحان رو دادم و پاس شدم ولی چون هنوز دانشجو هستم و مدرک دانشگاهی ندارم نمیتونم قبول شدنم را ثبت کنم و باید تا گرفتن مدرکم صبر کنم ول پاس شدن امتحانم تا آن زمان معتبر خواهد ماند. بازم سوالی باشه در خدمتم RE: رشته عمران و معماری - atisland - 2012-07-30 سلام دوستان من وقتی که لاتاری برنده شدم ترم آخر کاردانی معماری بودم، تا چند ماه آینده وارد آمریکا میشم و دوست دارم در رشته معماری ادامه تحصیل بدم و تمام تلاشمو بکنم که در دانشگاه تاپ درسمو ادامه بدم. حالا میخوام بپرسم که بعد از ورود به آمریکا چه کارایی باید انجام بدم؟ چه دوره هایی رو باید بگذرونم؟اصلا این کار(ادامه تحصیل در دانشگاه تاپ معماری) امکان پذیر هست؟ RE: رشته عمران و معماری - arad kiani - 2012-09-19 سلام دوستان من 18 سالمه.می خواستم بدونم اگه بخوام برای دانشگاه(تحصیل در رشته معماری یا شهر سازی)برم آمریکا،و بعد از تحصیل برگردم ایران،هزینه سالانه،البته بجز هزینه اجاره خانه،چه قدر هستش؟؟؟؟؟؟ (ممنون) RE: رشته عمران و معماری - persian_viper - 2012-09-20 (2012-07-02 ساعت 10:20)shahroozshahrooz نوشته: .سلام میدونید دلیل اینکه دبی بهش ویزا نداده چیه؟ |