RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - Szsanazsz - 2013-05-07
(2013-05-07 ساعت 18:23)hushmandco نوشته: کاش این سایت سرویس پیام کوتاه داشت. خیلی لازمه بعضی وقتها. یعنی الان کلی کار دارم باید برم بیرون ولی نشستم ببینم آپدیتی چیزی اعلام میکنن یا نه.
جناب جسارتا امروزدیگه فکر نکنم خبری بشه.شما بفرمایید
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - rezagh - 2013-05-07
(2013-05-07 ساعت 14:03)Hoormazd نوشته: Rezagh جان و mamanraya عزيز دوس داريم امشب يا فردا چشم ابوظى ها رو روشن كنين پيشاپيش تبريك. ابوظبى بجنب
مرسی دوستم... ایشالا برای همه این هفته خبر های خوبی در راه باشه
چه اپدیت بازاری شده .... انکارا می خواد بترکونه .... یالا یالا
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - mino2013 - 2013-05-07
خدایییا
خدایییییییییا
خدایییییییییییییییا
باورم نمیشه
بلاخره منم شدم......... آپدیت ............. 07 may
آپدیت شدیم ما هم بالاخره
07 می    
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - bmojtaba - 2013-05-07
ما خیلی هامون دیروز کلیر شدیم و جالب اینجاست که صحفه ی اینترویو تایم دیروز آپدیت شده به تاریخ 6 may ولی اصل کاری رو آپدیت نکردن نه دیروز نه امروز..چی بگی آدم والا البته من الان وسط رقص نمیتونم زیاد صحبت کنم اینقدر می رقصم تا همه رو کلیر کنن
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - ninigolo - 2013-05-07
(2013-05-07 ساعت 17:55)Hoormazd نوشته: انقد امروز اينجا همتون باحالين شيطونه ميگه اصلأ گور باباى ابوظبى و ويزا و امريكا همتون بياين شيراز يه هفته بريم باغ ما گنگنم استايل نداريم اما يه ضربى چيزى براتون جور ميكنم با بابا كرم قربدين مانيتورا رو هم نشكونين توش سيبزمينى ميپزيم . اقوى ابوظبى شرمنده كاكو حالو ما يه غلطى كرديم شمو به دل نگير يه هو جو گرفتوم
یعنی کاکو داغونم کردیا... له لهم ، آق شمو همساده ما نیسی ؟
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - rezagh - 2013-05-07
بزن اون دکمه رو دیگه جناب سفارت تا سایتت رفرش شه و کلی شماره کیس تمیز شه.... یالا بابا جان یالا
[img] [/img]
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - Hoormazd - 2013-05-07
(2013-05-07 ساعت 18:55)ninigolo نوشته: (2013-05-07 ساعت 17:55)Hoormazd نوشته: انقد امروز اينجا همتون باحالين شيطونه ميگه اصلأ گور باباى ابوظبى و ويزا و امريكا همتون بياين شيراز يه هفته بريم باغ ما گنگنم استايل نداريم اما يه ضربى چيزى براتون جور ميكنم با بابا كرم قربدين مانيتورا رو هم نشكونين توش سيبزمينى ميپزيم . اقوى ابوظبى شرمنده كاكو حالو ما يه غلطى كرديم شمو به دل نگير يه هو جو گرفتوم
یعنی کاکو داغونم کردیا... له لهم ، آق شمو همساده ما نیسی ؟ 
چرو كاكو الانم دو ساعته ميخوام برم اى اواتاروم يه عكس اقوى همساده بيزارم هر كارى كردم نشد مهكم زدم تو شيشهى اى مانيتورو دسومه برق گرفت كشته شدم حالام او دنيام قربون دسات به اى كنسول ابوظبيم بگو حالو راحت شدى دلت خونك شد يعنى داغونما
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - Soap McTavish - 2013-05-07
امیدوارم کیس های روز بالا ، بیشترشون کلیر بشن. راحت شن
نه به اون اوایل که کیس بنده بعضی وقتها هفته ای 4 ~ 5 دفه اپدیت میشد نه به الان که از 22 اپریل هیچ تغییر نکرده!!!
نا امید نیستم ولی دارم زندگیمو میکنم و دیگه کاری با اپدیت و سیس و .... ندارم
ایشاله هوووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااا های بیشتری تو این چند روز ببینیم
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - Arash R - 2013-05-07
دوستان منو ببخشین
واقعا شرمندم سوال به این واضحی رو میپرسم.
از چه سایتی باید چک کنیم که جواب کلیرنس اومده یا نه؟
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - alirezadiba - 2013-05-07
(2013-05-07 ساعت 19:13)Arash R نوشته: دوستان منو ببخشین
از چه سایتی باید چک کنیم که جواب کلیرنس اومده یا نه؟
دشمنت شرمنده دوست عزیز
از این سایت
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - rouzbehdarvishi - 2013-05-07
(2013-05-07 ساعت 19:13)Arash R نوشته: دوستان منو ببخشین
از چه سایتی باید چک کنیم که جواب کلیرنس اومده یا نه؟ http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - amiraryan - 2013-05-07
این سکوت سنگین کیس های رده بالای روز شمار منتظرسرا یه جورایی به من امید می ده چون می دونم که سکوتشون سرشار از ناگفتنی هاست. دعا کنید من هم با انها اسمم خط بخوره.تنهایی دل می ترکونم.
ساعت از ۷/۵ گذشت .پاشیم بریم سر کار و زندگیمون.
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - sepand88 - 2013-05-07
(2013-05-07 ساعت 19:30)noura نوشته: (2013-05-07 ساعت 18:50)bmojtaba نوشته: ما خیلی هامون دیروز کلیر شدیم و جالب اینجاست که صحفه ی اینترویو تایم دیروز آپدیت شده به تاریخ 6 may ولی اصل کاری رو آپدیت نکردن نه دیروز نه امروز..چی بگی آدم والا البته من الان وسط رقص نمیتونم زیاد صحبت کنم اینقدر می رقصم تا همه رو کلیر کنن
تبریک می گم بهتون.ایشالا زودتر ویزاتونو بگیرید.
پس چرا اعلام نمیکنن میخوان زجرمون بدن؟
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - nina22 - 2013-05-07
(2013-05-07 ساعت 16:48)گل نهال نوشته: پس با این حساب feyzgostar , omid91 ,nina22, بقیه دوستانی که امروزسایت واسه همشون آپ شده کلیرن
تا یکی 2 ساعت دیگه سایت آنکارا آپدیت میشه
یادمه مامان سایه هم ساعت حدود 4:30 ایمیلشو جواب دادن که کلیر شده و ساعت 6 سایت آپدیت شد
پس امروز خیلی هورا داریما
نوسترداموس شدم خدا از دهنت بشنوه دخترجانم.اميدوارم زودتر اعلام كنن ٦٤روز گذشت،خسته شدم.
RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣ - آرش کمانگیر - 2013-05-07
(2013-05-07 ساعت 18:59)rezagh نوشته: بزن اون دکمه رو دیگه جناب سفارت تا سایتت رفرش شه و کلی شماره کیس تمیز شه.... یالا بابا جان یالا
[img] [/img]
راست می گه آقای سفارت .خواهش می کنم این دوست ما رو خوشحال کن که همراهش یه کلیر پارتی بگیریم هممون خوشحالی کنیم یه خوده.
|