![]() |
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - نسخه قابل چاپ +- مهاجرسرا (https://www.mohajersara.org/forum) +-- انجمن: آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-4.html) +--- انجمن: ویزای گوناگونی (Diversity Visa) (https://www.mohajersara.org/forum/forum-5.html) +---- انجمن: گرین کارت لاتاری ۲۰۱۰ (https://www.mohajersara.org/forum/forum-33.html) +----- انجمن: برندگان گرین کارت لاتاری ۲۰۱۰ (https://www.mohajersara.org/forum/forum-44.html) +----- موضوع: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... (/thread-1220.html) |
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - mary joon - 2010-06-22 از آنكارا تا استانبول با اتوبوس 35$و بعد 6 ساعته مي رسه. تو ايستگاهي كه مسافر ها رو پياده مي كنه سرويس رايگان داره تا مركز شهر. منم بايد بگم كه تركها خيلي مردم خوبين بخوصوص مردم آنكارا همشون مي خوان كمك كنن حتي تو فروشگاه ها اگر كسي انگليسي بلد بود خودش ميومد جلو تا كمك كنه من خودم حتي با يكي از فروشنده ها دوست شدم و ايميل هامونو به هم داديم خيلي دختر خوبي بود حتي وقتي ادرس جايي خواستيم ازش خودش كيفشو برداشت تا مارو ببره اونجا , دلارمون هم تو مغازش چنج كرد بهتر dovis هيچ جايي هم كه قيمت ازشون مي پرسيديم يه لير كم و زياد نمي گفتن خيلي صادق هم بودند خيلي هم شهر امني بود RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - Shahoo52 - 2010-06-23 mary joon جمعه منتظریم با شیرینی البته موفق باشی RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - mary joon - 2010-06-23 كاش مي تونستم بيام اما من تهران نيستم ![]() RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - Shahoo52 - 2010-06-23 [quote='mary joon' pid='58529' dateline='1277236540'] كاش مي تونستم بيام اما من تهران نيستم ![]() [/quo ایراد نداره ویزات خودش شیرینیه اونور ازت میگیریم ![]() RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - alphabeta - 2010-06-23 اين مورد ربطي به اين تاپيك نداره، مديران در صورت صلاحديد پاكش كنن، اما چون بحث اينجا زياده نوشتم: يه نفر از اروپا مياد ايران. وقتي وارد تهران ميشه، كيفش رو دزد ميزنه. ميره اونجا ميگه ايرانيها همه دزدن. يه نفر ديگه از اونجا مياد اينجا. كيف پولش ميفته رو زمين، يه ايراني كيف رو پيدا ميكنه و بهش پس ميده. ميره ميگه ايرانيها چقدر آدماي خوبي هستن. اين مشكل هميشه هست كه آدما برخوردهاي كوچيك رو تعميم ميدن به كل جمعيت. به خصوص اگه اون برخورد تكرار بشه. بنابراين بهتره به جاي ادامه اين بحث ايراني و تركيه اي و عربستاني، به بحث اين تاپيك راجع به سفر به تركيه بيشتر بپردازيم. اينم براي اينكه فكر نكنيد الان قيافه گرفتم : ![]() RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - pouya.pouya - 2010-06-23 (2010-06-22 ساعت 17:15)pouya.pouya نوشته:خوب من الان استانبولم...خیلی شهر زیباییه.(2010-05-23 ساعت 16:43)fatemehtm نوشته: دوستانی که ترکیه رفتند برای تماس تلفنی کدام مورد را توصیه می کنید: برای رفتن به ترمینال با ید سوار مترو بشید و بگید میخواین بریت اوتوقار.اونجا اتواع و اقسام اتوبوس ها هر 15 یا 30 دقیقه به استانبول میرن...قیمت ها از 20 لیر به بالاست و حدود 6:30 تو راهین. RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - Hossein81 - 2010-06-25 سلام به دوستان عزیز من الان انکارا هستم..پنجشنبه سفارت پاسو گرفت و قبض UPS داد ولی کماکان منتظرم فکر کنم این تعطیلیهای آخر هفته وقفه ایجاد کنه..هر کی میخواذ بیاد هوا عالیه و بهاری تشریف داره ![]() خوش باشید. RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - emadziaei - 2010-06-27 درکل آنکارا همه چیز روی رواله. نگران هتل و بلیط نباشین . توی آنکارا همه چیز برای هر هزینه ای فراهمه ![]() RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - adl - 2010-06-27 5000 دلار فروشی زیر قیمت بازار RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - Hossein81 - 2010-06-27 (2010-06-25 ساعت 21:30)Hossein81 نوشته: سلام به دوستان عزیز خانوما آقایون دیروز ظهر طبق قرار ویزا و پاکت زرد و مدارک اضافی اومد هتل...به قول ترکها: تمام...قصه ویزا گرفتن ما هم بسر رسید...به امید موفقیت همه بچه های مهاجر سرا.. ![]() RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - ساشا - 2010-06-27 (2010-06-27 ساعت 16:36)adl نوشته: 5000 دلار فروشی زیر قیمت بازار دارین می فروشین یا می خرین؟!! RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - N.D - 2010-06-28 خوب نوبت منم شد ![]() ولی خیلی آنکارا دلگیرة بنظرم ![]() هوا هم ابری بارونی هست RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - bluelady - 2010-06-28 سلام میخواستم بدونم آیا امکانش هست که کی سی سی کنسولگری رو بر خلاف خواسته متقاضی که توی فرم نوشتن عوض کنه؟؟ RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - hassan2 - 2010-06-28 (2010-06-28 ساعت 01:23)bluelady نوشته: سلام میخواستم بدونم آیا امکانش هست که کی سی سی کنسولگری رو بر خلاف خواسته متقاضی که توی فرم نوشتن عوض کنه؟؟ بله من ارمنستان رو انتخاب کردم و عوض شد به ترکیه بله من ارمنستان را انتخاب کردم والی آنها به ترکیه تغییرش دادند من هم الان امدم ترکیه برای مصاحبه RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - R.F - 2010-06-28 (2010-06-28 ساعت 01:02)N.D نوشته: خوب نوبت منم شدیوهوووووووووو! ![]() خوب نامی جان از اول کاری غر نزن! ![]() اما اصلا نذار همچین فکری صبح که آفتاب زد ادامه داشته باشه ![]() ![]() اینو با همه بچه هاییم که دارن میرن مصاحبه. شما قرار 1 هفته اونجا باشید و چون به جز روز پزشکی و چند ساعت تو سفارت کار دیگه ای ندارید, پس باید بقیه تایمتون رو خوووووووش بگذرونید. اصلا اجازه ندید هوای بد, یا یه برخورد بد, یا حرف های منفی که قبلا از کسی ممکن شنیده باشید, روتون اثر بذاره. هر کشوری که برید جاهای دیدنی داره و همینطور فرهنگ و آیین متفاوت. پس بهتر کلی به خودتون خوش بگذرونید و با این چیزا آشنا بشید. اهل این چیزام اگه نیستید برید خرید کنید, قطعا برای خانوم های محترم کلی انرژی همراه داره!! ![]() ![]() کلا اینو می خوام بگم نذارید هیچ انرژی منفی تو شما بمونه, مثبت باشید و سعی کنید مثبت بمونید . ![]() ![]() |