![]() |
سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! - نسخه قابل چاپ +- مهاجرسرا (https://www.mohajersara.org/forum) +-- انجمن: آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-4.html) +--- انجمن: ویزای دانشجویی و تحصیل در آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-8.html) +---- انجمن: ویزای دانشجویی F1 (https://www.mohajersara.org/forum/forum-17.html) +---- موضوع: سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! (/thread-1825.html) |
RE: راهنمایی - mml - 2012-08-13 (2012-08-13 ساعت 12:20)فی فی نوشته:(2012-08-13 ساعت 10:30)laleh 2011 نوشته: سلام بر دوستان مهاجرسرا. من دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد پرستاری هستم که مرخصی گرفتم و به امریکا امدم و در حال حاضر گرین کارت دارم اگر بخواهم برای ادامه درسم که 3ترم دیگر مانده به ایران برگردم باید هر 6ماه یکبار امریکا بیام یا راهی وجود داره که برم درسم را تمام کنم و بعد برگردم امریکا. لطفا منو داهنمایی کنید چون 1ماه بیشتر فرصت ندارم و اگه نرم اخراج میشم پیشاپیش ممنون از دوستان شاید با white passport بتوانید این مشکل را حل کنید. می توانید برای اطلاع بیشتر از قوانین مربوط به آن به تاپیکی که با این موضوع در مهاجرسرا وجود دارد، مراجعه کنید. با توجه به اینکه مدت زمان بررسی درخواست شما به احتمال زیاد بیشتر از یک ماه زمان می برد، باید کسی در آمریکا مدارک شما را تحویل بگیرد و به دست شما در ایران برساند. در مورد اینکه الزاماً باید با در دست داشتن این پاسپورت از آمریکا خارج شوید یا خیر هم جستجو کنید. با توجه به رشته شما و اینکه برای کار با مدرک پرستاری از ایران، نیاز به گذراندن دوره ها و امتحانات دیگری در امریکا دارید و فقط یک ترم هم از درس شما در ایران گذشته، شاید ادامه تحصیل در ایران، آنقدر هم گزینه جذابی نباشد... RE: سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! - وحيده - 2012-08-15 سلام دوستان من سوالمو چند جاي مختلف مطرح كردم ولي متاسفانه جواب نگرفتم لطفا در صورت امكان راهنمايي بفرماييد من اطلاعات در مورد دانشگاه چيكو كاليفرنيا ميخواستم ايا دوستان خودشون يا كسي رو ميشناسن كه اونجا درس خونده باشه ؟؟؟؟ RE: راهنمایی - laleh 2011 - 2012-08-15 (2012-08-13 ساعت 12:20)فی فی نوشته:(2012-08-13 ساعت 10:30)laleh 2011 نوشته: سلام بر دوستان مهاجرسرا. من دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد پرستاری هستم که مرخصی گرفتم و به امریکا امدم و در حال حاضر گرین کارت دارم اگر بخواهم برای ادامه درسم که 3ترم دیگر مانده به ایران برگردم باید هر 6ماه یکبار امریکا بیام یا راهی وجود داره که برم درسم را تمام کنم و بعد برگردم امریکا. لطفا منو داهنمایی کنید چون 1ماه بیشتر فرصت ندارم و اگه نرم اخراج میشم پیشاپیش ممنون از دوستان پس جریان پاس سفید چیه؟ که به دانشجویان میدن؟ ممنون از راهنماییتون فی فی جون .ایا در مورد پاس سفید برای دانشجویان اطلاعاتی دارید؟ RE: سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! - sohi - 2012-08-15 پاس سفيد ي نوع نو ويزاست ك به إفرادي ك گرين كارت دارن و نميتونن امريكا بمونن داده ميشه و اين اجازه رو ميده ك به مدت ٢ سال خارج إز امريكا باشي. در صورت نداشتن اين ويزا اگه مدت زيادي امريكا نباشي احتمال اينكه گرين كار إز شما بگيرن خيلي زياده ![]() RE: سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! - laleh 2011 - 2012-08-16 (2012-08-15 ساعت 16:47)sohi نوشته: پاس سفيد ي نوع نو ويزاست ك به إفرادي ك گرين كارت دارن و نميتونن امريكا بمونن داده ميشه و اين اجازه رو ميده ك به مدت ٢ سال خارج إز امريكا باشي. ممنون از راهنمایتون. میشه راهنماییم کنید به چه صورت میشه این نوع ویزا رو گرفت؟ چون باید زودتر اقدام کنم که بتونم برای ادامه تحصیلم به ایران برم اگه ترم مهرماه نرم اخراج میشم دیپلم و تحصیل در امریکا - nihatusa - 2012-08-16 دوستان با مدرک دیپلم تحصیل در امریکا امکان پذیره؟ RE: سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! - sohi - 2012-08-16 در جواب لاله: پيشنهاد ميكنم ب اينجا سر بزنيد. http://mohajersara.com/thread-3694.html RE: سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! - milad king - 2012-08-17 (2009-11-27 ساعت 01:45)Hamid Arastoo نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیزم. RE: سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! - nader_wanton - 2012-08-19 سلام من دیدم خیلی با معدل داغونی مثل من 12.5 کارشناسی تونستند برند امریکا برای ارشد و خوندم که مهمترین چیز فقط و فقط زبانه در درجه اول میگن کاری به معدل ندارند زیاد؟درسته؟ من رشتم برق گرایش مخابراتم.با این معدل داغون به جز زبان که دارم تقویتش میکنم چه کار باید بکن که دانشگاه پذیرشم کنند؟ دانشگاههای ارزونش کدومه؟(توان مالی زیادی ندارم) درسته الان شاید خیلیاتون بگید برو بابا دلم خوشه با این وضعیت فکرشم نکنم .اما من هدفم همینه بهشم میرسم فقط راهنمایتون نیاز دارم لطفا کمکم کنید RE: سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! - alirezagh - 2012-08-19 (2012-08-11 ساعت 09:45)bat نوشته: سلام به دوستان خوبم... عزیزان من یه کمکی میخواستم از شما... من میخوام سال تحصیلی ۲۰۱۳-۲۰۱۴ برم لوس انجلس برای خوندن کارگردانی.... تافل هم دارم... مشکله مالی هم ندارم... فقط نمیدونم کدوم دانشگاه بهتره واسم.... کسی از شما هست که اطلاع داشته باشه یا کسی رو بشناسه که بتونه کمکم کنه؟! این سایت در خصوص اطلاعات دانشگاهها، از جمله رتبه و اطلاعات پذیرش مرجع معتبریه. http://www.usnews.com/ RE: سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! - آسمان نیلگون - 2012-08-19 (2012-08-19 ساعت 06:59)alirezagh نوشته:(2012-08-11 ساعت 09:45)bat نوشته: سلام به دوستان خوبم... عزیزان من یه کمکی میخواستم از شما... من میخوام سال تحصیلی ۲۰۱۳-۲۰۱۴ برم لوس انجلس برای خوندن کارگردانی.... تافل هم دارم... مشکله مالی هم ندارم... فقط نمیدونم کدوم دانشگاه بهتره واسم.... کسی از شما هست که اطلاع داشته باشه یا کسی رو بشناسه که بتونه کمکم کنه؟! سلام دانشگاه ,ُUSC ،دانشکده سینما، بهترینه.در لوس انجلس: چیزی که متوجه شدم. و همینطور Academy Of Art ،در سن فرانسیسکو RE: سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! - bat - 2012-08-19 (2012-08-19 ساعت 06:59)alirezagh نوشته:(2012-08-11 ساعت 09:45)bat نوشته: سلام به دوستان خوبم... عزیزان من یه کمکی میخواستم از شما... من میخوام سال تحصیلی ۲۰۱۳-۲۰۱۴ برم لوس انجلس برای خوندن کارگردانی.... تافل هم دارم... مشکله مالی هم ندارم... فقط نمیدونم کدوم دانشگاه بهتره واسم.... کسی از شما هست که اطلاع داشته باشه یا کسی رو بشناسه که بتونه کمکم کنه؟! ممنونم ولی این سایت خبری هستش کلا... که دانشگاه هارو هم مثل خیلی چیزای دیگه معرفی کرده... من میخواستم بدونم که کدومشون واسه رفتن به هالیوود بهتره... راستش چیزایی رو که باید در مورد کارگردانی بدونم میدونم تا حدود زیادی ولی مهم اینه که بدونم کدوم دانشگاه رابطش با هالیوود بهتره و افراد شاغل در هالیوود بیشتر توش رفت و آمد میکنن و مثلاً اگه آدم اونجا باشه راحت تر میتونه بره.... RE: سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! - nader_wanton - 2012-08-19 (2012-08-19 ساعت 00:35)nader_wanton نوشته: سلام کسی نمیتونه جواب ما رو هم بده دلش نسوخته به حال ما ![]() RE: سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! - ابی22 - 2012-08-19 (2012-08-19 ساعت 15:42)nader_wanton نوشته:(2012-08-19 ساعت 00:35)nader_wanton نوشته: سلام درود بر شما... دانشگاه ها و کالج های آمریکا رتبه بندی دارند به عنوان مثال با رتبه 12.5 فکر نکنم بشه رفت دانشگاه هاروارد .. اما میشه در دانشگاه های یا کالج هایی که رتبه پایین تری دارند پذیرش گرفت و ادامه تحصیل داد ... برای پذیرش مدارک آخرین دوره تحصیلی و ترجمه شده آن و مدارک شخصی و مدرک زبان تافل و اسپانسر یا تمکن مالی قوی که نشون میده شما از پس هزینه های مالی و شهریه های دانشگاه بر می آیید .... بعد نامه پذیرش از دانشگاه یا کالج مورد نظر ... و رفتن به سفارت و گرفتن وقت و کل کل کردن با آفیسر جهت گرفتن ویزای تحصیلی ... هزینه دانشگاه ها از سالی 8 یا 10 هزار دلار شروع میشه الی 20 هزار یا شاید بالاتر( البته برای دانشگاه های گرون قیمت ) حالا چقدر ریال رو تبدیل به تومن کنیم . ( از شانس بد ما !!!!!!! ) RE: سوالاتی در مورد رفتن به آمریکا برای تحصیل! - nader_wanton - 2012-08-19 (2012-08-19 ساعت 17:35)ابی22 نوشته:(2012-08-19 ساعت 15:42)nader_wanton نوشته:(2012-08-19 ساعت 00:35)nader_wanton نوشته: سلام مرسی عزیز از پاسختون راستی باید مقاله من بدم بیرون اخه یسری از بچه ها شنیدم که میگن مقاله باید داشته باشی از اینجور حرفا نیازه؟(البته مشکل زیادی نیست تو این وقتی که دارم مینویسم و تحقیق میکنم)؟ اره دانشگاه هاروارد رتبه بالا داره میشه لینکی بدین که دانشگاه ها رو از نظر رتبه مقایسه کرده باشن؟ این اسپانسر یا تمکن مالی که گفتین دقیقا کارشون چیه به چه صورتی؟از کجا میتونم اطلاع ازش پیدا کنم؟ بازم مرسی |