![]() |
ایالت کارولینای شمالی - نسخه قابل چاپ +- مهاجرسرا (https://www.mohajersara.org/forum) +-- انجمن: آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-4.html) +--- انجمن: زندگی در آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-27.html) +--- موضوع: ایالت کارولینای شمالی (/thread-5676.html) |
RE: ایالت کارولینای شمالی - neda_a - 2014-03-12 Salam amoo saide aziz mamnoon az shoma k inhamesadeghane hame ro rahnamai mikonid.amoo ye soal?aya agar kesi to yeki az in ialatha ostadashe mitone vase scholarship baramoon eghdam kone.aslan nikham calorina phd bkhoonam aya tahsil vasam rayganeade1 sal? سلام عمو سعید عزیز ممنون از شما که اینهمه صادقانه همه رو راهنمایی میکنید.عمو یه سوال؟آیا اگر کسی تو یکی از این ایالتها استادش میتونه واسه اسکالرشیپ برامون اقدام کنه.اصلا میخوام کلرینا دکترا بخونم آیا تحصیل واسم رایگانه ۱ سال؟ RE: ایالت کارولینای شمالی - Saeedv13 - 2014-03-13 (2014-03-12 ساعت 23:31)y.n نوشته: با سلام خدمت استاد سعید عزیزسلام عزیز جان وقتی می خوای شهر رالی رو تصور کنی اولین چیزی که به نظرت خطور می کنه خیابون ها و مراکز خریدش نیستند. درختان بی شمارش با اکثریت بلوط هستند و سنجاب ها و خرگوش هاش. پر واضحه که سر و سامان دادن به این فضای سبز هزینه کلان و نیروی انسانی فراوانی می طلبه و در این شهر شرکت های زیادی تحت عنوان طراحی و نگهداری Landascape وجود داره. ولی برای تاسیس شرکت مطمئناً نیاز به مدارک تحصیلی مورد تایید و داشتن مجوزهای مربوطه و پس از آن رقابت با تعداد زیادی شرکت های معتبر با پیشینه چندین ساله است. البته من شنیدم که اگر به نرم افزارهای طراحی مثل اتوکد تسلط داشته باشین کارهای خوبی پیدا می کنین ولی من چون رشته ام سنخیتی با این امورات نداشته از جزییاتش بی اطلاعم. RE: ایالت کارولینای شمالی - y.n - 2014-03-13 (2014-03-13 ساعت 00:07)Saeedv13 نوشته:(2014-03-12 ساعت 23:31)y.n نوشته: با سلام خدمت استاد سعید عزیزسلام عزیز جان سعید جان با تشکر ازجوابتون من موندم تو ان ایالت کارولینای شمالی با اینهمه طبیعت منحصر به فرد و قیمتهای عالی مسکن چرا مردم هزینه سنگین کالیفرنیا رو قبول میکنن. اگر ممکنه در مورد آب و هوا بیشتر صحبت کنید مثل دمای سال. رطوبت .بارندگی و غیره. RE: ایالت کارولینای شمالی - Saeedv13 - 2014-03-13 (2014-03-12 ساعت 23:59)neda_a نوشته: Salam amoo saide aziz mamnoon az shoma k inhamesadeghane hame ro rahnamai mikonid.amoo ye soal?aya agar kesi to yeki az in ialatha ostadashe mitone vase scholarship baramoon eghdam kone.aslan nikham calorina phd bkhoonam aya tahsil vasam rayganeade1 sal?ندا خانم شما به من لطف داری و منم به شما ارادت دارم ولی ما آخرش نتونستیم شما رو متقاعد کنیم که پست هاتون رو پینگلیش ننویسین و این همه بند 7 قوانین مهاجرسرا رو نقض نکنین ![]() ![]() (2014-03-13 ساعت 03:02)y.n نوشته: ...اگر ممکنه در مورد آب و هوا بیشتر صحبت کنید مثل دمای سال. رطوبت .بارندگی و غیره.من هنوز یک سال کامل اینجا نبودم. تازه هفت ماهم تموم شده ![]() RE: ایالت کارولینای شمالی - 2013selectee - 2014-03-13 (2014-03-13 ساعت 08:34)Saeedv13 نوشته:(2014-03-13 ساعت 03:02)y.n نوشته: ...اگر ممکنه در مورد آب و هوا بیشتر صحبت کنید مثل دمای سال. رطوبت .بارندگی و غیره.من هنوز یک سال کامل اینجا نبودم. تازه هفت ماهم تموم شده از اونجاییکه اومدن شما مصادف با رفتن ما از رالی بود، میتونم در مورد ماه می و جون عرض کنم که به مراتب قابل تحمل تر از هوای شمال ایران بود. من تجربه 4 سال زندگی دانشجویی تو شهر آمل رو دارم و هوای رالی واسه من که از هوای گرم و شرجی متنفرم، زیاد آزار دهنده نبود. راستی عمو سعید گل یه سر هم به اینجا بزنید لطفا. RE: ایالت کارولینای شمالی - Saeedv13 - 2014-03-30 آگهی اجاره منزل در رالی RE: ایالت کارولینای شمالی - rimaya - 2014-03-31 (2014-03-13 ساعت 03:02)y.n نوشته:(2014-03-13 ساعت 00:07)Saeedv13 نوشته:(2014-03-12 ساعت 23:31)y.n نوشته: با سلام خدمت استاد سعید عزیزسلام عزیز جان به نظر من حرف خوبی زدید شما ، اون هایی که آشنا ندارن تو کالیفرنیا بی خودی به خودشون سختی میدن ، البته یک سری هم دوست دارن تو محیط ایرانی باشن و ... ضمنن من زیاد چیز خاصی تو کالیفرنیا ندیدم به نظرم شرق آمریکا زیبا تر بهتر باشه برای زندگی RE: ایالت کارولینای شمالی - rimaya - 2014-04-03 رفقا وضع حمل و نقل عمومی تو شارلوت و رالی چه جوریاس ؟ اصلن داره ؟ RE: ایالت کارولینای شمالی - frozen mind - 2014-04-03 (2014-03-13 ساعت 08:34)Saeedv13 نوشته: من هنوز یک سال کامل اینجا نبودم. تازه هفت ماهم تموم شدهعموسعید عزیز، شما یک روز هم که در جایی اقامت داشته باشی، با هوش و فراستی که داری می تونی همه جور اطلاعات دقیق مورد نیازت رو بدست بیاری! ![]() دوستان می تونن اطلاعات کامل درباره آب و هوای رالی رو در اینجا مطالعه کنن. نمودار زیر که از اینجا گرفته شده هم اطلاعات خوبی راجع به دمای هوای رالی میده. همون طور که دیده میشه، دایره های قرمز مربوط به بیشینه و آبی نفتی (؟) کمینه دما، نارنجی میانگین بیشینه و آبی میانگین کمینه دمای ثبت شده تاکنون هستن. بالاترین دمای ثبت شده در جولای (42 درجه) مربوط به سال 2011 و کمترین دمای ثبت شده در ژانویه (21-) ربوط به سال 1985 است. این هم میزان بارش در ماه های سال: RE: ایالت کارولینای شمالی - Saeedv13 - 2014-04-04 (2014-04-03 ساعت 09:46)rimaya نوشته: رفقا وضع حمل و نقل عمومی تو شارلوت و رالی چه جوریاس ؟ اصلن داره ؟شارلوت رو که اطلاع ندارم ولی رالی اتوبوس های CAT رو داره که برای افراد بالای 65 سال و زیر 12 سال مجانی هست. ولی به نظر من جز در محدوده داون تاون و محلات دانشجو نشین مثل خیابون گورمن (Gorman Street) زیاد نمیشه روی این سیستم حمل و نقل حساب کرد. اتوبوس ها در ساعات پیک کاری هر نیم ساعت و در ساعات غیر پیک هر یک ساعت به یک ایستگاه خاص می رسند. برای این که بدونین کی اتوبوس بعدی به ایستگاه می رسه چندین راه وجود داره: از دانلود اپلیکیشن مربوطه تا استفاده از SMS. برای اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید. نقشه مسیر حرکت اتوبوس رو ضمیمه پست کردم که از لینک بالا گرفته بودم. RE: ایالت کارولینای شمالی - Saeedv13 - 2014-04-15 Lake Wheeler 13 آپریل 2014 RE: ایالت کارولینای شمالی - amirhr123 - 2014-04-16 [/quote] سلام عمو سعید ما به همراه دوست گرامی 2013selecteeهمزمان در رالی بودیم چیزی که خیلی برای من تازگی داشت در ماه جون و جولای با اینکه بارون میامد ولی همه acماشین و روشن میکردن و بسیار هوای دلچسب و مطلوبی داشت و اگر میخواهید واقعا بهشت توی NC ببینی یه سری به اشویل و چیمنی راک بزنید.و نزدیک ترین بیچ تاپ سل است که اختلاف چند ساعتی دو گونه هوای متفاوت کوهستان ودریا را تجربه خواهید کرد. RE: ایالت کارولینای شمالی - amirhr123 - 2014-04-16 [quote='Saeedv13' pid='479238' dateline='1397521684'] [b[/quote عمو سعید اگه میشه چند وقت دیگه که وقت شنا میشه یه سری به جردن لیک بزن و چند تا عکس قشنگ برامون بزار با پرداخت 6دلار امکانات خوبی برای شنا و گذراندن ویکند خواهید داشت ادرسش امتداد اتوبان64 و نزدیک یک ربع با ماشین راه است خوش باشی. RE: ایالت کارولینای شمالی - valencia - 2014-04-25 (2014-04-24 ساعت 00:09)babak_m نوشته: سلام عمو سعید وضعیت کار صنایع چوبی در کارولینا شمالی (رالی ،شارلوت و.....)چطوره من عمران خوندم ولی چند سالی تو کار مبلمان بطور حرفه ای کار میکنم میشه در این حرفه کاری پیدا کرد ؟ ممنون میشم جواب بدید........... مرکز و بورس مبل آمریکا تا چند سال پیش های پوینت بود و کل مبل های آمریکا اینجا تولید می شد ولی الان دیگه همه اون کارخونه ها بسته شدن و به جاش از چین مبل وارد میشه RE: ایالت کارولینای شمالی - babak_m - 2014-04-26 (2014-04-25 ساعت 09:58)valencia نوشته:والنسیا عزیز با سپاس از پاسخ شما یعنی کل صنعت مبلمان آمریکا تعطیل شده یا تولید پایین اومده در کل میخوام بدونم رو اینکار میشه حساب کرد یا نه ؟(2014-04-24 ساعت 00:09)babak_m نوشته: سلام عمو سعید وضعیت کار صنایع چوبی در کارولینا شمالی (رالی ،شارلوت و.....)چطوره من عمران خوندم ولی چند سالی تو کار مبلمان بطور حرفه ای کار میکنم میشه در این حرفه کاری پیدا کرد ؟ ممنون میشم جواب بدید........... |