(2013-06-28 ساعت 11:13)Alirezaa2013 نوشته: با سلام و عرض تبريك به mohammad-rو soroushmm عزیز و همه دوستان كلير شده هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااا آقاي mohamad-r ميشه بگين فرم 9 سئوالي رو كي ازتون خواستن؟
و راجع به تاريخ آپديتاتون هم بگين.
سلام من 20 فوریه مصاحبه داشتم و چند روز صبر کردم فرم 9 سوالی را نفرستادند بنابراین email زدم و اگه اشتباه نکنم 26 فوریه فرم را فرستادند که تکمیل کردم و 28 فوریه برایشان ارسال نمودم.
تاریخ آپدیت ها هم به این صورت بود:
06 و 07 و 08 و 14 مارچ-16 و 24 و 26 آپریل- 12 و 13 و 17 و 18 و 20 و21 و 24 ژوئن
با سلام از طرف خودم و همسر عزیزم به همه عزیزان دوستان کلیر شده تبریک میگم و امیدوارم با سلامتی و خوشی ویزاتون رو هم بگیرید و بازم آرزو دارم که بقیه دوستانمون هم که کلیر نشدند و با صبر و شکیبایی منتظرن به زودی خبرهای خوش کلیر شدنشون برسه انشاا.. اینو از صمیم قلبم میگم و از خدا میخوام هر چه زودتر همه عزیزان منتظرم رو خوشحال کنه . همگی موفق و سربلند باشید. و از همه مدیران این سایتها هم بینهایت تشکر میکنم که با تمام زحمتهاشون همه رو راهنمایی و قوت قلب میدن. پاینده باشید و موفق.
دوستای عزیزم تو برگه صورتی که دادن یه آدرس بیشتر نیست که باید چک کنیم جریان سایت به زبان ترکی چیه که آپدیتاشم متفاوته لطفا منم راهنمایی کنید از این به بعد این سایتم باید چک کنم؟
(2013-06-28 ساعت 12:06)A.d نوشته: دوستای عزیزم تو برگه صورتی که دادن یه آدرس بیشتر نیست که باید چک کنیم جریان سایت به زبان ترکی چیه که آپدیتاشم متفاوته لطفا منم راهنمایی کنید از این به بعد این سایتم باید چک کنم؟
(2013-06-28 ساعت 12:06)A.d نوشته: دوستای عزیزم تو برگه صورتی که دادن یه آدرس بیشتر نیست که باید چک کنیم جریان سایت به زبان ترکی چیه که آپدیتاشم متفاوته لطفا منم راهنمایی کنید از این به بعد این سایتم باید چک کنم؟
به فروم کلیرنس خوش آمدید!!!!
والا دیگه بروبکس ته همه چیزو درآوردن، سایت CEAC سایت CSC سایت آنکارا به زبان های انگلیسی و ترکی....
الان بچه دارن پیج فارسی سفارت رو طراحی میکنن که دیگه کاملاً یوزر فرندلی باشه!!! این لینک ترکی صفحه ای که تو برگه ای که سفارت بهتون داده هست، هر 2 تاشو چک کن یه وقتایی!
با آرزوی کلییر شدن تمام دوستان همیشه همراه مهاجرسرایی
و تشکر از مدیران دلسوز مهاجرسرا
کیس ما هم تو سایت ترکی اعلام شد
ولی باورم نمیشه کلییر شدیم!
حالا به نظرتون این هفته بریم؟شاید بهتر باشه ایمیل بهشون بزنیم.کسی از دوستان متن مناسب ایمیل میتونه بزاره واسمون لطفا؟
درود بر همه دوستان
خوب تبریک به دوستانی که امروز کیلیر شدن، هر چند که آنکارا واقعاً بر خلاف انتظارمون در این ماه از ماههای قبل، کمتر متقاضیان رو کیلیر کرده. تازه در سایت زبان انگلیسی که این 14 کیس جدید رو هنوز وارد نکرده، معلوم نیست متصدی مربوطه حواسش کجاست و مشغول چه کاریه که اینقدر داره سوتی میده...
خوب با این حساب که امروز 28 می هستش و بعید میدونم که دیگه امروز دوباره کیسی رو آنکارا اعلام کنه، کل کیلیر شده های این ماه آنکارا تعدادشون به 23 نفر میرسه که این به نظر من یعنی هیچی (نسبت به ماههای قبل) واقعاً نمیدونم چه سیاستی رو سفارت در پیش گرفته، فقط ایشالله که هر چه زودتر یه تغییر اساسی در روند کاراشون بدن...
راستی همینجا اعلام میکنم بنده امروز وارد 200 = 100 * 2 روز شدم. یعنی اینکه وارد دومین صدۀ انتظارم شدم...
دیگه حالتام قاطی پاطی شده،یه کمی خوشحال، یه کمی ناراحت و یه کمی خنثی ....
تبرييييييييييك صميمانه به كلير شده هاي عزيز، اميدوارم ساير دوستان هم بزودي كلير بشن اميدوارم محمد فضلي عزيز هم كلير شده باشه كه اين "خدايا" گفتنش غم تموم عالم رو تو قلب من ميريزه.