مهاجرسرا
گرفتن گواهی نامه - نسخه قابل چاپ

+- مهاجرسرا (https://www.mohajersara.org/forum)
+-- انجمن: آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-4.html)
+--- انجمن: زندگی در آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-27.html)
+---- انجمن: تهیه امکانات اولیه زندگی (https://www.mohajersara.org/forum/forum-39.html)
+----- انجمن: خودرو و گواهینامه رانندگی (https://www.mohajersara.org/forum/forum-41.html)
+----- موضوع: گرفتن گواهی نامه (/thread-1762.html)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

گرفتن گواهی نامه - f.o - 2009-09-20

سلام
بچه ها می دونید که می شه امتحات ایین نامه رو جزوشو از جایی گیر اورد تا قبل از رفتن بخونیم که تا رفتیم امتحان بدیم

RE: گرفتن گواهی نامه بین المللی در ایران - pegah - 2009-09-29

f.o نوشته: سلام
بچه ها می دونید که می شه امتحات ایین نامه رو جزوشو از جایی گیر اورد تا قبل از رفتن بخونیم که تا رفتیم امتحان بدیم

حتما این کار را بکنید. چون قوانینشون با ایران خیلی فرق میکند. بنظر من همون 10 روز هم زیاده و خطرناک!!!!

گرفتن گواهینامه - s..setare - 2009-11-10

سلام
میشه از بچه ها که گواهینامه در امریکا گرفتند بپرسم ایا معاینه چشم هم دارد؟ واینکه عکس می خواهد یا نه؟اگر اره عکس لاتاریمون را ببریم؟
مرسی

RE: سفر به امریکا - laili - 2009-11-11

(2009-11-10 ساعت 23:38)s..setare نوشته:  سلام
میشه از بچه ها که گواهینامه در امریکا گرفتند بپرسم ایا معاینه چشم هم دارد؟ واینکه عکس می خواهد یا نه؟اگر اره عکس لاتاریمون را ببریم؟
مرسی

ستاره جان بله معاینه ی چشم داره ولی همون جا جلوی گیشه خودشون یه تابلو دارن که روش حروف A B C D نوشته شده در سایز های مختلف و سی ثانیه هم طول نمیکشه...در مورد عکس هم خودشون میگیرند و احتیاجی نیست شما عکس ببری................

RE: گرفتن گواهینامه - Hojjat - 2009-11-11

چون سوال شما ربطی به تاپیک قبلی نداشت، به یک تاپیک جدید منتقل کردم. لطفاً نوشته‌های هر تاپیک رو فقط به موضوع همون تاپیک محدود کنید.

RE: گرفتن گواهینامه - sib 24 - 2010-07-19

سلام دوستان.من امروز تو ایالت تگزاس رفتم امتحان آئین نامه بدم.گفتن چند ماه که قانون عوض شده.قبل از امتحان آئین نامه باید یه دورهٔ ۶ساعت آموزش با اینترنت ببینیم تا اجازه امتحان بدن.کسی تجربشو داره ؟؟یا من اولین نفرم؟اگه کسی شرایط منو داشته لطفا بگه.

مرسی‌

RE: گرفتن گواهینامه - hoda_ch - 2010-07-20

دوست عزیز به نظر می رسه از بین مهاجرسرایی های ساکن دالاس شما اولین نفر باشید.

RE: گرفتن گواهینامه - seravin - 2010-07-20

(2010-07-19 ساعت 21:12)sib 24 نوشته:  سلام دوستان.من امروز تو ایالت تگزاس رفتم امتحان آئین نامه بدم.گفتن چند ماه که قانون عوض شده.قبل از امتحان آئین نامه باید یه دورهٔ ۶ساعت آموزش با اینترنت ببینیم تا اجازه امتحان بدن.کسی تجربشو داره ؟؟یا من اولین نفرم؟اگه کسی شرایط منو داشته لطفا بگه.

مرسی‌
فکر میکنم هیوستون همچین قانونی داشته باشه شما کدوم شهر هستید؟

RE: گرفتن گواهینامه - sib 24 - 2010-07-20

ارلینگتون.شما اطلاع دارید؟

RE: گرفتن گواهینامه - seravin - 2010-07-20

(2010-07-20 ساعت 09:26)sib 24 نوشته:  ارلینگتون.شما اطلاع دارید؟
پلینو همچین قانونی نداره ولی کلا قوانین ایالتی تو آمریکا حتی شهر به شهر تغییر میکنه ولی این رو میدونم که یکسری از شهرهای تگزاس برای گرفتن گواهینامه نیاز به گذراندن دوره دارن

RE: گرفتن گواهینامه - sib 24 - 2010-08-06

سلام دوستان.من رفتم امروز امتحان شهرمو بدم گفتن تا گرین کارت نداشته باشی‌ اجازه امتحان شهرو نداری

RE: گرفتن گواهینامه - seravin - 2010-08-07

(2010-08-06 ساعت 20:52)sib 24 نوشته:  سلام دوستان.من رفتم امروز امتحان شهرمو بدم گفتن تا گرین کارت نداشته باشی‌ اجازه امتحان شهرو نداری
ما پلینو هستیم و با ویزا گواهینامه گرفتیم واقعا خیلی جالبه از پلینو تا آرلینگتون بیشتر از 30 دقیقه راه نیست ولی قوانینشون فرق میکنه
البته من فکر میکنم کسی که این مطلب رو به شما گقته اطلاعات کافی در این زمینه نداشته چون ویزای ما I-551 هستش و ویزای مهاجرتیه فکر میکنم اگر بهش این مطلب رو تاکید میکردید احتمالا نظرش عوض میشد

RE: گرفتن گواهینامه - sib 24 - 2010-08-07

(2010-08-07 ساعت 01:06)seravin نوشته:  
(2010-08-06 ساعت 20:52)sib 24 نوشته:  سلام دوستان.من رفتم امروز امتحان شهرمو بدم گفتن تا گرین کارت نداشته باشی‌ اجازه امتحان شهرو نداری
ما پلینو هستیم و با ویزا گواهینامه گرفتیم واقعا خیلی جالبه از پلینو تا آرلینگتون بیشتر از 30 دقیقه راه نیست ولی قوانینشون فرق میکنه
البته من فکر میکنم کسی که این مطلب رو به شما گقته اطلاعات کافی در این زمینه نداشته چون ویزای ما I-551 هستش و ویزای مهاجرتیه فکر میکنم اگر بهش این مطلب رو تاکید میکردید احتمالا نظرش عوض میشد

سلام.مشکل اینجاست که من در آخرین لحظات باطل شدن ویزام در ایران بودم.۱۱ جولای ویزام باطل میشد اگه نمیومدم.من ۱۴ جون در آمریکا بودم.و امروز تو ادارهٔ راهنمایی رانندگی بهم گفتن ویزات باطله و بدون گرین کارت شما اجازه امتحان نداری.اعصابم خیلی‌ داغونه

RE: گرفتن گواهینامه - seravin - 2010-08-07

(2010-08-07 ساعت 12:14)sib 24 نوشته:  

سلام.مشکل اینجاست که من در آخرین لحظات باطل شدن ویزام در ایران بودم.۱۱ جولای ویزام باطل میشد اگه نمیومدم.من ۱۴ جون در آمریکا بودم.و امروز تو ادارهٔ راهنمایی رانندگی بهم گفتن ویزات باطله و بدون گرین کارت شما اجازه امتحان نداری.اعصابم خیلی‌ داغونه
ببینید یه مهری تو صفحه روبروی ویزای شما زدن دقیقا تاریخ اون مهر رو نگاه کنید از روز ورودتون تا یک سال بعدش اعتبار داره
تو آمریکا از این اتفاقات زیاد دیدیم چون واقعا سیستم اداری خیلی قوی و بی نقصی ندارن تو یه اداره دو تا حرف مختلف از دو تا کارمند میشنوید.
شما مطمئن باشید که با همین ویزا میتونید گواهینامه بگیرید به نظر من یکبار دیگه مراجعه کنید و براشون کامل توضیح بدید

RE: گرفتن گواهینامه - balot - 2010-10-27

سلام
میشه لطف کنید بگین آدرس اینجایی که می گین کجاست؟چون همچین چیزی بعید بعید به نظر میرسه