![]() |
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - نسخه قابل چاپ +- مهاجرسرا (https://www.mohajersara.org/forum) +-- انجمن: آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-4.html) +--- انجمن: ویزای گوناگونی (Diversity Visa) (https://www.mohajersara.org/forum/forum-5.html) +---- انجمن: گرين كارت لاتاری ۲۰۱۴ (https://www.mohajersara.org/forum/forum-87.html) +----- انجمن: برندگان گرین کارت لاتاری ۲۰۱۴ (https://www.mohajersara.org/forum/forum-92.html) +----- موضوع: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ (/thread-7008.html) |
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - aghaghia - 2014-03-10 دوستان با عرض پوزش مشکلی برای تاپیک انتظار مصاحبه بوجود اومده، و احتمالا من اشتباها این تاپیک رو حذف کردم!!!! ادامه گفتگوها در مورد نامه دوم و امادگی برای مصاحبه رو در این تاپیک جدید انجام بدید لطفا!!! :Shy: دوستان پس از کارنت شدن، بزودی برای شما نامه دعوت به مصاحبه معروف به نامه دوم که حاوی زمان و مکان مصاحبه شماست، در سایت دی وی لاتـــــــــــــاری یعنی همان سایتی که برنده شدنتان در ان چک کردید جایگزین نامه برنده شدنتون (معروف به نامه اول) خواهد شد، که البته اگر شما فرم هایتان را دیر برای کی سی سی فرستاده باشید ممکن است دیرتر از کیس نامبرهایی که به کیس نامبر شما نزدیکند به مصاحبه دعوت شوید. از وقتی کارنت میشوید بین 1 هفته تا 1 ماه زمان میبره که این ارسال نامه دوم اتفاق بیفته، پس اگر نامه دوم شما دیر روی سایت آمد نگران نباشید. همه کسانی که کارنت میشوند اگر فرم های خود را برای کی سی سی بفرستند نامه دوم (نامه حاوی مکان و زمان مصاحبه) را دریافت خواهند کرد و به مصاحبه دعوت خواهند شد. دوستانی که کارنت شدند به دنبال گرفتن وقت از دکتر معتمد سفارت، بلیط رفت و برگشت، نامه تمکن مالی از بانک و یا تهیه مدارک لازم برای اسپانسر و همینطور کارت زرد واکسیناسیون ( اگر از قبل کارت رو نگرفتید) و مـــــــــــــــدارک لازم برای ارائه در روز مصاحبه (مدارک و ترجمه هایشان) باشند. دوستان، پروسه لاتاری زمانبر هست (بین 6 تا 18 ماه از زمان اعلام نتایج در ماه می) و به کیس نامبرتون هم بستگی داره، هر چی بیشتر باشه، دیرتر به مصاحبه خواهید رفت. همین طور اگر شما کیس نامبر پایینی داشته باشید ولی فرم ها را دیر بفرستید، با این که کارنت شدید، ممکنه دیرتر براتون زمان مصاحبه بیاد....پس بدون نگرانی به دنبال انجام سایر کارها و آموزش زبان باشید. ** مصاحبه در 3 سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان به زبان فارسی می باشد. آخرین نکته: دوستانی که در سفارت آنکارا مصاحبه میشوند، باید 15 روز قبل از مصاحبه ترجمه مدارکشون رو برای این سفارت پست کنند. (ایمیل ممکن نیست) RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - Tabassomshojaat - 2014-03-10 (2014-03-10 ساعت 20:46)aghaghia نوشته: دوستا با عرض پوزش مشکلی برای تاپیک انتظار مصاحبه بوجود اومده، و احتمالا من اشتباها این تاپیک رو حذف کردم!!!! ادامه گفتگوها در مورد نامه دوم و امادگی برای مصاحبه رو در این تاپیک جدید انجام بدید لطفا!!! :Shy: خانم اقاقياي نازنين، حتما كلي بابت كارنت شدن خوشحالين كه اشتباهي حذف كردين ???? RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - aghaghia - 2014-03-10 (2014-03-10 ساعت 20:54)Tabassomshojaat نوشته:(2014-03-10 ساعت 20:46)aghaghia نوشته: دوستا با عرض پوزش مشکلی برای تاپیک انتظار مصاحبه بوجود اومده، و احتمالا من اشتباها این تاپیک رو حذف کردم!!!! ادامه گفتگوها در مورد نامه دوم و امادگی برای مصاحبه رو در این تاپیک جدید انجام بدید لطفا!!! :Shy: نه عزیزم اتفاقا یکم عصبانی بودم که این عصبانیت کار دستم داد!!!! داشتم چند تا پست رو از تاپیک بولتن میاوردم توی تاپیک انتظار مصاحبه که این اتفاق افتاد!!!! RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - imandimo - 2014-03-10 سلام ف وقتتون بخیر، چند تا سوال داشتم: 1. نامه تمکن مالی زمان حداکثر و حداقل گرفتن آن از بانک چه قدر است؟ مصاحبه ما هفته اول اردیبهشت هست(الان اگه نامه تمکن بگیرییم زود هست؟) . 2. و اینکه ما اگر پول را فقط به مدت 3 روز در حساب برزیم و نامه بگیریم مشکلی پیش میاید؟ 3. 3 نفر هستیم چه مبلغی مناسب است که در حساب داشته باشیم که آسوده خاطر باشیم؟ 4. قسمت مدارک ترجه را مطالعه کردم و اونطور که فهمیدم ترجه ریز نمرات لازم نیست، درسته؟ با تشکر از همه زحمات خالصانه شما RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - Sam2014 - 2014-03-10 (2014-03-10 ساعت 21:23)imandimo نوشته: سلام ف وقتتون بخیر،سلام به شما - امضاتون را درست کنید تا با شرایط کیستون آشنا بشیم. - جواب سوال های 1 تا 3 در تاپیک " نداشتن اسپانسر و راه حل ها" - جواب سوال 4 همانطور که گفتید در تاپیک" ترجمه مدارک و ...." - الان ممکنه اقاقیای عزیز رو باز عصبانی کنید چون جای سوال هاتون توی این تاپیک نبود ![]() در خدمتیم RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - Sara_lphmkf - 2014-03-10 آرزو مي كنم نامه دوم اقاقياي عزيز زود تر از همه حتي خود من بياد تا يكم سر حال بشه، خسته نباشي ، RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - aghaghia - 2014-03-10 (2014-03-10 ساعت 21:54)Sara_lphmkf نوشته: آرزو مي كنم نامه دوم اقاقياي عزيز زود تر از همه حتي خود من بياد تا يكم سر حال بشه، خسته نباشي ، خیلییی ممنون عزیزم، امیدوارم که واسه همه همزمان بیاد که همه خوشحال بشن ![]() RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - m_nikparvaz - 2014-03-11 دوستان کارنت شده ماه اپریل لطفا بعد از دریافت نامه دوم اعلام کنید [/code] RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - spring4940 - 2014-03-11 سلام دوستان من از اعضای جدید هستم که متاسفانه دیر مدارکمو برای kcc ارسال کردم. شما میدونین با وجود کیس نامبر 10xx وقتی فرمهای اولم را ماه پیش ارسال کردم و زمان کارنت شدنم هم گذشته کی ممکنه وقت سفارت بدهند؟ آیا کسی مشابه شرایط من را در سالهای قبل دیده؟ متاسفانه من چند بار سوالمو تکرار کردم اما نمیدونم به چه دلیل سوالم حذف شده؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنین!!! RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - m_nikparvaz - 2014-03-11 [quote='spring4940' pid='469431' dateline='1394490287'] سلام دوستان من از اعضای جدید هستم که متاسفانه دیر مدارکمو برای kcc ارسال کردم. شما میدونین با وجود کیس نامبر 10xx وقتی فرمهای اولم را ماه پیش ارسال کردم و زمان کارنت شدنم هم گذشته کی ممکنه وقت سفارت بدهند؟ آیا کسی مشابه شرایط من را در سالهای قبل دیده؟ متاسفانه من چند بار سوالمو تکرار کردم اما نمیدونم به چه دلیل سوالم حذف شده؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنین!!! [/quot دوست عزیز شما باید در سایت منتظر نامه دوم باشید انشاله هر چه زودتر شاهد نامه دوم باشید RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - sami8000 - 2014-03-11 یکی بیاد بگه نامه دومم اومد یه خورده یخ این صفحه بشکنه دیگه.... RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - demented - 2014-03-11 (2014-03-10 ساعت 20:46)aghaghia نوشته: دوستان با عرض پوزش مشکلی برای تاپیک انتظار مصاحبه بوجود اومده، و احتمالا من اشتباها این تاپیک رو حذف کردم!!!! ادامه گفتگوها در مورد نامه دوم و امادگی برای مصاحبه رو در این تاپیک جدید انجام بدید لطفا!!! :Shy: من یک سری از انتظاراتم رو توی اون تاپیک جا گذاشتم ![]() 1 سئوالی همینجوری اومد تو ذهنم اونم اینکه این عکسایی که باید به سفارت و دکتر بدیم رو الان بریم بگیریم ؟ میدونم که عکس باید جدید باشه ، پارسال دوست من به دلیل اینکه عکس هاش جدید نبود کلیر خورد. این خودش 1 نکته برای دوستان که قبل از مصاحبه عکس یادشون نره ![]() RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - ماتیتی - 2014-03-11 (2014-03-11 ساعت 02:54)spring4940 نوشته: سلام دوستان سلام تقریبا وضع مشابهی دیدم. نامه دومتون باید یک تا دو ماه بعد ار دریافت مدارکتون بیاید و مصاحبتون باید یک تا دو ماه بعد از نامه دوم باشه. RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - aghaghia - 2014-03-11 (2014-03-11 ساعت 21:48)demented نوشته:(2014-03-10 ساعت 20:46)aghaghia نوشته: دوستان با عرض پوزش مشکلی برای تاپیک انتظار مصاحبه بوجود اومده، و احتمالا من اشتباها این تاپیک رو حذف کردم!!!! ادامه گفتگوها در مورد نامه دوم و امادگی برای مصاحبه رو در این تاپیک جدید انجام بدید لطفا!!! :Shy: من شرمنده انتظارات شما هستم ![]() در زمان مصاحبه نباید بیشتر از 6 ماه از زمانی که عکس رو گرفتین گذشته باشه... RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۴ - Sara_lphmkf - 2014-03-12 حوووووورااااااا من نامه دومم اومد دوستان زياد هيجان زده نشيد داشتم براي دروغ سيزدهم تمرين مي كردم، اونقدر اينجا سوت و كوره كه آدم دلش مي گيره، من كه اونقدر صفحه برندشنمو چك كردم كه فكر كنم اصلا كلا منو حذف كنند( حذف رو درست نوشتم آيا؟) |