(2011-03-04 ساعت 01:19)plusmonde نوشته: با سلام خدمت دوستان
من و همسرم حدود 10 سال هست كه در زمينه مديريت تبليغات، بازاريابي و برنامه نويسي فعاليت مي كنيم، يكي از دوستان كه چندين سال هست كه در كانادا شركت كامپيوتري داره و ما چند تا پروژه براش انجام داديم حاضر شده براي ما Job Offer بده، فقط 3 تا سوال دارم. ( البته ما الان 8ماه است كه يك شركت تبليغاتي در كانادا ثبت كرديم كه 51 درصد سهام به نام يك كانادايي و 49 درصد به نام ما دو نفر مي باشد)
1- آيا هر دو مي تونيم همزمان اقدام كنيم ؟
2- اون شخص اصلا نمي دونه چطوري job offer بگيره و به من ايميل زده كه متن درخواست job offer براش بفرستم، آيا همچين چيزي هست ؟
3- آيا اين پروسه براي اون شركت هزينه داره ؟
با اجازه دوستان
1-هر دو نفر می تونید بروید چون شما خانواده هستید و می توانید ثابت کنید که ایشان همسر شما هستند(ترجمه سند ازدواج)
2-برای من نامفهومه بهتره دوستان دیگر جواب بدهند اما به کسی بطور جدی اعتماد نکن
3-تا جائی که میدانم نه
امروز ایمیلی دریافت کردم که 3 تا شغل از 29 شغل مورد درخواست اداره مهاجرت کانادا حذف شدند که یه کم بهم شوک داد ضمنا تو ایمیل گفته شده بود که 26 تا 30 جون در مورد پذیرش افراد متخصص تصمیم گیری میشه و تغییراتی بوجود خواهد آمد و از 1 جولای تغییرات جدید اجرا می شود که با این حساب بعضی از ما شانس خود را ازدست خواهیم داد
دوستان طبق گفته وکیل سوءپیشینه یک سال اعتبار داره و قبل از رفتن به کانادا می بایست دوباره گرفت اگر دوستان این گواهی را دریافت کردند به چه طریق می توان از اداره آگاهی درخواست کرد؟نیاز به نامه کتبی از جائی هست؟؟