2011-03-29 ساعت 08:48
(2011-03-28 ساعت 18:56)rayan.s نوشته:(2011-03-28 ساعت 12:07)afroz1 نوشته: با سلامافروز خانوم؟! شما فردا رسیدن یه حساب تو یه بانک آمریکایی باز کنید و از خانواده بخواید پول را از ایران به اون حساب واریز کنند. پولم ظرف 4-5روز کاری به حسابتان میاد.موفق باشید
سوالی که داشتم ا ینه که من نمی خوام به خاطر مسائل امنیتی چون یه خانم تنها هستم با خودم پول زیادی ببرم اگه بخوام از اینجا بفرستند من که اواین باره که میرم نه کردیت دارم نه حساب بانکی چیکار باید بکنم؟ آیا صرافی ها که میخوان بفرستند به چه حسابی بفرستند/. و آیا می شه اعتماد کرد؟ این موضوع با عث نگرانی من می باشد.
با تشکر فراوان
افروز
دوست عزیز شما تازگی اینکارو کردین ؟؟!! تمامی روابط بانکی ایران و آمیرکا قطع هستش و تحت نظارت شدید آمریکاییها هست..اگر منظورتون از طریق صرافی هست که اون هم هر صرافی انجام نمیده و صرافیهای معتبر و قوی که مورد اعتماد باشن این ترنسفر رو از طریق کشور ثالث به طور غیر مستقیم انجام میدهند...( توضیحم بیشتر برای شفاف سازی صحبت رایان عزیز بود.)
موفق باشید.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA
U.S Citizen
Los Angeles, CA
Nothing is impossible