2011-03-29 ساعت 11:06
سلام
بله یکی از دوستان من براش ÷یش اومد که کلیرنسش اومد و شماره اش اعلام شد و رفت سفارت و ÷اسهارو تحویل داد و اومد بعد از 3 روز که یو پی اس پاسهارو آورد هیچ ویزایی نداشت وقتی مجدد مراجعه کرد گفتند مدارک ناقصه و اسپانسر مورد قبول نیست و .... و خلاصه گفتند اسپانسر دیگه بیار و اونم 2 هفته ای معطل شد و یکی دیگه آورد و بالاخره ویزا گرفت.
بله یکی از دوستان من براش ÷یش اومد که کلیرنسش اومد و شماره اش اعلام شد و رفت سفارت و ÷اسهارو تحویل داد و اومد بعد از 3 روز که یو پی اس پاسهارو آورد هیچ ویزایی نداشت وقتی مجدد مراجعه کرد گفتند مدارک ناقصه و اسپانسر مورد قبول نیست و .... و خلاصه گفتند اسپانسر دیگه بیار و اونم 2 هفته ای معطل شد و یکی دیگه آورد و بالاخره ویزا گرفت.
(2011-03-22 ساعت 18:01)sunrise نوشته: با سلام و تبریک عید به همگی ، امیدوارم تک تک دوستان مهاجرسرایی سال خوب و خوش و پر برکتی داشته باشند.
من میخواستم ببینم آیا کسی از دوستان بوده که بعد از اینکه کلیرنسشون اومد و به سفارت مراجعه کردند و پاسپورت هارو برای اخذ ویزا به سفارت دادند ،ویزای یک نفر از اعضای خانواده رو ندهند و برگه آبی بهش داده باشند؟ و اگر بوده کلیرنسشون چقدر طول کشیده ؟
با تشکر
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.