2011-04-07 ساعت 03:31
(2011-04-07 ساعت 02:56)asal.baby نوشته: روزالینا و یاس بانویه عزیز ممنون به خاطر جوابتون
من عکسه زیادی با نامزدم ندارم یه چند تایی و جایه زیادی هم با هم نرفتیم تو ترکیه هم همدیگه رو دیدیم چون نمیتونست بیاد ایران این برایه من مشکل ساز میشه ؟در ضمن من تفاوت سنی زیادی با نامزدم دارم یعنی ایشون خیلی از من بزرگتر هستن ولی نامزدیه من صوری نیست و واقعیه ولی خیلی نگرانم نمیدونم در این رابطه چه سوالهایی ازم میکنن و من چی باید جواب بدم اگه چیزی در این مورد میدونید راهنماییم کنید ممنون میشم .
سلام عزیزم،
من شاید حدودن 10 تا عکس داشتم. فاصله سنی ام هم با نامزدم خیلی زیاده. نامزدم رو هم تو ایران ندیدم، جای دیگه ای هم دیگه رو دیدیم. مامور سفارت ازم درباره فاصله سنی مون و اینکه خانوادم چی فکری می کنن سوال کرد و من هم جوابشو دادم. یه سوال بیشتر در این مورد نپرسید. من وقتی برا مصاحبه رفتم ترس رو گذاشتم کنار چون نامزدی منم صوری نبود و رابطه شخصی من به خودم ربط داره، حالا اینکه تو سفارت چه سوالایی می پرسن تا ببینن رابطه واقعی هست یا نه دیگه روال اداری خودشونه، من تمام مدارکی که لازم بود برای اثبات رابطه رو فراهم کردم و رفتم. جای هیچ نگرانی نداره.