2011-04-07 ساعت 22:24
(2011-04-07 ساعت 11:45)reza89 نوشته:دوست عزیز؛ مگه شما میخواید 1 دلار به آمریکا ارسال کنید که هزینه 50 دلار را با معادل تومانی یک دلار جمع میکنید؟!!! به ازای ارسال زیر 5000 دلار از شما کلا" 50یا 80 دلار میگیرن و به ازای ارسال بالای 5000 دلار50 یا 30 دلار میگیرن. صرافی کوهستان در چهارراه فرمانیه را هم امتحان کنید.موفق باشید(2011-04-04 ساعت 18:52)Baabak نوشته: کلاً صرافی ها به دو روش ارز رو به آمریکا می فرستند. در روش اول شماره حساب مقصد رو به صرافی همکار در آمریکا فکس می کنند و صرافی همکار مبلغ مورد نظر رو روز کاری بعد به حساب مقصد واریز می کنه. در این روش که بسیار سریع هستش و حداکثر 48 ساعت بعد پول تو حساب ریخته میشه، قیمت دلار رو بسته به صرافیش بین 30 تا 80 تومن بیشتر از قیمت روز با شما حساب می کنن و علاوه بر این، مبلغ 30 تا 50 دلار هم برای مبالغ زیر 10000 دلار هزینه انتقال می گیرن.
ولی در روش دوم پول از طریق یک کشور ثالث که معمولاً امارات، کانادا، ترکیه و تایلند هستش می فرستند. در این روش که بین 5 تا 10 روز طول میکشه فقط هزینه انتقال (بین 30 تا 50 دلار) گرفته میشه و دلار به قیمت روز حساب میشه.
سلام بابك عزيز
همانطور كه قبلا نيز نوشته بودم در 11 فروردين من دلار حواله كردم كه برايم 1161 تومان در آمد. لذا با توضيحات شما اين بار به همان صرافي و يك صرافي ديگر مراجعه كردم و روش دوم شما را گفتم ولي با اينكه انها هم از تركيه يا دبي ميخواهند بفرستند ولي همان 1150+50 دلار را طلب كردند.آيا شما صرافي مشخصي را مي شناسيد كه از همان روش دوم بشود پو ل فرستاد تا مبلغ اضافه را نداد؟
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .