سلام به همه دوستان
قدیمی و جدید
اگر کسی را در امریکا نداری و هیچ جایی هم برای روزهای اول ورود خودت نداری توصیه می کنمبه آدرس زیر حتما سر بزنید من در سفر اخیرم به امریکا برای نوروز سال نود در حدود بیست روز در این هتل اقامت داشتم و خیلی مه خوب و تمیز بود البته من در ارواین لس آنجلس بودم ولی می دونم
در خیلی جاها شعبه داره و از شبی 50 دلار شروع می شود.شاید در بعضی ایالتها ارزونتر هم باشد
www.candlewoodsuites.com
سلام به همه دوستان
قدیمی و جدید
اگر کسی را در امریکا نداری و هیچ جایی هم برای روزهای اول ورود خودت نداری توصیه می کنمبه آدرس زیر حتما سر بزنید من در سفر اخیرم به امریکا برای نوروز سال نود در حدود بیست روز در این هتل اقامت داشتم و خیلی مه خوب و تمیز بود البته من در ارواین لس آنجلس بودم ولی می دونم
در خیلی جاها شعبه داره و از شبی 50 دلار شروع می شود.شاید در بعضی ایالتها ارزونتر هم باشد
http://www.candlewoodsuites.com
قدیمی و جدید
www.candlewoodsuites.com
(2011-04-06 ساعت 17:05)shadow_1352 نوشته: دوست عزیز
شما میتونید آدرس هتلی رو که میرید بدهید. بالاخره از فرودگاه یه مقصدی دارید دیگه نه؟ یا میخواین تو فرودگاه به یه تاکسی بگید ببرتتون هتل؟!!!!
(2011-04-06 ساعت 01:45)John IH نوشته: سلام،
از دوستان ۲۰۱۰ خواهشمندم در مورد مساله زیر من را راهنمایی کنند(البته این مساله در قسمت ۲۰۱۱ نیز مطرح شده، اما متاسفانه هیچ شخصی پاسخ نداده )
من اواخر فروردین 1390عازم نیو یورک هستم. البته قصد دارم در شمال شرق آمریکا ساکن شوم(نه الزاماً نیو یورک). متاسفانه هیچ آشنایی در آمریکا ندارم(برای دادن آدرس در فرودگاه). از دوستانی که در شمال شرق(نیو یورک،نیو جرسی،هارت فورد،بوستون) ساکن هستند تقاضای کمک و راهنمایی دارم ( از لحاظ نکات اولیه در مورد ورود به شمال شرق آمریکا و اجاره آپارتمان و هزینه ها).
با تشکر
2011ASXXXXXXX
سلام به همه دوستان
قدیمی و جدید
http://www.candlewoodsuites.com
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار
دریافت نامه قبولی:June-10-2009