کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
[quote='suntino' pid='102363' dateline='1302442728']
با سلام خدمت همه دوستان مهاجرسرا با توجه به اینکه رسیدن تا این مرحله مهاجرت بدون کمک دوستانی که در سایت مهاجرسرا عضو هستند میسر نمی شد و من از تجربیات نوشته شده بسیار استفاده کردم روزگار دوار قرعه نوشتن سفرنامه رفتن به آمریکا رو به نام بنده مزین فرمودند و من هم طبق سنت حسنه سایت مهاجرسرا بر خود وظیفه می دانم که آنچه بر بنده گذشت در این سفر رو ذکر کنم باشد که توانسته باشم گوشه اندکی از محبت ها رو جبران کرده باشم القصه متن زیر رویکردی است نوشتاری به آنچه که بر من گذشت . قبل از شروع بر خود لازم می دانم که از سرکار مهدیس خانم و همچنین همسر گرامی ایشان و نیز جناب آقای شهریار که بسیار فراوان به بنده لطف داشتند تشکر ویژه داشته باشم که واقعا غنیمتی هستند برای دوستانی که قصد عزیمت به دالاس رو دارند.....

suntino عزیز:
ممنون از متن ادبی و سنگینت(من فکر کردم سفرنامه یکی از شاهزادهای قاجار رو میخونمBig Grin)

میشه بگی دلارهای غیر مجازتو کجا قایم کرده بودی؟ آیا این دلارهای مخفی میتوه از گیت بدون این که دیده بشه رد بشه؟ و سوال آخر اگه گیر بدن و نذارن ببری چیکار میکنن؟(به کی تحویل میدن و اگه همراه نداشته باشی چی میشه؟)
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: hooman421 ، suntino ، maaref ، b!ta ، mavarfan ، mml

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط free_free - 2011-04-10 ساعت 21:06

کاربران در حال بازدید این موضوع: