کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۲
(2011-05-03 ساعت 15:38)hamid2006zaman نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 14:00)bita-p نوشته:  
(2011-05-03 ساعت 13:24)hamid2006zaman نوشته:  از دوستانی که در آمریکا هستند کسی هست که بتونه اسپانسر من بشه یا راه حلی بزاره جلو پام.بالاخره تو لاتاری برنده شدم و نمیخوام این فرصت رو از دست بدم.هیچ آشنایی اونجا ندارم.

دوست عزيز نيازي به اسپانسر نيست.شما مي توانيد از حساب بانكي خود كه براي هر نفر حداقل مي بايست 20 تا 30ميليون تومان باشد از بانك نامه بگيريد و با خود موقع مصاحبه ببريد هر سندي هم كه داريد اعم از ماشين .ملك و.....ترجمه كنيد و به عنوان تمكن مالي به سفارت ارائه كنيد.مطمئن باشيد در اين صورت نيازي به اسپانسر نخواهيد داشت.

اگه هیچ کدوم از اینا فراهم نباشه چی؟

دوست عزيز اگر هيچ كدام از اينا فراهم نباشه كه نميشه چون تا قبل از رفتنت چه ويزا بدن چه ندن حول و حوش 3ميليون براي هر نفر هزينته و اگر هم رفتنت قطعي بشه خيلي خوش شانس باشي حداقل 5ماه بايد از جيب بخوري تا كار گير بياري و با شناختي كه از ساكنان آمريكا دارم ممكنه اسپانسرت بشن ولي در حد اسپانسر نه اينكه از نظر مالي حمايتت كنن حتي فاميل نزديكت. راستي در مورد حساب نگران نباش چون گردش 6 ماهه نمي خوان و فقط مانده حساب مي خوان كه ميتوني براي 2-3روز مبلغ 15-20 ميليون براي هر نفر قرض كني و بعد از گرفتن گواهي برگردوني به صاحبش
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: mansour*** ، amiry

پیام‌های این موضوع
RE: لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۲ - توسط alisarshar - 2011-05-03 ساعت 15:51

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان