2011-05-10 ساعت 20:53
(2011-05-10 ساعت 16:41)mitr.p نوشته: [quote='mitr.p' pid='107175' dateline='1305009277']کشور سیتیزن شیپ شما ایران می شه
الان دو فابلی رو که برای پرکردن فرم ها در هواپیما و فرودگاه میبینم که مثل همه . فقط هواپیما ابی رنگه!!!
خحالا برای پر کردنش سوال دارم:
1- سوال7 که نوشته : country or residence بنویسیم ایران یا امریکا؟؟
2- سوال 8 که نوشته : countries vidited on this trip...ایا باید نام کشورهایی که از ایران حرکت کردیم و در اونجا توقف کرده رو بنویسیم؟؟حتی اگه با دو ارلاین اومده باشیم؟؟
3- سوال 10 که نوشته ( هدف اولیه از این مسافرت بیزینس هست)) چی بزنیم؟؟برای ما که مهاجر هستیم yes or no??
4- در سوال 15 که نوشته ارش مالی چیز هایی که داریم بنویسیم : زیر 10.000 دلار بزنیم؟/
منی که طلا به همراه دارم ارزش اونا رو ننویسم؟؟
--------------------------
در فرودگاه:
1-سوال 7 قسمت(کشور سیتیزن شیپ) یکی از دوستان گفت برای بار اول ایران و باری دفعات بعدی بنویسیم امریکا
قسمت b چه طور؟(کشور مقیم residence ؟؟
2-سوال 10همون سوال تکراری هدف از این سفر: کاری یا شخصی(برای ما که مهاجریم چیه؟؟)
ممنون دوستان
نه دیگه کشورایی که ایرلاین عوش کردید رو نمی خواد. هر کشوری که مهر ورود به اون خورده باشه...
هدف شما از این سفر بیزینس نیست دیگه. no رو انتخاب کنید. هدف شما مهاجرته...
آره باید ارزش حدودی طلاهاتون رو هم بنویسید. می تونید ننویسید و اونا هم متوجه نشن ولی اگه چک کردن مشکل براتون پیش میاد. توی فرودگاه LA ساکای منو اصلان باز هم نکرد و همه حرفامو قبول کرد ولی نفر قبل از من حتی توی میله های ساکو هم گشتند...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند