(2011-05-15 ساعت 15:36)parastoo2011 نوشته: درود بر شما دوستان در انتظار
ما حدود یکماه و نیمه که مصاحبه دادیم ودر این مدت علاوه بر فرمهای 9 سئوالی که از من و همسرم خواسته بودن و رزومه هر کدوم جداگانه فرستادیم. 3 تا ایمیل هم به فاصله هر تقریبا 10 روز دریافت کردیم که یک موضوع را پرسیده : از سال 2000 به بعد کجا اقامت داشتین و چه سفرهایی رفتین و هر بار ما جواب میدیم و اونها تایید می کنند که جوابهامون به دستشون رسیده . آیا کسی تجربه این مسئله را داشته ؟ منکه واقعا نمیدونم موضوع چیه که به این مسئله گیر دادن با توجه به اینکه ما هیچکدوممون سفر خارجی نداشتیم غر از دختر 12 ساله من که به دبی ، آلمان و آمریکا رفته.
دوستان خانواده ای را از نگرانی نجات دهید . ( در جاده ها خطر در کمین است )
شک نکنید که مغزشون الان هنگ کرده!! میگن بچه 12 ساله بدون پدر و مادر امریکا رفته؟؟؟ البته غیر ممکن نیست، خوب با فامیل و بستگانش مسافرت رفته است. یک سوال : فرزند شما مگر چند ساله بوده که این 3 کشور را رفته است؟ از این لحاظ که مگر سن صدور پاسپورت مجزا چند سال شده است؟ مگر اسم دخترتون در پاس شما یا همسرتون نبوده آن موقع؟ اگر پاسپورت شما در این مدت تعویض شده است و کپی پاسپورت های جدید را ارائه داده اید، یک کار هم می شود کرد و اینکه صفحات پاسپورت قدیم و شماره آن را یا ارسال کنید یا اسکن و ایمیل بفرمایید. اما بنظر بنده یک ایمیل بزنید به آنکارا و مستقیم به این موضوع اشاره کنید که آقا/خانم عزیز جریان سفر دختر ما بدین شرح می باشد و ما به این دلایل قادر به همراهی این بانو نبودیم. شاید روشون نمیشه بپرسند

ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک