کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2011-05-17 ساعت 09:42)success نوشته:  
(2011-05-16 ساعت 22:15)rs232 نوشته:  رسیدن به خیر دوست عزیز. با خودتان زرشک آورده اید؟ اینجا هم در مغازه های ایرانی زرشک فراوان است .....
.
.

سلام به دوستان .
اتفاقا پوشاک هم مثل ایران وارزانتر است.منظور من لواشک نبود .مثلا نعنا که مطمئن خودم خشک کرده بودم را نیاوردم تا بیام مغازه ایرانی را یاد بگیرم زمانبره.در اطراف استودیو که ما هستیم فروشگاه نزدیک نیست پس روز اول بچه مان گرسنه بماند؟ هر چند دوستان دالاسی زحمت کشیدند وبرای خرید ما را به فروشگاههای اطراف بردند. در ضمن در هفته های اول تا ما یاد بگیریم که چه چیزی را از کجا تهیه کنیم باید کلی جنس گرانتر از ایران بخریم. به نظر من ما که تجربه ای را بدست می اوریم نباید اطلاعات غلط در اختیار دیگران قرار دهیم و بگوییم فلان چیز را نیاورید که در گمرک ال می کنند و بل می کنند. واقعیت این است که زیاد سخت نمی گیرند حالا هر کس خود می داند که این مواد را بیاورد یا نه. در ضمن من همسر success هستم.
حق با شما است همسر Success گرامی. روزهای اول بسیار گیج کننده است و آدم شاید ترجیح بدهد که اقلام ضروری را همراه خودش داشته باشد مخصوصا اگر فرزند داشته باشد. من بیخودی به این مسئله حساس شده ام و علت آن هم این است که هر بار که مادرم برای دیدن من می آید از من می پرسد که چه چیزی با خودم بیاورم و من می گویم که هیچ چیزی نیاور. ولی وقتی که از راه می رسد و چمدان سنگینش را باز می کنم می بینم که بوی قرمه سبزی از آن می زند بیرون و تمام حبوبات و سبزیجات مغازه ها را جمع کرده است و با خودش آورده است! می گویم مگر دفعه قبل ندیدی که همه چیز در اینجا فراوان و ارزان است؟ می گوید چرا ولی آدم که دست خالی نمی تواند بیاید!
همین است که تا می شنوم یک نفر با خودش مواد غذایی آورده است فکر می کنم که باید یادآوری کنم که اینجا همه چیز فراوان است!
بهرحال برای شما و همسر و فرزندتان آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.
با آرزوی موفقیت برای شما

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط rs232 - 2011-05-17 ساعت 20:29

کاربران در حال بازدید این موضوع: