(2011-05-24 ساعت 12:02)psy** نوشته:(2011-05-22 ساعت 23:43)alirezagh نوشته:(2011-05-22 ساعت 15:59)siralex نوشته: [quote='psy**' pid='109978' dateline='1306041449']نه عزیزم احتیاجی به دادن آدرس نیست میتونید وقتی نزدیک رفتنتون شد تو شهری که قصد رفتن دارید یک هتل از همینجا رزرو کنید و موقع ورود آدرس همونو بدید
سلام دوستان؛
تقریبا یک ماه و نیمه دیگه مصاحبه دارم اما متأسفانه هیچ دوست یا آشنایی در آمریکا ندارم که در روز مصاحبه شماره تماس یا آدرسشو بدم. و ظاهراً گرین کارت رو هم به همون آدرسی میفرستند که تو روز مصاحبه بهشون میدیم. خودم قصد دارم که به لوس آنجلس برم اما آدرس خاصی مده نظرم نیست.
از بین بچههای با تجربه کسی هست که به من بگه من چه کار میتونم بکنم؟
با تشکر
من فکر نمی کنم این مطلب درست باشه، اگه اشتباه نکنم به یکی از دوستان مهاجرسرایی پس از مصاحبه تاکید کرده اند که بره با آدرس برگرده به سفارت، ممکنه من اشتباه کنم، اما به نظرم ارزش داره روی این موضوع از الان وقت بگذاری، در ضمن شما هر آدرسی که بدی می تونی بعدا توی امریکا تغییر بدید.
دوستان خیلی ممنون از راهنمایی هاتون، اما من واقعا نمیدونم که چه باید بکنم. از بین دوستان آیا کسی بوده که مثل من کسی رو تو آمریکا نداشته باشه و توی روز مصاحبه آدرس و شماره تماسی به آفیسر نداده باشه؟
باز هم از راهنماییهای دوستان تشکر میکنم.
با آرزوی موفقیت برای همگی!
خوب اگر شهر مقصدتونو انتخاب کردی میتونی از همینجا هتل رزرو کنی و آدرسشو بدی سفارت