2011-05-28 ساعت 19:24
(2011-05-28 ساعت 15:50)2011e man نوشته:من نمیدونم که روز مصاحبه وقتی اسمها را با پاسپورت چک میکنند اصلا" اجازه میدند شما وارد سفارت بشید یا نه؟ من بودم همون موقع بعد از اینکه متوجه میشدم قبول شدم اسم اصلیم رو تو فرمها مینوشتم و با یه ایمیل و یه نامه که میگید گرفتید بهشون اشتباهم رو میگفتم من فکر میکردم شما فرمها را با نام خودتان فرستادید میگید با مشاور حرف زدید ولی من الان میگم: فرمها رو اصلاح کن و با همین ترجمه نامه برای KCC ارسال کن باز خودت میدونی....(2011-05-27 ساعت 22:25)rayan.s نوشته:(2011-05-27 ساعت 19:19)2011e man نوشته: من زمانی که ثبت نام کردم با اسم دومم که رایجتر بود ثبت نام کردم . دلیلم داشتم چون قبل ثبت نام درخواست تغیر نامم رو به ثبت احوال داده بودم و قبل ثبت نام تماس تلفنی که داشتم اونا به من گفتن که جواب مثبت است . در حالی که وقتی حضوری رفتم(یک ماه بعد از ثبت نام در لاتاری) گفتن که پسوند نام شما حذف شده(منضورم اسم کوجیک هست) و تغیر به اسمی که تو لاتاری ثبت نام کردم و فکر میکردم اسمه جدید شناسناممه انجام نشد / من در حال حاضر یه نامه از رعیس ثبت احوال گرفتم که حرفامو تا یید میکنه / میخوام ترجمه هم بکنم / دوستان عزیزی که با سابقه هستن یا تجربه مشابه داشتن درخواست میکنم با مشاوره ای که به من میدن مرا یاری کنن با سپاسدوست عزیز؛ اخذ ویزا یا رد شدن کیس شما بسته به نظر آفیسر مصاحبه کننده داره که بپذیره شما راست میگید که اشتباه کردید یا قصدتان تقلب بوده. پس تمام مدارکی که میگید را ترجمه کنید و با خودتان روز مصاحبه ببرید و اگر مصاحبه تان هم آنکاراست مدارک را ارسال نکنید که پیش از حضورتان تصمیم به رد کردن کیستان بگیرند و روز مصاحبه با اعتماد به نفس کامل وارد بشید....راستی فرمهاتون را با چه نامی پر کردید؟ مطابق لاتاری یا مطابق شناسنامه ؟ جواب تائید مدارک رو گرفتید؟ به هر حال موفق باشید
من سفارت امریکا در ابوظبی باید برم (پس مدارکو برای ابوظبی هم ارسال نکنم؟)/ مدارکو با نام ثبت نام در لاتاری پست کردم(البته با مشاوره با وکیل مهاجرت این کارو کردم)/جواب تایید رو هم نگرفتم (چطور باید بگیرم؟ )/ کیس نامبرم حدود40000هست فکر مینین fbiچک بخورم و اگر بخورم چقدر طول بکشه؟
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .