2011-05-29 ساعت 01:24
(2011-05-28 ساعت 23:57)free_free نوشته:(2011-05-28 ساعت 23:05)saiman نوشته: سلام دوستان. باسه من یه ابهام پیش اومده ... تو لیست کلیرنس سفارت انکارا جلوی کیس نامبر ما یه تاریخ نوشته که باید تا قبل از رسیدن اون تاریخ بریم به سفارت و ویزا رو بگیریم که ما هم این کار رو کردیم اما نمیدونم که این تاریخ آخرین تاریخیه که ما باید پامون برسه به آمریکا یا تا تاریخی که ویزامون اعتبار داره باید برسیم به آمریکا ؟ خلاصه که از کجا باید بفهمم که آخرین مهلت ما باسه رسیدن به آمریکا و دادن پوشه به فرودگاه باسه ادامه پیدا کردن فرایدند گرفتن گرین کارت کیه ؟ راستی اگه وقتی میری آمریکا و قرار می شه که گرین کارت رو به ادرسی که میگی ارسال کنن اگه تا قبل از این که گرین کارت به دستت برسه برگردی ایران ممکنه مشکلی پیش بیاد توی کارت ؟ مثلا بگن چون خود طرف نیست گرین کارتش رو نمی دیم یا هرچیزه دیگه که باعث بشه گرین کارت من هوتوتو بشه ؟ ! عجب سوال دور و درازی !!! :دی ![font=Tahoma][/font]
دوست من اون تاریخ ، تاریخ اکسپایر ویزاست یعنی اگه دیرتر بری سفارت هر بلایی ممکنه سرت بیاد . مثلا بهت ندن یا دوباره ادمین چک بهت بخوره و ....
در مورد سوال دوم شما اگر می خواهید بدون گرین کارت برگردید اصلا برای چی دارید می رید؟؟؟
من مشمول هستم و اگه دیر بیام پولم رو می خورن درحالی که دانشجو هم هستم ! خلاصه چه بگم که دلم خونه !!! تازه بعد از همه این بدبختیا دلمم اینجا گیر کرده پیش یه دختر خانوم عزیزی که دوساله میخایم ازدواج کنیم و نمیشه حالا با همه این بدبختیا من موندم و میلیون میلیون پول که باید خرج بشه که بتونم باسه یه زندگی بهتر به کشور مورد علاقم مهاجرت کنم (یه روزززززی) حالا باسه این که این فرصت از دستم نره دارم زمین و آسمون رو بهم می دوزم تازه نمی دونم این دفعه که برم نظام وظیفه باسه بار دوم بهم اجازه خروج میدن باسه آمریکا رفتن یا که نه