کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
دوستان عزیز
با درود بر همگی شما
ما روز یکشنبه 29MAY با پرواز ایران ایر از تهران عازم آنکارا شدیم.پرواز تقریبا" با 10 دقیقه تاخیر حرکت کرد.هواپیمای ایرباس 320 تر و تمیز با کیفیت پروازی و پذیرایی بسیار خوب(مثل همه پروازهای خارجی ایران ایر).هوا بسیار بد بود.اما سر موقع و پس از 2:20 دقیقه وارد آنکارا شدیم و مستقیما" وارد هتل رویال شدیم.هتل تمیز اما کوچک و بسیار ساکت .شبی 80 دلار اتاق دابل و تخت بچه.دوشنبه سفارت تعطیل بود و ما رفتیم برای کارهای پزشکی.اول عکس قفسه سینه و بعدش هم برای ساعت 5:30 دقیقه وقت معاینه داد.ما چون یکبار آزمایش داده بودیم،از ما پرسید که چه زمانی میخواهین برین آمریکا؟من هم گفتم که توی AUG.گفت که دیگه نمیخواد آزمایش خوم بدین.ما هم ساعت 5:30 رفتیم و با اجازتون 410 دلار دوباره پیاده شدیم و 70 دلار هم عکس قفسه سینه.
دوباره به همه واکسن زد و به بچمون هم دو تا .گفت که توی ایران نمیزنن و برای ورود به آمریکا نیاز هست که بزنین.
خلاصه فردا صبح هم ساعت 11 جواب آماده شد.ساعت 12:30 هم رفتیم دم سفارت و ماشالا صف طولانی دریافت ویزا.حدود ساعت 1:25 رفتم داخل و شماره دادند و منتظر اعلام شماره شدیم.شماره من اعلام شد و مدارک پزشکی تجدید شده رو به همراه پاسپورتها دادم و گفت برو یو-پی-اس.کلا" 30ثانیه زمان نبرد.
دو تا آفیسر خانم جوان بودند و کار ها رو سرع راه میانداختند.رفتم یو-پی-اس و 45 لیر بابت 3 تا پاسپورت دادم و اومدم بیرون و یکراست هتل.من آدرس هتل رویال را دادم و منتظر دریافت ویزا هستیم.اما 2 روز آخر رو میریم هتل هیلتون.اینجا هتل بدی نیست.اینترنت خوب و مناسبی داره که مجانیه و برای بدون بچه ها خوب و مناسبه.
اما اتاقهای کوچکی داره که برای ما بچه دارها یخورده کوچک هست.
قسمت اول سفرنامه رو برای شما دوستان نوشتم و ایشالا ویزا رو گرفتم دوباره خدمتتون موارد رو عارض خواهم شد.
در ضمن بنده در خدمت دوستان هستم اگر که سوالی داشته باشند.
موفق باشین
آنکارا-هتل رویال-11/03/1390

پیام‌های این موضوع
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط sasaj58 - 2008-05-18 ساعت 16:26
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط samad - 2008-05-18 ساعت 18:10
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط good - 2008-05-18 ساعت 18:24
RE: تلفن و آدرس هتل بيوك ارشان - توسط mre - 2008-10-13 ساعت 20:58
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط DLT - 2011-06-01 ساعت 12:56

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان